DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 03:54
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ako ovo srokaju još malo niže za onu lovu što su dobili od mirovinca moći će kupiti još ovo što je ostalo kod curatusa i na kraju vuk sit koza cijela, lova oprana, trag zameten, dionice na xy skrbničkom računu.
To je samo jedan od mogućih scenarija.

moje mišljenje je da curatus neće više prodavat, bar je tak izgledalo iz njegovog priopćenja.
[/quote]
Za sad ta tvrdnja drži vodu. Ovaj je na mjesto onoga sa pozicije 8.
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 20.126 0,88%
Sad jedino da i onaj 6. ne krene.

who dares, wins

potpora na 250 šaptom pade….zadnja je 245 kn, pitanje je koliko dugo. uskoro ide rušenje potpore na 240 kn, zato ne zalijećite se. rekao sam pred neko vrijeme peyi da čeka i ne dokupljuje na 260-265, ali nije si dao dokazati …peyo, peyo…

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

Obzirom da nema novih razloga za ovakvo silovanje dionice velika je vjerojatnost da se radi o jednom od sljedeća tri razloga:

-ekipi počele stizati kuverte s povratnicom pa su malo ubrzali [shocked]
-ide novi pretovar veće količine
-margini

Potpora je morala čekati da se probije bollinger da mogu gazdama opravdati na šta im troše lovu…
Daj im malo vremena, to su tehničari…budu oni…

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

jako me veseli ovaj diskont [thumbsup]

sad tek vidim da se netko ljepo iskrcao u 12:47.baš me zanima tko???nije ni čudo da je dionica pala.jel to iskrcavanje gotovo????

Treba ovo prodat prije nego što objave Ukrajinu.

sad tek vidim da se netko ljepo iskrcao u 12:47.baš me zanima tko???nije ni čudo da je dionica pala.jel to iskrcavanje gotovo????
[/quote]

ako je to Curatus ponovo počeo prodavati, iskrcavanje neće još dugo biti gotovo, tamo negdje do 200 kn, to je lijepa razina za završni prekrcaj [bye]

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

izgleda da je diskont tek počeo…

Ako ovo srokaju još malo niže za onu lovu što su dobili od mirovinca moći će kupiti još ovo što je ostalo kod curatusa i na kraju vuk sit koza cijela, lova oprana, trag zameten, dionice na xy skrbničkom računu.
To je samo jedan od mogućih scenarija.

necu nista dramatizirati, ali nije li taj isti erste mirovinski kupio cca 200 000 komada petrokemije na 200+kn

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Kolega DELUX, TA vam je pokazalu kupovinu DLKV-a po 255. Niste li malo fulali…
Učiti, učiti, učiti….

Učiti, učiti, učiti….

Učiti, učiti, učiti….

ne kolega vidra…ja sam svoj dlkv prodao
A sto ste vi napravili sa svojom hdel koju ste kupovali na 350?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

New Report

Close