DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 15:12
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,62
4.950
1,368
3,58
3,62
1,69%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

nekako mi mirujete što vam bi?
pa kupujte kad vrijedi šta samo buljite oči će vam ispasti [lol]

Kaj si ono htio reći?
Neki dobar analitičar..
Pun ih je forum..

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

na nama je da čekamo
sad su na redu da kupuju oni koji su čekali na 180-200 kn
a možda još čekaju,naznam nemam uvid
moje isprike ako su još tamo

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

oce li do kraja godine na 500,,kn–

Po TA je bitno da danas završimo iznad 281.

A onda spektakl [thumbsup]

Čini se da pojedinci još uvijek gledaju i čekaju…doista mislim da je vremena sve manje prije pravog uzleta. Ponavljam, ovo je tek malo jače rulanje po pisti…

ovo je još uvijek niska cijena za dalekovod, ne tako davno su se svi čudili kako je pao ispod 300 a sad im se čini skup jer je narastao sa 220 na 280…

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

ovo je još uvijek niska cijena za dalekovod, ne tako davno su se svi čudili kako je pao ispod 300 a sad im se čini skup jer je narastao sa 220 na 280…

Kolega, mnogi će se iznenaditi cijenom DLKV-a uspoređujući ovo kaj imamo danas s onim kaj ćemo imati za cca mjesec dana

Ovo je igra za strpljive , 1000k možda nerealno al imam vremena i čekat ćemo 1-2 god, presudan je ulazak u EU i nekoliko dobrih FI i tu smo , oko 1000k

Po TA je bitno da danas završimo iznad 281.

A onda spektakl [thumbsup]

Iznad 281? Kolega, mislim da sam vama dao svoje viđenje dlkv?

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Lijepo cijena raste 🙂

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Bi li netko bio ljubazan da mi veli koliko dionica ima na prodaji do 300 kuna? Nekak mi se čini sve manje i manje… [cool]
Hvala i pozdrav.

New Report

Close