Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
Sutra kreće trgovanje dionicama INA-e pa će na mnogim dionicama doči do efekta zbog daljnjeg ulaganja realizirane trgovine Inom. Vjerojatno i na DLKV-du.
Kad krene tržište, krenut će svi, a DLKV među prvim i najjačim građevinarima…..
Kad krene tržište, krenut će svi, a DLKV među prvim i najjačim građevinarima…..
možda niste primijetili, ali DLKV je već krenuo prošli tjedan sa 220 kn na jučerašnjih 255 kn, što je velikih +16% [thumbsup]
Dobit ELES-a oko 10 milijuna eura
14.12.2010 8:07:00 | Izvor/autor PressCut
Elektro Slovenija (ELES) ovu će godinu zaključiti s pozitivnim rezultatom od otprilike 10 milijuna eura, najavljuje direktor Milan Jevšenak. Društvo će nastaviti ulaganja u prijenosnu mrežu i u sljedećoj godinu, dodaje Jevšenak.
’’Među investicijama su izgradnja dalekovoda Beričevo-Krško, Cirkovce-Pince i Okroglo-Videm’’, pojasnio je Jevšenak. Investicijska vrijednost dalekovoda iznosi od 800.000 do 900.000 eura po kilometru.
Dalekovod Beričevo-Krško trebao bi stajati oko 65 milijuna eura, a glede gradnje preostala dva još traju pregovori. Jevšenak smatra da u energetskom sustavu mora postojati primjerena mješavina različitih proizvodnih izvora.
(www.finance.si)
[smiley]
Danas ćemo vidjeti što će biti s INOM, utjecaj INE biti će vidljiv na cijelom tržištu pa tako i na ovoj dionici!!!
možda niste primijetili, ali DLKV je već krenuo prošli tjedan sa 220 kn na jučerašnjih 255 kn, što je velikih +16% [thumbsup]
[/quote]
Još samo da postoji neki realan razlog zašto je čak i ispod 220 ošao…!???
Ovo je samo povratak na prethodne pozicije…, svaka čast "hrabrima" koji su kupovali na tim razinama, a onima koji su prodali više sreće neki drugi puta…
miami [thumbsup]
Na žalost ovo je za mene stiglo nekih 3 mjeseca prekasno, a nakon 2 godine nadanja… [cry]
Svima želim puno sreće u trgovanju…, a općenito puno zdravlja i veselja u nadolazećim blagdanima…
Svi smo ovo zaslužili…
Pozdrav…
Sappy ! Lepi pozdrav ! I ja tebi želim se najbolje..i da ćim prije i bezbolnije prebrodiš gubitak..ali glavno da je glava na ramenu i da si v njoj se posložiš kak treba.Stari ljudi veliju–denes jesi,zutra nisi (ili ko zna gdesi) Sad si zgubil ti,zutra bumo mi,jer nigdar nemremo veseli biti svi ! -Još jemput lepi pozdrav i se najbolje.Drago mi je da se ponekad javiš,ja sam zgubil volju jer imam više zbrisanih neg objavljeni poruka….i pozdrav svima dobronamjernima !
14. prosinac 2010.
Koridor Vc: IGH i Dalekovod natječu se za izradu glavnog projekta autoceste na dionici Tarčin-Konjic
Vaš link