Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,75 | 17.804 | 4,753 | 3,72 | 3,76 | 0,53% |
Željko Kerum: Grad Split prodaje 30% dionica Hajduka
Nadam se da nam se neće opet vlasnici Dalekovoda zaigrati, a onda kao nema za isplatu dividende već zadnje dvije godine… [sealed]
Curatus zaustavio prodaju kao što je onomad i rekao. Ovi dva dokupljuju:
2. Erste Plavi OMF 130.173 5,67%
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 31.959 1,39%
Koliko je skrbnički od Zabe prodao i da li misli još nastaviti to je u sferi nagađanja jer se više ne vidi bez da se plati. Sve u svemu valjda su gotove pretumbacije ?
Curatus zaustavio prodaju kao što je onomad i rekao. Ovi dva dokupljuju:
2. Erste Plavi OMF 130.173 5,67%
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 31.959 1,39%
Koliko je skrbnički od Zabe prodao i da li misli još nastaviti to je u sferi nagađanja jer se više ne vidi bez da se plati. Sve u svemu valjda su gotove pretumbacije ?
kako smo i rekli prije par dana curatus je prodao što je mislio.top 10 prošli tjedan ne prodaje samo marljivo skuplja….dali to nešto znači???
top 10 prošli tjedan ne prodaje samo marljivo skuplja….dali to nešto znači???
Da, to znači siguran nastavak pada, jer postoji veći prodavač i to kupac zna, a zasigurno kupac ma tko god bio ne mora ganjati cijenu već pustiti i rušenje i marljivo kupovati.
176kn je DNO DNA.
Da, to znači siguran nastavak pada, jer postoji veći prodavač i to kupac zna, a zasigurno kupac ma tko god bio ne mora ganjati cijenu već pustiti i rušenje i marljivo kupovati.
176kn je DNO DNA.
[/quote]
Ne vjerujem da će baš toliko nisko. Ja ću se opet uključiti u kupnju na 200 kn….
176kn je DNO DNA.
[/quote]
gdje ti vidiš većeg prodavaća???nitko iz top 10 ne prodaje nego kupuje, barem prošli tjedan.za ovih 176 si me dobro nasmijao.
176kn je DNO DNA.
[/quote]
Ne vjerujem da će baš toliko nisko. Ja ću se opet uključiti u kupnju na 200 kn….
[/quote]
ja ću se uključiti kada bude povoljan vjetar, radi onih vjetroelektrana
176kn je DNO DNA.
[/quote]
gdje ti vidiš većeg prodavaća???nitko iz top 10 ne prodaje nego kupuje, barem prošli tjedan.za ovih 176 si me dobro nasmijao.
[/quote]
pa i Magma,HG spot, Ingra, Đakovština…………. imaju TOP 10 , samo mislim da bi i Fižulić ovih dana volio biti top 10, a ne top 1, znači kod nas topovi ne znače puno kada je kriza, ali su zato konji na cijeni
A VIDIM-SPONZORIRA SE VATERPOLISTE-,——
oni najbolje rone