Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 38.930 | 10,772 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
Nadajmo se i tome prijatelju, ali nije to jedino čemu se imamo nadati. Prije par dana sam napisao nešto o poslovima vani na kojima se natječe Dalekovod, a što kod nas možemo očekivati u 2011, evo malog podsjetnika:
http://www.poslovni.hr/vijesti/hz-infrastruktura-najavila-milijunske-projekte-165330.aspx
Premijerka je najavila da će vlada iduće godine uložiti 350 milijuna eura u nastavak plinofikacije prema Dalmaciji
+ naravno i HEP koji također planira krenuti sa većim investicijama.
Evo ovo je Sasha odlično obavio……
Ma da ne vjerujem u dalekovod ne bi ga zadnjih dana kupovao!!!
Gospodo, nemojte kasnije govoriti da vam nije najavljeno….
[/quote]
A zašto ste tako tajnoviti????
[/quote]
Rijetko pišem, više čitam…al kad nešto napišem onda je to to, vjerovali vi meni ili ne… [proud]
[/quote]
[rolleyes]
Premješten veći nalog na 270 Kn……….
skinut sa prodaje i ovaj sa 158 komada.
Biži se,,,,, ovi sa 267,98 skinut [thumbsup]
U roku od 6 mjeseci stanje na svjetskom tržištu se preokrenilo, investicije isto, naše tržište reagira, počinje svoj rast……..
Dalekovod je imao malo veću cijenu od Končara ali Končar je u ovim kriznim godinama bolji, za dioničare jer njihova cijena je 100 posto veća nego od Dalekovoda, ali to bi se trebalo brzo nadoknaditi!
Štovano občinstvo, bi li mi netko objasnio kaj znači kad dionica raste na velikom prometu? Ne znam jel se to netko istovara ili se netko utovara… [huh] [undecid]
Ulazi Erste jače…….
Ima tri računa u top 10…..
Jednim malo koči pa malo kupuje, dok druga dva kupuje……
Pbz skrbnički malo izlazi…..
Tako je na Belju bilo na cijeni od 63-65 Kn………
Evo dodatnog prihoda za dalekovod, nije puno ali godišnje minimalno oko 20 milijuna Kn……..
http://www.vjetroelektrane.com/hrvatska-i-regija/194-dalekovod-vjetroelektrana-zd6-u-testnom-pogonu
Još informacija, većina hidrocentrala u okruženju imala su bolju proizvodnju struje za minimalno 30 posto nego 2009. pa će u 2011. ulagati još više u infrastrukturu…… Posla za Dalekovod i Končar
I da tekst od 12.11.2010.
Europa u sljedećih 10 godina mora uložiti bilijun eura u energetsku infrastrukturu,
Ima poslova….