DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 05:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
4.415
1,184
3,72
3,74
-0,53%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

EVO DANAS SE PLANIRAM JOS KUPIT DLKVD NA DUUGO VRIJEME DRZANJA,,STA MISLITE-MOLIM OZBILJNA MISLJENJA

[cool]

kaj je sad, kad pada svi samo pisuu a sad niko nist–

na dugo vrijeme držanja to svakako ne može biti loša investicija, radi se o vrlo dobroj kompaniji na ovim cijenama…

Trenutno se novcem iz proračuna financira izmjena elektrovučnoga sustava na pruzi Moravice – Rijeka – Šapjane, vrijedna 500 milijuna kuna. Posao su dobile hrvatske tvrtke Končar (ZSE:KOEI-R-A) i Dalekovod (ZSE:DLKV-R-A). Završetkom te investicije 2012. cijela će pruga Rijeka- Zagreb biti opremljena izmjeničnim sustavom sustav 25 kW 50 Hz, što će pojednostaviti poslovanje svim prijevoznicima i omogućiti unificiraniji vozni park.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/hz-infrastruktura-zagrebacki-glavni-kolodvor-bit-ce-zavrsen-krajem-2012.,99833.html

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

EVO DANAS SE PLANIRAM JOS KUPIT DLKVD NA DUUGO VRIJEME DRZANJA,,STA MISLITE-MOLIM OZBILJNA MISLJENJA

Kupi, stop ti je ispod 210, min. 205 dinara, a prvi profit taking negde na razini SMA 50 ako je ne probije. Na dugi rok, ne bi je plaćao više od BV, daklem 310-315 dinara.

Nije mi to nešta, ali je omer riziko/nagrade povoljan, žrtvuješ 15-20 dinara za potensijalni profit od 80-90 dinara, ako je držiš do cene BVa.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Trenutno se novcem iz proračuna financira izmjena elektrovučnoga sustava na pruzi Moravice – Rijeka – Šapjane, vrijedna 500 milijuna kuna. Posao su dobile hrvatske tvrtke Končar (ZSE:KOEI-R-A) i Dalekovod (ZSE:DLKV-R-A). Završetkom te investicije 2012. cijela će pruga Rijeka- Zagreb biti opremljena izmjeničnim sustavom sustav 25 kW 50 Hz, što će pojednostaviti poslovanje svim prijevoznicima i omogućiti unificiraniji vozni park.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/hz-infrastruktura-zagrebacki-glavni-kolodvor-bit-ce-zavrsen-krajem-2012.,99833.html

Interesantno je kako skrivaju poslove u HR, a ima ih još puno, a neki su se spominjali i na ovom
forumu.
[cool]

Dobro vam je kolega izvor iz Dalekovoda upućen u njihovo poslovanje. Zaboravio vam je napomenuti,
ili možda niti ne za da Dalekovod trenutno u RH radi:

– Trgovački centar SUPERNOVA cca 80,7 mil eur-a
– II i III fazu plinifikacije Like i Dalmacije cca 60,00 mil. eur-a
– drugu fazu Velikogoričke obilaznice
– izmjenu sustava električe vuče na dionicama Moravice – Rijeka – šapjane i Škrljevo – Bakar
– dodatne radove na zračnoj luci Dubrovnik (imaju anex ugovora)
– opremaju tunel Pećine na cesti D-404
– grade novi pogon DIV-a iz Knina ( 6 proizvodnih hala)

Ovo je napisano od korisnika sasha 24.11.2010.

a sada se zna iznos ukupne investicije za izmjenu sustava električe vuče na dionicama Moravice – Rijeka – šapjane je 500 milijuna Kn, projekt se radi zajedno s Končarom……

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Sumnjiv je ovaj skakač na bidu sa 420 a sutra je još petak i malo me frka stalnih rasprodaja petkom
[embarass]

Sumnjiv je ovaj skakač na bidu sa 420 a sutra je još petak i malo me frka stalnih rasprodaja petkom
[embarass]
[/quote]

A ako ti je sumljiv onda ne kupuj. Važniji je mir nego neizvesnost. Heh, čuo sam za svakakve market strategije, al petak-metak, sreda-greda i slične đulabije, e za to nisam čuo. Vani na razvijenim marketima to čak i ima neku težinu, jer kad se donose bitne svetske odluke ili su neki samiti za vreme vikenda gde se nešta važno odlučuje, tada je bolje zatvorit poziciju u petak i imat miran nedeljni odmor. Al na terri Balcanici, mislim da to ne fercera.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Može li netko vidjeti koliko ima prodajr do 300 kuna?
Hvala

5232 kom

Može li netko vidjeti koliko ima prodajr do 300 kuna?
Hvala

pepe7

kolega fotije , kune! ne dinari!

Kupi, stop ti je ispod 210, min. 205 dinara, a prvi profit taking negde na razini SMA 50 ako je ne probije. Na dugi rok, ne bi je plaćao više od BV, daklem 310-315 dinara.

Nije mi to nešta, ali je omer riziko/nagrade povoljan, žrtvuješ 15-20 dinara za potensijalni profit od 80-90 dinara, ako je držiš do cene BVa.

[/quote]

New Report

Close