Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,67 | 92.179 | 25,100 | 3,64 | 3,74 | -2,67% |
Kako sam i ranije napisao ova dionica ima veliki potencijal, i raste……..
Ma ima ih…do 293kn imas 300-350 komada ali mi se cini da je kupnja 40% jaca nego prodaja…steta da radimo samo do 16h 🙂
Po TA je bitno da danas završimo iznad 281.
A onda spektakl [thumbsup]
Ja bi sam’ štel pitati a kad bu taj spektakl i kak’ bu to zgledalo? Buju nas opet operušali? [pray]
Ako probije 300,00 kn čak i tehnički ima ogroman potencijal rasta, na ovoj cijeni je ovo još uvijek jako jeftina kupnja.
Ja bi sam’ štel pitati a kad bu taj spektakl i kak’ bu to zgledalo? Buju nas opet operušali? [pray]
[/quote]
bez brige,nebudu…
CESTOGRADNJA
Dalekovod od HAC-a u osam godina inkasirao 4,2 milijarde kuna
Autor/izvor: SEEbiz / Večernji list
ZAGREB – Autocestu od Dugopolja do Ravče, čiju gradnju istražuju USKOK i policija zbog sumnje da je pri tome ukradeno oko 100 milijuna eura, opremala je tvrtka Dalekovod.
Čim cijena malo krene odmah se nađu "poštenjačine" koje pišu o nekakvim malverzacijama, te kao posjeduju dokumentaciju, te kažu njihovi izvori…….tralalalala. Sjetimo se pisanja jutarnjeg lista da su svi lopovi u dalekovodu i da uskok švrlja po firmi kad na kraju od tog pisanj i švrljanja NIŠTA.
Zubić-bato,ti mi dođeš nešto kao druker-spavać ali kasno su te zbudili,Dalekovod se očito otrgnuo kontroli onih koji bi skupljali po 220. Kadija,Zvekan di vas samo nalaze i kolki vam je honorarček,baš bi štel znati.Još i danas osječam nelagodu dok se vozim auto cestom pored BUKOBRANA ,naime s tim ste nas maltretirali par mjeseci.Maknite se sa stranica Dalekovoda i prestanite se brinuti za nas,jer i mi čitamo Večernji,Seezibe,genijalne članke Gorana Malića(nešto mi se pritajio u zadnje vreme) Delajte nekaj konstruktivno,jer ovo vam uništava auru ako ju još uopće imate.
Nedostaje dokaza pa po ovome pa sve što su firme radili postaje upitno………..
Treba unajmiti odličnog odvjetnika i onda tužiti sav taj tisak……..