Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
Povlače se nalozi se s prodaje.
Dio su bili moji, no stvari su se drugačije krenule razvijat pa nema smisla kratiti pozicije. [yawn]
…pa kako nebi – dali ima više nešto što mu ne ide na mlin….nedam više DLKV ispod 400 nikako… [thumbsup]
[/quote]
Skromni ste kolega. Jako skromni primijetio bih…
Budite malo lakomiji kad je DLKV u pitanju. Nećete zažaliti…
…pa kako nebi – dali ima više nešto što mu ne ide na mlin….nedam više DLKV ispod 400 nikako… [thumbsup]
[/quote]
Skromni ste kolega. Jako skromni primijetio bih…
Budite malo lakomiji kad je DLKV u pitanju. Nećete zažaliti…
[/quote]
…prihvačam savjet koleka …evo 100 – tka… [thumbsup]
Ak je ovo sa Ukrajinom istina onda bi trebalo pitati Miličića zašto to nije na ZSE dostavljeno. Do kad ćemo se ovako natezati da se prvo insajderi nakrcaju a onda tek ide obavijest? Ja sam se tu već na lopovluk navikao ali ne znam kako to netko drugi doživljava. Ili to tako i u Waršavi rade? Ipak nisu ni oni Švicarci…
Ak je ovo sa Ukrajinom istina onda bi trebalo pitati Miličića zašto to nije na ZSE dostavljeno. Do kad ćemo se ovako natezati da se prvo insajderi nakrcaju a onda tek ide obavijest? Ja sam se tu već na lopovluk navikao ali ne znam kako to netko drugi doživljava. Ili to tako i u Waršavi rade? Ipak nisu ni oni Švicarci…
Na ZSE http://www.zse.hr/default.aspx?id=33130
LP
Na ZSE http://www.zse.hr/default.aspx?id=33130
LP
[/quote]
Tu je kolizija među datumima ozbiljna pa sam pomislio da je to nešto novo. Čemu današnji članak u PD samo da mi je znati? Po nekad je bolje ne pisati ništa nego…
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. CURATUS D.O.O. 228.650 9,97 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 136.528 5,95 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
3. PBZ D.D. 67.352 2,94 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 44.071 1,92 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. DALEKOVOD D.D. (1/1) 43.934 1,92 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 40.640 1,77 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 24.992 1,09 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
8. MILIČIĆ LUKA 22.469 0,98 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 20.982 0,91 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 20.883 0,91 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
Ukupno: 28,36
Bilo je neki dan 28,30 ako se ne varam… [undecid]
Istina prvi je prodao par sto komada pa kupio, a treći je prodao 4000 komada.
Bilo je i 28.45% prije.
Kad netko ima 67,352 dionice zar je neki bauk da proda 4000 dionica? To je kao obicnom covjeku kikiriki. U svakom slucaju netko je te iste dionice i kupio. Sto mislite o Mesicevim izjavama o vezama u inozemstvu za gradjevinare? Pa sa druge strane ovo spajanje sa Srbima? A Dalekovod je potpisano dokazao da je sposoban sklopiti samostalno poslove pa stoga mislim da ovdje nema zime za skoru buducnost a kamoli za neko dugorocnije vrijeme unaprijed.