Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 4.415 | 1,184 | 3,72 | 3,74 | -0,53% |
EVO DANAS SE PLANIRAM JOS KUPIT DLKVD NA DUUGO VRIJEME DRZANJA,,STA MISLITE-MOLIM OZBILJNA MISLJENJA
[cool]
na dugo vrijeme držanja to svakako ne može biti loša investicija, radi se o vrlo dobroj kompaniji na ovim cijenama…
Trenutno se novcem iz proračuna financira izmjena elektrovučnoga sustava na pruzi Moravice – Rijeka – Šapjane, vrijedna 500 milijuna kuna. Posao su dobile hrvatske tvrtke Končar (ZSE:KOEI-R-A) i Dalekovod (ZSE:DLKV-R-A). Završetkom te investicije 2012. cijela će pruga Rijeka- Zagreb biti opremljena izmjeničnim sustavom sustav 25 kW 50 Hz, što će pojednostaviti poslovanje svim prijevoznicima i omogućiti unificiraniji vozni park.
EVO DANAS SE PLANIRAM JOS KUPIT DLKVD NA DUUGO VRIJEME DRZANJA,,STA MISLITE-MOLIM OZBILJNA MISLJENJA
Kupi, stop ti je ispod 210, min. 205 dinara, a prvi profit taking negde na razini SMA 50 ako je ne probije. Na dugi rok, ne bi je plaćao više od BV, daklem 310-315 dinara.
Nije mi to nešta, ali je omer riziko/nagrade povoljan, žrtvuješ 15-20 dinara za potensijalni profit od 80-90 dinara, ako je držiš do cene BVa.
Trenutno se novcem iz proračuna financira izmjena elektrovučnoga sustava na pruzi Moravice – Rijeka – Šapjane, vrijedna 500 milijuna kuna. Posao su dobile hrvatske tvrtke Končar (ZSE:KOEI-R-A) i Dalekovod (ZSE:DLKV-R-A). Završetkom te investicije 2012. cijela će pruga Rijeka- Zagreb biti opremljena izmjeničnim sustavom sustav 25 kW 50 Hz, što će pojednostaviti poslovanje svim prijevoznicima i omogućiti unificiraniji vozni park.
Interesantno je kako skrivaju poslove u HR, a ima ih još puno, a neki su se spominjali i na ovom
forumu.
[cool]
Dobro vam je kolega izvor iz Dalekovoda upućen u njihovo poslovanje. Zaboravio vam je napomenuti,
ili možda niti ne za da Dalekovod trenutno u RH radi:
– Trgovački centar SUPERNOVA cca 80,7 mil eur-a
– II i III fazu plinifikacije Like i Dalmacije cca 60,00 mil. eur-a
– drugu fazu Velikogoričke obilaznice
– izmjenu sustava električe vuče na dionicama Moravice – Rijeka – šapjane i Škrljevo – Bakar
– dodatne radove na zračnoj luci Dubrovnik (imaju anex ugovora)
– opremaju tunel Pećine na cesti D-404
– grade novi pogon DIV-a iz Knina ( 6 proizvodnih hala)
Ovo je napisano od korisnika sasha 24.11.2010.
a sada se zna iznos ukupne investicije za izmjenu sustava električe vuče na dionicama Moravice – Rijeka – šapjane je 500 milijuna Kn, projekt se radi zajedno s Končarom……
kaj je sad, kad pada svi samo pisuu a sad niko nist–
Sumnjiv je ovaj skakač na bidu sa 420 a sutra je još petak i malo me frka stalnih rasprodaja petkom
[embarass]
Sumnjiv je ovaj skakač na bidu sa 420 a sutra je još petak i malo me frka stalnih rasprodaja petkom
[embarass]
[/quote]
A ako ti je sumljiv onda ne kupuj. Važniji je mir nego neizvesnost. Heh, čuo sam za svakakve market strategije, al petak-metak, sreda-greda i slične đulabije, e za to nisam čuo. Vani na razvijenim marketima to čak i ima neku težinu, jer kad se donose bitne svetske odluke ili su neki samiti za vreme vikenda gde se nešta važno odlučuje, tada je bolje zatvorit poziciju u petak i imat miran nedeljni odmor. Al na terri Balcanici, mislim da to ne fercera.
kolega fotije , kune! ne dinari!
Kupi, stop ti je ispod 210, min. 205 dinara, a prvi profit taking negde na razini SMA 50 ako je ne probije. Na dugi rok, ne bi je plaćao više od BV, daklem 310-315 dinara.
Nije mi to nešta, ali je omer riziko/nagrade povoljan, žrtvuješ 15-20 dinara za potensijalni profit od 80-90 dinara, ako je držiš do cene BVa.
[/quote]