Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Ako ovo srokaju još malo niže za onu lovu što su dobili od mirovinca moći će kupiti još ovo što je ostalo kod curatusa i na kraju vuk sit koza cijela, lova oprana, trag zameten, dionice na xy skrbničkom računu.
To je samo jedan od mogućih scenarija.
necu nista dramatizirati, ali nije li taj isti erste mirovinski kupio cca 200 000 komada petrokemije na 200+kn
[/quote]
Nisam pratio na Ptkm ali sve je moguće. Ima sad Erste skrbničkih svugdje koliko god hoćeš. Eno na Belju 3 komada. Možda je to neka nova moda? Svi u Erste.
Evo dokaz kolegi VIŠEGLAVOM-VIDRI
Nemam dlkv, prodao s plusom od 3k
A ti moras poceti uciti, a ne lokati
Pa onda neces kupovati hdel po 350 i tehniku na 2200
ajde, nemoj se zivcirati, glavno da si se ti vratio, a za lovu koju si izgubio mozemo ljudima reci i da si je prokockao u kockarnicama las vegasa
izgleda da je diskont tek počeo…
[/quote]
bilo kako bilo, za jeftin dokup mora postojati razlog, ja kupujem po malo, a ionako ne mislim tu zaradit u 15 dana
koliko čujem iz druge ruke poslovanje je dobro, imaju nešto problema s naplatom (tko nema?), sudjeluju na nekoliko velikih tendera… kako cijena klizi DLKV bi mogao biti best buy na našoj burzi. ako već nije
meni izgleda kao da su već stigli na Grenland
Erste plavi će biti još plaviji
koliko čujem iz druge ruke poslovanje je dobro, imaju nešto problema s naplatom (tko nema?), sudjeluju na nekoliko velikih tendera… kako cijena klizi DLKV bi mogao biti best buy na našoj burzi. ako već nije
Ovo se jako gura na dole…zašto?
kod dlkv postoji tehnički problem…da li ce cilj biti ispunjen, tesko je reci, ali po ovom trokutu target je 190
fundamentalno, cijena je vec sad smiješna
nekima baš i nije, iako je svaki čas smiješnija