Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,74 | 2.057 | 550 | 3,72 | 3,74 | 0,00% |
Trenutno se novcem iz proračuna financira izmjena elektrovučnoga sustava na pruzi Moravice – Rijeka – Šapjane, vrijedna 500 milijuna kuna. Posao su dobile hrvatske tvrtke Končar (ZSE:KOEI-R-A) i Dalekovod (ZSE:DLKV-R-A). Završetkom te investicije 2012. cijela će pruga Rijeka- Zagreb biti opremljena izmjeničnim sustavom sustav 25 kW 50 Hz, što će pojednostaviti poslovanje svim prijevoznicima i omogućiti unificiraniji vozni park.
Interesantno je kako skrivaju poslove u HR, a ima ih još puno, a neki su se spominjali i na ovom
forumu.
[cool]
[/quote]
Pa tko se normalan danas hvali s poslom? U ovoj državi je sramota postala raditi. Samo na muljaže trebe padaju.
Ovo s Inom bi moglo se reflektirati i ovdje jer cijena dionice nema veze s poslovanjem kompanije a niti rezultatima, vidjeti ćemo što će se dešavati………
zdaj pak bi menadžment moral izlobirati posleke i za nas pa bu se cakum-pakum
Neboderi na Rudešu rastu li ga rastu. Negdje su na pola puta. Znači ima se čim platiti.
Neboderi na Rudešu rastu li ga rastu. Negdje su na pola puta. Znači ima se čim platiti.
ovim tempom bit će gotovo za dvije godine,bolje ikad nego nikad
zna li se šta će biti sa postojećom zgradom dalekovoda,planira li se prodaja ili iznajmljivanje
ili će se samo "krema" preselit u nove nebodere a osali ostat.
Poslovanje DLKV i cijena DLKV na burzi očito nemaju više nikakve veze. Razlog je valjda u izrazito raspršenoj vlasničkoj strukturi gdje nitko nema više od 10%, pa pravih vlasnika ove firme zapravo ni nema, a tako ni nekoga tko bi branio/održavao cijenu na burzi. Osim toga, izgleda da se čeka još jedan veći prekrcaj dionica DLKV, možda opet nekom fondu. Do tada cijena teško da će jače gore, iako nije nemoguće da još malo skoči zbog euforije oko INE…samo, bojim se da to neće još dugo potrajati.
Poslovanje DLKV i cijena DLKV na burzi očito nemaju više nikakve veze. Razlog je valjda u izrazito raspršenoj vlasničkoj strukturi gdje nitko nema više od 10%, pa pravih vlasnika ove firme zapravo ni nema, a tako ni nekoga tko bi branio/održavao cijenu na burzi. Osim toga, izgleda da se čeka još jedan veći prekrcaj dionica DLKV, možda opet nekom fondu. Do tada cijena teško da će jače gore, iako nije nemoguće da još malo skoči zbog euforije oko INE…samo, bojim se da to neće još dugo potrajati.
nek još sad curatus svoje riješi po 230 do kraja kad nije htio po 275 pa da napokon krenemo prema gore
Može li netko vidjeti koliko ima prodajr do 300 kuna?
Hvala
Ti to planiraš jednim potezom počistiti ask sve do 300? Pa pobogu što ti je to bitno, kad se to napuni ili isprazni u minuti.
Ti to planiraš jednim potezom počistiti ask sve do 300? Pa pobogu što ti je to bitno, kad se to napuni ili isprazni u minuti.
[/quote]
Ne znam baš, ali bilo bi zanimljivo vidjeti kolika je danas ta brojka i usporediti je s onom od neki dan, da vidimo da li na prodaji pritisak jača ili slabi..
Pozdrav
Evo ti Evropejac,ak te to veseli.Prvi đek sa 300kn prodal bi 200kom a sve zajedno ti je 4000 kom .Da to počistiš treba ti 1.027.800 kn a mislim da može i na rate..Neki dan sam slučajno stal kraj jednog groblja u Zagorju i vidim na ulazu,velikim slovima piše-mi čekamo uskrsnuće-neznam zakaj ali strašno me asociralo na nas ,dioničare Dalekovoda.Svatko si nek ovo protumaći kak mu paše,to nam nemreju zabranit.