DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako je ovaj pocistio sa preko 1000 kom do 300kn…ide dalekovod fino danas

TAKO JE LJUDII,,.—NEDIRAJTE MI DLKVD,,,.–

svima diničarima dlkvd-a poozdrav–

Čestitam svima imateljima dlkv ,,,,,,ja puno toga propustio radi svoje gluposti,,,a kako sam lijepi ulaz imao sa prosjekom cca 250 [cry] [bye]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Zubić-bato,ti mi dođeš nešto kao druker-spavać ali kasno su te zbudili,Dalekovod se očito otrgnuo kontroli onih koji bi skupljali po 220. Kadija,Zvekan di vas samo nalaze i kolki vam je honorarček,baš bi štel znati.Još i danas osječam nelagodu dok se vozim auto cestom pored BUKOBRANA ,naime s tim ste nas maltretirali par mjeseci.Maknite se sa stranica Dalekovoda i prestanite se brinuti za nas,jer i mi čitamo Večernji,Seezibe,genijalne članke Gorana Malića(nešto mi se pritajio u zadnje vreme) Delajte nekaj konstruktivno,jer ovo vam uništava auru ako ju još uopće imate.

E jesi lik… svaka čast, samo sam napisao info, a kad bi pogledao moje postove od ranije shvatio bi da sam dioničar dalekovoda, i to već duži period, a na navedeni članak nisam želio davati nikakve komentare, jer je nepotrebno.

I daj drugi put care daj nekakav normalan komentar, a ovo ostavi za toaletni papir

kupovo sam ga i po 1700,,..–i po 230 kn ččvrsto VJERUJEM U DALEKOVOD ,I TO ,,,,,,,,,JE TO—-

Čestitam svima imateljima dlkv ,,,,,,ja puno toga propustio radi svoje gluposti,,,a kako sam lijepi ulaz imao sa prosjekom cca 250 [cry] [bye]

Starino, čini mi se da ja kupujem, ono šta ti prodaješ (dlkv, adrs)…….šteta

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Mislim malo ovo i košta koliko su radove naplatili. Obrnuta perspektiva [lol]

who dares, wins

Bi li netko bio ljubazan da mi veli koliko dionica ima na prodaji do 300 kuna? Nekak mi se čini sve manje i manje… [cool]
Hvala i pozdrav.

Bi li netko bio ljubazan da mi veli koliko dionica ima na prodaji do 400 kuna? [cool]
Hvala i pozdrav.

Imate potvrđen cup&handle, target cca. 332 kn. [proud]
Čestitke kolegama, ja na žalost nemam DLKV…

Idemo u potjeru za KOEI ili što…!??

Brate mili… digo sam na DLKV 2000 laganih kunića u samo nekoliko dana…, dal da se smijem ili plaćem…, ne.., ne nisam prodao… imam cijelih 40 komada već "duže" vrijeme tj. ono što mi je ostalo kad me margin oprao… [cry]

Imate potvrđen cup&handle, target cca. 332 kn. [proud]

Promet danas među najjačima za ova 3 sata,bolji i od HTa.I iznad 300 su jamali velke količine u komadu.

New Report

Close