DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
4.415
1,184
3,72
3,74
-0,53%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Evo vam sličica od poslovanja zadnjih godina. Ja tu nevidim nikakve opasnosti. Jedna stabilna firma. Nije nikad vrijedila 1600kn što je nekad bila cijena, ali oko 500kn sada sigurno vrijedi. To ti je kao da ti netko nudi da kupiš eure po 3kn.

Ma nemajte brige za dalekovod, skupljajte po malo. Firma u zadnjih 20 godina nije poslovala sa minusom i vjerojatno nikad neće. Izlazi tipurić jer ga uskok zagledava i to je to. Znaš onu, zašto platiti više. A ti kupi koei pa me baš zanima jel će prije koei na 1000kn ili dlkv na 400kn. Mene zarada od 5% nezanima.

Sa aspekta kupca…, tj. imatelja keša – sviđa mi se način na koji razmišljaš…

No, ovo je ipak tihi hod preko leševa…., da bi se nešto i zaradilo…, dok nekom zaista ne smrkne drugom izgleda nikako neće osvanuti…

Ajmo shebite to ispod 200 već jednom, ovako mrcvarenje nije za gledati…, možda ću i ja koju onda ubosti…

Evo vam sličica od poslovanja zadnjih godina. Ja tu nevidim nikakve opasnosti. Jedna stabilna firma. Nije nikad vrijedila 1600kn što je nekad bila cijena, ali oko 500kn sada sigurno vrijedi. To ti je kao da ti netko nudi da kupiš eure po 3kn.

dajte najte, € odmah možeš odnijeti u prvu mjenjačnicu i dobiti danas min. 7,38 i to bi značilo da bi Dalekovod netko trebao platiti 541,20 što i nije kako kažete visoka cijena u odnosu na nekada, ali ipak za to treba vremena, 2012,strpljen spašen, ako i dalje stojite kod cijene 3 kn za €, ja bih zamijenio dionice Dalekovoda [thumbsup]

Ma nemajte brige za dalekovod, skupljajte po malo. Firma u zadnjih 20 godina nije poslovala sa minusom i vjerojatno nikad neće. Izlazi tipurić jer ga uskok zagledava i to je to. Znaš onu, zašto platiti više. A ti kupi koei pa me baš zanima jel će prije koei na 1000kn ili dlkv na 400kn. Mene zarada od 5% nezanima.

Sa aspekta kupca…, tj. imatelja keša – sviđa mi se način na koji razmišljaš…

No, ovo je ipak tihi hod preko leševa…., da bi se nešto i zaradilo…, dok nekom zaista ne smrkne drugom izgleda nikako neće osvanuti…

Ajmo shebite to ispod 200 već jednom, ovako mrcvarenje nije za gledati…, možda ću i ja koju onda ubosti…
[/quote]

Pa ispod 200 mozes da je cekas i par godina jer do toga uskoro nece doci sigurno .
Ovo je ionako ispod cijene kao i dosta dionica .

Meni samo nikako nije jasno kako je dalekovod upao u građevinare. Vani to spada u energetiku, ovjesna oprema, izolatori, vodiči, stupovi, oprema za trafostanice…
Nije mi jasno, al nije da se bunim 🙂

Mislim da je najmilije onima koji su ga kupovali na 4xx, 3xx itd.., a najmilije je onima koji su iz cipela izuti zbog margina…, jao….

Kako je ovo jadno…!!!
Nekoć smo bili rame uz rame sa KOEI, a danas prodaš 1 KOEI i kupiš skoro 2,5 DLKV…, ma milina…

Izgleda ovo ide u 3 pi.ke mate.i.e…..

Hebem ti sve ovo, kad ni psovat ko čovjek ne moš….

kolega sappy, mislim da se ne treba živcirat jer će vrlo brzo to na svoje.ipak je ovo profitabilna tvrtka za razliku od većine ostalih.

nema ovdje straha, mirovinac se natrpao pred mjesec i po sa cca. 125.000 komada i utukao u to 35 milijuna kuna u sekundi (275 kn komad)….oni će cijenu vratiti na 300 kn dok kažeš keks, čim tako odluče

ne dajmo jeftino dionice, neka ih drugi rasprodaju i ruše cijene!

nema ovdje straha, mirovinac se natrpao pred mjesec i po sa cca. 125.000 komada i utukao u to 35 milijuna kuna u sekundi (275 kn komad)….oni će cijenu vratiti na 300 kn dok kažeš keks, čim tako odluče

taj nas je i shebo klošar jer je pustio da procuri ispod toga na malom prometu, a nije svima javio. tko je znao taj je dobro prošao.

who dares, wins

Mirovinac neće baš žuriti sa kupnjom dok ne dobije signal da se ekipa dovoljno utovarila. Nije samo Telgra prodala na 275 bilo je tu još puno toga. Sada kada su ga spustili na dno počinje akumulacija na 20 % nižoj cijeni.

Meni samo nikako nije jasno kako je dalekovod upao u građevinare. Vani to spada u energetiku, ovjesna oprema, izolatori, vodiči, stupovi, oprema za trafostanice…
Nije mi jasno, al nije da se bunim 🙂

Zbog građevine se prije tri godine tržio na 5 bookova.
S građevinom i u dobru i u zlu!

Još uvijek se bolje drži nego IGH.

A VIDIM-SPONZORIRA SE VATERPOLISTE-,——

Pusti to je reklama za male novce, a još uvijek si na televiziji.

New Report

Close