DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 03:09
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,74
38.369
10,250
3,72
3,76
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Važeći podaci za uredovni dan 25.11.2010 .

DALEKOVOD D.D./REDOVNA DLKV-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. CURATUS D.O.O. 228.650 9,97 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 130.985 5,71 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
3. PBZ D.D. 71.352 3,11 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 44.071 1,92 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. DALEKOVOD D.D. (1/1) 43.934 1,92 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 31.959 1,39 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 24.992 1,09 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
8. MILIČIĆ LUKA 22.469 0,98 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
9. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 20.906 0,91 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
10. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 20.126 0,88 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 27,88

marcello

Erste plavi ima najveći prinos od obveznih mirovinskih fondova, a to znači da najbolje raspolažu novcem dobivenim od osiguranika i znaju prepoznati priliku za dobru investiciju. Ako su oni ušli na 275kn i sad još dokupljuju, vjerojatno raspolažu relevantnim informacijama o perspektivama poslovanja poduzeća. Ja se ne brinem za Dalekovod, nego dokupljujem. A trejderi neka rasprodaju u traženju dna. Ima tko će dokupiti.

evo još malo pa na mom targetu, sporo pada, nikad dočekati 🙂

Čuj do mojih 200 je samo 12%, a do tvojih 400kn 78%. Ja sam bliži, hehehe

nisam rekao da ću prodati na 400 jer sam to mogao(prodavat ću za tri godine) da sad htio već da nećeš moje kupiti ni na 400 [wink]

kako se god okrene troškovi osoblja će u ovoj godini biti značajno veći a posla kao što je bilo i najavljeno značajno manje
da sam htio biti dioničar socijalne ustanove tada nebi kupio dionice dlkv.
nisam za masovno otpuštanja radnika(koji svoju nelojanost pokazuju prodajom dionica)
trebali su sami odlučiti ili otpuštanja ili smanjenje plača a ovih 10% nije dovoljno
a i pitanje je onda od kuda toliko povećanje troškova osoblja ako su plače smanjene
plače su smanjili ali su vjerojatno si na neke "načine" islatili ono što su navodno smanjili plačama
mislim da uprava mora na kraju godine detaljnije obrazložiti ovu stavku.
moj glas za na skupštini će biti uvjetovan tim obrazloženjem jer kako sad stvari stoje
dobit će biti značajno manja

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Erste plavi ima najveći prinos od obveznih mirovinskih fondova, a to znači da najbolje raspolažu novcem dobivenim od osiguranika i znaju prepoznati priliku za dobru investiciju. Ako su oni ušli na 275kn i sad još dokupljuju, vjerojatno raspolažu relevantnim informacijama o perspektivama poslovanja poduzeća. Ja se ne brinem za Dalekovod, nego dokupljujem. A trejderi neka rasprodaju u traženju dna. Ima tko će dokupiti.
[/quote]

uslim su oni na u ptkm na 220 kn pa je pala nakon toga do 60 kn..
cjenu dlkv ce odrediti poslovanje dlkv

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Erste plavi ima najveći prinos od obveznih mirovinskih fondova, a to znači da najbolje raspolažu novcem dobivenim od osiguranika i znaju prepoznati priliku za dobru investiciju.
Ako su oni ušli na 275kn i sad još dokupljuju, vjerojatno raspolažu relevantnim informacijama o perspektivama poslovanja poduzeća. Ja se ne brinem za Dalekovod, nego dokupljujem. A trejderi neka rasprodaju u traženju dna. Ima tko će dokupiti.

uslim su oni na u ptkm na 220 kn pa je pala nakon toga do 60 kn

[/quote]

Ulazio si ti na nekim dionicama i na puno višim cijenama u odnosu na sadašnje i kasnije ih prodavao sa peterocifrenim gubicima. Lako je biti naknadni pametnjaković. Činjenica što trenutno inficiraš ovu temu je znak da čekaš daljnji pad da uletiš. A da ne misliš da ćeš pritom dobro zaraditi, ne bi ni ulazio.

puklo dno na 220 kn iz 2009
neka vam Bog pomogne…

target trokuta je 180 kn…tamo cu vam biti prijatelj na bidu, ako dodje tamo…
Zalosno je sto ovako dobra firma trpi torturu neselektivnog trzista

