Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Kupnje: DLKV-R-A
Cijena Količina
256,00 1000
253,01 40
253,00 30
251,00 42
250,03 5
248,40 350
Trebalo bi sada malo tehničkog alata uklučit u priču jer ovo mora pouzdano da probije SMA 200 nakon čega će verovatno da usledi odredjena konsolidacija ili će na jaku sveću da nastavi dalje, a tada ako ukupan market održi rast, mogli bi i prema ceni od 300 dinara. Nekako mislim da je ukupna likvidnost na marketu još veoma mala, pa bi se lako mogli triggerirati i neki moguće lažni signali… Videt ćemo.
Da pomenem, nisam u toj poziciji, samo pratim, komentarišem i iznosim sopstveno mišlenje. No to ne bi trebalo da utiče na obektivnost komentara. Lep pozdrav.
Hm, hm, nisam znao da je SMA 200 "tako visoko", tek na ceni od 300… Nemam ovde alat za tehničku, no pretpostavljam da RSI 14 nije visoko unatoč nedavnom odbijanju akcije od supporta i da je MACD postao pozitivan… Bitno je i kakvi su volumeni poslednjih dana, iako su i kad je cena padala i testirala suport bili visoki.
Trebalo bi to još dosta pogurati, no ako je probijen rezsitanc kanala padajućeg dauntrenda i to pouzdano, to bi onda već bio solidan impuls za dalnji nastavak rasta. Bilo bi dobro da neko to iscrta u nekom programu, bilo bi lakše donosit zaključke.
Evo ti Evropejac,ak te to veseli.Prvi đek sa 300kn prodal bi 200kom a sve zajedno ti je 4000 kom .Da to počistiš treba ti 1.027.800 kn a mislim da može i na rate..Neki dan sam slučajno stal kraj jednog groblja u Zagorju i vidim na ulazu,velikim slovima piše-mi čekamo uskrsnuće-neznam zakaj ali strašno me asociralo na nas ,dioničare Dalekovoda.Svatko si nek ovo protumaći kak mu paše,to nam nemreju zabranit.
Hvala!
Neki dan je ta brojka bila 5232 komada. Ja to tumačim tak da pritisak na prodaji slabi, no to je samo moje skromno tumačenje, i tak svi vele da nemam pojma…
[cool]
[/quote]
Ja bih opet da mi netko veli koliko ima prodaje do 300 kuna i da li su maknuti oni nalozi na kupnji na 100 i 130 kuna po par tisuća komada.
Hvala i pozdrav
rsi14 na nekih 68
roc12 9 recimo
fotije ajd reci zarez. da vidim jel znaš tek toliko da ubijemo vrijeme.
Hm, hm, nisam znao da je SMA 200 "tako visoko", tek na ceni od 300… Nemam ovde alat za tehničku, no pretpostavljam da RSI 14 nije visoko unatoč nedavnom odbijanju akcije od supporta i da je MACD postao pozitivan… Bitno je i kakvi su volumeni poslednjih dana, iako su i kad je cena padala i testirala suport bili visoki.
Trebalo bi to još dosta pogurati, no ako je probijen rezsitanc kanala padajućeg dauntrenda i to pouzdano, to bi onda već bio solidan impuls za dalnji nastavak rasta. Bilo bi dobro da neko to iscrta u nekom programu, bilo bi lakše donosit zaključke.
Zanimljivo je kako si preko noći zaboravio pisati hrvatskim jezikom?
Sram te hrvatskog jezika, pa pokušavaš pisati srpskim?
Da barem znaš pisati književnim srpskim jezikom , ne bih ništa komentirao…ovako, to preseravanje ti jako loše ide
evo link da vidite kako je ovaj itekako znao pisati "ijekavicom"
http://www.poslovni.hr/Content/ForumSearch.aspx?q=fotije&f5=0&a=1&c=2&si=2&w4=8&pg=35
rsi14 na nekih 68
roc12 9 recimo
Verdi šta si zapeo, pusti čoveka kad lepo piše.
rsi14 na nekih 68
roc12 9 recimo
Verdi šta si zapeo, pusti čoveka kad lepo piše.
[/quote]
Teško je pitanje pa me zanima da li zna odgovor. Skroz nova (stara) riječ i mene na leđa bacilo kad sam čuo. [lol]
Evo ti Evropejac,ak te to veseli.Prvi đek sa 300kn prodal bi 200kom a sve zajedno ti je 4000 kom .Da to počistiš treba ti 1.027.800 kn a mislim da može i na rate..Neki dan sam slučajno stal kraj jednog groblja u Zagorju i vidim na ulazu,velikim slovima piše-mi čekamo uskrsnuće-neznam zakaj ali strašno me asociralo na nas ,dioničare Dalekovoda.Svatko si nek ovo protumaći kak mu paše,to nam nemreju zabranit.
Hvala!
Neki dan je ta brojka bila 5232 komada. Ja to tumačim tak da pritisak na prodaji slabi, no to je samo moje skromno tumačenje, i tak svi vele da nemam pojma…
[cool]
[/quote]
Ja bih opet da mi netko veli koliko ima prodaje do 300 kuna i da li su maknuti oni nalozi na kupnji na 100 i 130 kuna po par tisuća komada.
Hvala i pozdrav
[/quote]
Ja mislim da je samo 1g imala totalno punu dubinu i da više nitko drugi to nema. Ja sam sad na 15 i čisto dosta. Ima i 30 ali se plaća. Ono je bio samo jedan od kurioziteta da se otkrije sva besmislenost omjera k/p.