DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 08:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Milić: Idemo na Grenland.. s helikopterom

http://www.zse.hr/default.aspx?id=32613

“.. završetak pregovora i ubrzo potpisivanje ugovora za izgradnju novog 60
kV dalekovoda na Grenlandu.”

45 kilometara dalekovoda na Grenlandu [thumbsup]

koliki je to cca posao u kunama?

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

A u Norveškoj su pre nekog vremena radili 90km za 20 miliona evra, pa ispada da ovo vredi 10-tak. Premda, mislim da je ovo s obzirom na pustoš i slabu infrastrukturu verovatno skuplje, možda i 50-tak odsto. Po meni je mnogo važnije pitanje kako su ugovorili posao, da nešto konkretno zarade ili po starom običaju tek toliko da odrade dnevnice i zaknjize neke pare.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Al i tamo bi se po planu trebali koristiti helihopteri, tako da zaista ne znam s tim da se tamo gradi 420 kVA dalekovod, a na Grenlandu mnogo manji, samo 60 kVA. Mislim da nisu neke pare u pitanju, vidi mi se više kao dobra referensa i pokazna vežba za narod u ova olovna vremena.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Bar da ne gledaju Sabor na HTV-u. 🙂 Isto je to zgodno. Nižu se reference, a Grenland će uskoro biti vrlo zanimljiv za svakojake investitore, rudarske kompanije i sl.

45 kilometara dalekovoda na Grenlandu [thumbsup]

koliki je to cca posao u kunama?

to je strašno skup projekt zbog nemogučih klimatskih uvjeta koji poskupljuju posao, a radovi će se izvršavat samo od trvnja do listopada…

Čuj ni je bog za kaj ali tu ima firmi koje na Grenland ne mogu ni masline i vino prodati a kotiraju ko neki blue chipovi. Kad ih stisne iole ozbiljnija konkurencija na Dolcu se budu sa kumicama za štandove hrvali a Bandić bu im frižidere rental.

who dares, wins

Čuj ni je bog za kaj ali tu ima firmi koje na Grenland ne mogu ni masline i vino prodati a kotiraju ko neki blue chipovi. Kad ih stisne iole ozbiljnija konkurencija na Dolcu se budu sa kumicama za štandove hrvali a Bandić bu im frižidere rental.

kolega verdi
pa valjda tog drukoša nitko ovdje ne shvaća ozbiljno.igrom slučaja imam dobrog frenda na grenlandu(radi za jednu norvešku gradjevinsku firmu) i dobro znam da se na grenland ne ide radit za kikiriki.sad će tamo polarna noć pa je nemoguće radit, klimu ne trebam ni spominjat.ovaj posao će bit debelo isplativ….pozdrav.

Nadajmo se da je ekipa iz DLKV ispravno procijenila težinu rada u takvim uvijetima i predvidjela sve rizike i potencijalne troškove koje to nosi. Ako je – slažem se sa bond777-icom da će to biti isplativ popsao.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Ja mislim da oni sklapaju ugovore po svijetu zato što vole radit, a ne zbog para. Što se tiče pokušaja procjene veličine projekta, nemojte to radit. Nije to bog zna kako velik projekt, ali zarada bi mogla biti pristojna. U svakom slučaju, meni ovo osvajanje skandinavije izgleda jako simpatično.

http://www.poslovni.hr/vijesti/dobit-grupe-dalekovod-u-devet-mjeseci-smanjena-425-posto-162178.aspx

http://www.poslovni.hr/vijesti/dobit-grupe-dalekovod-u-devet-mjeseci-smanjena-425-posto-162178.aspx

Kad se zbroje sve poteškoće u poslovanju u današnje vrijeme, onda je svaka dobit odličan rezultat, a s druge strane nema više HAC-a da bi se dobit i prihodi ostvarivali kao prethodnih godina [undecid]

New Report

Close