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

kolega Tonci
evo vam trokut

probojem ispod linije target je 180 kn

puklo dno na 220 kn iz 2009
neka vam Bog pomogne…

target trokuta je 180 kn…tamo cu vam biti prijatelj na bidu, ako dodje tamo…
Zalosno je sto ovako dobra firma trpi torturu neselektivnog trzista

nisam u dalekovodu… ali zbog drugih – nemojte manje iskusne čitatelje plašiti kojekakvim trokutima i sl. ako i znate ponešto o tih par pojmova, valjda ste se uvjerili više puta da to ovdje ništa ne vrijedi. ovdje na žalost vrijede neka druga pravila.
s vašom zadnjom rečenicom se slažem.

samo pametni strpljivo cekaju za ukrcaj .

ja sam poceo kupovati [lol]

25. studeni 2010.

Dalekovod nakon Švedske i Norveške cilja na finsko tržište

Za Dalekovod ova će godina biti izazovna jer inženjerska i graditeljska industrija i dalje osjeća posljedice globalne ekonomske krize.

Zbog toga će planirani prihodi Dalekovoda na hrvatskom tržištu u 2010. iznositi trećinu prihoda ostvarenih u prethodnim godinama, stoji u članku na internetskom portalu Industry Europe koji donosi pregled poslovanja Dalekovoda u ovoj godini. Između ostalog, ističe se važnost poslova koje je Dalekovod sklopio na tržištima Skandinavije, pogotovo u Švedskoj i Norveškoj. Također, u članku stoji da će Dalekovod u narednim mjesecima pripremati ponude za nekoliko projekata u Finskoj kako bi dodatno ojačao svoje prisustvo u Skandinaviji. U ovoj godini planirano je i osiguranje sredstava za dva projekta vjetroelektrana.

Industry Europe navodi da unatoč teškoj godini, Dalekovod neće otpuštati, već će nastaviti provoditi svoje mjere štednje koje uključuju i smanjenje plaća. S obzirom da hrvatsko tržište u 2011. vjerojatno neće doživjeti znatniji oporavak, Dalekovod će se fokusirati na svoja ključna izvozna tržišta kao što su Norveška, Švedska, Finska, Gruzija, Ukrajina, Albanija i Kazahstan, dodaje se u članku.

Inače, grupa Dalekovod je u prvih devet mjeseci ove godine poslovala s dobiti u iznosu od 36,91 milijun kuna što predstavlja pad od 42,5 posto u odnosu na isto lanjsko razdoblje. Ukupni su prihodi smanjeni za 35,5 posto na 1,29 milijardi kuna, dok su ukupni rashodi sniženi za 35,41 posto na 1,24 milijarde kuna. Navedena je tvrtka nedavno izvijestila o novim poslovima u Ukrajini, Norveškoj i na Grenlandu.

Tvrtke subjekata konsolidacije (prema MSFI) iz 3Q:

DALEKOVOD CINČAONICA d.o.o., DUGO SELO
DALEKOVOD TIM D.D., TOPUSKO
DALEKOVOD PROJEKT D.O.O., ZAGREB
DALEKOVOD TKS DOBOJ A.D., DOBOJ, BIH
DALEKOVOD ULAGANJA D.O.O., ZAGREB
DALEKOVOD ESOP D.O.O., ZAGREB
EL-RA D.O.O., VELA LUKA
DALEKOVOD LJUBLJANA D.O.O., LJUBLJANA, SLO
DALEKOVOD EMU D.O.O., VELA LUKA
DALEKOVOD MOSTAR D.O.O., MOSTAR, BIH
DALEKOVOD EKO D.O.O., ZAGREB
DALEKOVOD POLSKA S.A., VARŠAVA, POLJSKA
DALEKOVOD CINDAL D.O.O., DOBOJ, BIH

Ovo postam jer u postu ispred piše kako "Industry Europe navodi da unatoč teškoj godini, Dalekovod neće otpuštati,….. "

Iskreno me zanima što rade sve te firme ? Da li imaju posla ? Koliko tamo ljudi dobiva plaću? itd..

Mene ne zanima socijala.
U kapitalizmu se trebamo ponašati kao kapitalisti, a ne kao socijalisti!
Ja sam truli kapitalista i vlasnik!
I zahtjevam od Uprave da isporuči profit!

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

New Report

Close