DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 03:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
4.415
1,184
3,72
3,74
-0,53%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

uhhhhhh,,kupovosam PO 1700,,—- PA PO 1500,,– PA PO 1000,, PA PO 340 KN,,A SAD SE BOJIM,,,

ono sto je meni zanimljivo

Erste plavi je prije 2-3 mjeseca kupio po 275 kn dalekovoda u vrijednosti cca 30 milijuna kuna, a sada, kad je cijena pala za 20 % ne kupuju ili kupuju vrlo sramežljivo…
Pa sto se to dogodilo ili promjenilo u 2 mjeseca s njihovom vizijom investiranja u dlkv..
U najmanju ruku smješno [lol]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

tko rano rani,dobru cijenu grabi
možda je došlo do greške, a možda i nije, to je čak i dragi Ivo jednom spomenuo: lako je tuđim ….em

Anonimno, 01.12.2010. u 11:35
kupovati dionice
[bye]

Erste plavi je prije 2-3 mjeseca kupio po 275 kn dalekovoda u vrijednosti cca 30 milijuna kuna, a sada, kad je cijena pala za 20 % ne kupuju ili kupuju vrlo sramežljivo…
Pa sto se to dogodilo ili promjenilo u 2 mjeseca s njihovom vizijom investiranja u dlkv..

promjenilo se to da im se drugi nude da im besplatno ruše cijenu a takvu ponudu nemogu odbiti
njima bi najviše pasalo da padne na 50 kn
jer će ju sami dići na 400 kn bez problema kad se nakrcaju
i zato nek se to što prije dogodi prije ćemo na 400 kn
moje mišljenje je da nisu oni tu ušli slučajno,švabe su bacile oko na dlkv,treba im za gradnju mreže po europi
a zašto platiti skupo kad može i jeftino
erste im samo skuplja
tu će biti isti scenarij ko na plivi
ako je to točno tada bi miičić bio u istoj ulozi kao i čović
prvo treba uništit pa da ispadne narodni heroj jer je "dobro" prodao
usput pokupit bonus za penziju jer dolaze teška vremena [angry]

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

[/quote]
erste im samo skuplja
[/quote]

Imaš pravo, evo primjera radi, u periodu od 16.11 do 23.11. skupili su im još 10 dionica i povečali količinu sa 130975 na 130985.

Samo ne znam jel 1 po jednu ili svih 10 u komadu! [lol]

Tek toliko da ne mislite da se samo mali ulagaći kokošare…

Što su veči, dalje im se miris osjeti…

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

promjenilo se to da im se drugi nude da im besplatno ruše cijenu a takvu ponudu nemogu odbiti
njima bi najviše pasalo da padne na 50 kn
jer će ju sami dići na 400 kn bez problema kad se nakrcaju
i zato nek se to što prije dogodi prije ćemo na 400 kn
moje mišljenje je da nisu oni tu ušli slučajno,švabe su bacile oko na dlkv,treba im za gradnju mreže po europi
a zašto platiti skupo kad može i jeftino
erste im samo skuplja
tu će biti isti scenarij ko na plivi
ako je to točno tada bi miičić bio u istoj ulozi kao i čović
prvo treba uništit pa da ispadne narodni heroj jer je "dobro" prodao
usput pokupit bonus za penziju jer dolaze teška vremena [angry]
[/quote]

Da, da, laprdanje je još uvek džaba, a očito je i u modi.

Na 400 ćemo u 2 minute, a za preuzimanje potensijalni kandidati stoje u redu od ponedeljka ujutro.

A da se malo spustimo iz kozmosa na zemlju i probudimo nakon snenog jutra?

Support je na trenutnim razinama, ako bude probijen, postoji mogućnost da će akcija nastaviti da pada, ako ne bude e onda bi mogla uslediti konsolidacija i mogući rast za koji će trebat zafrknut rukave i počet još ozbiljnije da se radi. Pre toga, jedna kura mršavljenja i stezanja remena ne bi bila naodmet. Evo ja bi najpre ukinuo sva sponzorstva, osobito on fudbalska, zatim smanjio plate, otpustio višak zaposlenih i nastavio pregovore za refinasiranje postojećih dugova (iako oni to stalno rade). Ako bi se kriza produbila, pre bi išao na prodaju imovine nego daljnje zaduženje, jel sam prilično siguran da u onome šta se nakupovalo poslednjih godina ima dosta rupa koje treba počepit il zakopat na neodređeno ili za sva vremena.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

@brancin,
uočena moćna kupnja.
[thumbsup] [lol]

who dares, wins

fotije

migra, 01.12.2010. u 12:59
Pre toga, jedna kura mršavljenja i stezanja remena ne bi bila naodmet

samo nam još to treba,nakon zadnje najave smanjenja plača za 10%
troškovi osoblja su sa 3q2010 premasili one iz cijele 2009 kada je prihod bio 30% veći[shocked]
sljedećim "smanjenjem" plaće iz ove mršave dobiti sigurno prelazimo u gubitak [angry]

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Pa premašili su verovatno radi otpremnina i prisilnog penzionisanja i to je očekivano. To su "one-off" items, daklem jednokratni troškovi, no dugoročno je ostvarena ušteda. Po meni je to pozitivna stvar, no seča neproduktivnih kadrova bi po meni trebala da bude žešća, kao i specijalizacija kompanije u određenom smeru, a ne svaštarenje od bojadisanja tunela pa do uzgoja kečige i smudja.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Pa premašili su verovatno radi otpremnina i prisilnog penzionisanja i to je očekivano. To su "one-off" items, daklem jednokratni troškovi, no dugoročno je ostvarena ušteda. Po meni je to pozitivna stvar, no seča neproduktivnih kadrova bi po meni trebala da bude žešća, kao i specijalizacija kompanije u određenom smeru, a ne svaštarenje od bojadisanja tunela pa do uzgoja kečige i smudja.

Ima tu i SOMOVA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

HMMMMM ,,,NE ZNAM IMA BUDUCNOST JELDA,,,,

EVO DANAS SE PLANIRAM JOS KUPIT DLKVD NA DUUGO VRIJEME DRZANJA,,STA MISLITE-MOLIM OZBILJNA MISLJENJA

New Report

Close