DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 15:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

255 kn je danas vjerojatno granica..ili nije??

250 249,99
523 250,00
Evo nove brane tu je 50 dnevni prosijek neće valjda to samo tako probiti ipak je ovo likvidna dionica

who dares, wins

je likvidna…ali nije ekipa iz erste-a potrošila 30 milja naših para na 290 valjda uzalud, ovo je sam da uprosječe ulaz malo na niže.. 🙂

250 249,99
523 250,00
Evo nove brane tu je 50 dnevni prosijek neće valjda to samo tako probiti ipak je ovo likvidna dionica
[/quote]

eh shit… nisam još kupio koliko sam htio [angry]

eh shit… nisam još kupio koliko sam htio [angry]

Tri dana nije bilo dovoljno.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

250 249,99
523 250,00
[/quote]
kolega verdi
ova brana će bit jako propusna, ja sam još na bidu iako sumnjam da će netko prodat.al nada umire posljednja.

Meni uopće nije jasno.. [rolleyes] , da po 220 nije nimalo valjao, a sada je trpaju po 250 i pjevaju hvalospjeve oni koji su nedavno bacali neke targete od 180 kn itd…, "deluks" je ovaj DLKV…., tako mi Bog pomogo….

Čuj do mojih 200 je samo 12%, a do tvojih 400kn 78%. Ja sam bliži, hehehe

eto ovako su izgledali katastrofičari prije samo desetak dana.da ne postam one koji su drukali dlkv na 180 kuna.nažalost dotični nemaju ni za JEDNU dionicu ali zato ih sad nema ni blizu.
p.s. molim da se ovaj post objavi. l.p.

Drug fotije

ajd molim te prestani se pravit mutav i tupit tu na ekavici i forsirat dinare.
Ako si mogao 2006 govorit hrvatski i kuna ti je bila valuta ,onda mozes i sada.

pogledaj malo svoje postove iz 2006 kao recimo ovaj na BLJE-R-A

http://www.poslovni.hr/forum/blje-belje-dd-504-pg2.aspx

….suviše je ovdje bilo što pričati, argumentirati…uzalud..razvoj situacije na ZSE dovoljno govori – ubrzo će ovi nepovjerljivi kupovati po 270 kn +…i tada će početi pričati da je DLKV jako dobra i perspektivna dionica

Čekaj, a zar tu nema logike? Zamisli se malo nad psihologijom prosečnog malog investitora.

Dok cena pada, danima i mesecima, zar je logično kupovati nešto za što ne znaš koliko će još da pada… Nije. E pa onda pratis dogadjaje i slediš trend i kad zaključiš da je trend održiv, ulaziš i kupuješ. Ti na 230 dinara nisi mogao da znaš hoće li pasti na 180 ili narasti na 270, ne znaš pouzdano ni sada. No, na 220-230 dinara bilo je logike za kupovinu jer da je procurilo 5-10 odsto ispod te cene pukao bi dugoročan suport i onda se ne bi više znalo gde akcija može da odskliže i gdje je dno. Sada to znamo i to je novi-stari suport, ako akcija opet pane, tu će da nam da bude stop-loss (ili malo niže od te razine), a ako nastavi da raste, e onda ćemo tehnički da pratimo i ucrtamo otpore na kojima će da se krati ili izlazi iz pozicije ili ostaje i pojačava pozicija…

Cilj igre je da se uz što manji riziko, ostvari šta veći profit.

[/quote]

@cbw

[img]http://www.zwatla.com/emo/2007/gros-emoticones-002/611.gif[/img]

Respect…, mora se priznati da je uporan taj fotije.., skoro me "uverio" da je neki ultra srbin…

…ali dinari…strašno…

Drug fotije

ajd molim te prestani se pravit mutav i tupit tu na ekavici i forsirat dinare.
Ako si mogao 2006 govorit hrvatski i kuna ti je bila valuta ,onda mozes i sada.

pogledaj malo svoje postove iz 2006 kao recimo ovaj na BLJE-R-A

http://www.poslovni.hr/forum/blje-belje-dd-504-pg2.aspx

….suviše je ovdje bilo što pričati, argumentirati…uzalud..razvoj situacije na ZSE dovoljno govori – ubrzo će ovi nepovjerljivi kupovati po 270 kn +…i tada će početi pričati da je DLKV jako dobra i perspektivna dionica

Čekaj, a zar tu nema logike? Zamisli se malo nad psihologijom prosečnog malog investitora.

Dok cena pada, danima i mesecima, zar je logično kupovati nešto za što ne znaš koliko će još da pada… Nije. E pa onda pratis dogadjaje i slediš trend i kad zaključiš da je trend održiv, ulaziš i kupuješ. Ti na 230 dinara nisi mogao da znaš hoće li pasti na 180 ili narasti na 270, ne znaš pouzdano ni sada. No, na 220-230 dinara bilo je logike za kupovinu jer da je procurilo 5-10 odsto ispod te cene pukao bi dugoročan suport i onda se ne bi više znalo gde akcija može da odskliže i gdje je dno. Sada to znamo i to je novi-stari suport, ako akcija opet pane, tu će da nam da bude stop-loss (ili malo niže od te razine), a ako nastavi da raste, e onda ćemo tehnički da pratimo i ucrtamo otpore na kojima će da se krati ili izlazi iz pozicije ili ostaje i pojačava pozicija…

Cilj igre je da se uz što manji riziko, ostvari šta veći profit.

[/quote]

[/quote]
Ma fotije se hahebava zna on kako se to otkriva. Fotije aj života ti reci kako se kaže zarez na srbskom ?
http://www.poslovni.hr/Content/ForumSearch.aspx?q=fotije&f5=0&a=1&c=2&si=2&w4=8&pg=36

who dares, wins

http://www.eparhija-gornjokarlovacka.hr/Episkop-Fotije-L.htm

Ne dirajte nam episkopa Fotija, i pored mnogih crkvenih duznosti stigne nam i ovdje koju pametnu reci.

Čuj do mojih 200 je samo 12%, a do tvojih 400kn 78%. Ja sam bliži, hehehe

eto ovako su izgledali katastrofičari prije samo desetak dana.da ne postam one koji su drukali dlkv na 180 kuna.nažalost dotični nemaju ni za JEDNU dionicu ali zato ih sad nema ni blizu.
p.s. molim da se ovaj post objavi. l.p.
[/quote]

A zašto misliš da ja nisam kupovao?? Istina nisam onoliko koliko sam mislio, ali pola predviđenog imam. Prosjek kupljenoga 222kn. Tako da mi odgovara i gore i dolje.Ako pogledaš moje postove u kojima tvrdim da je to sasvim ok kupnja sve će ti biti jasno. Zato, necitirac bezveze…

New Report

Close