DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 06:47
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

al se zakotrljalo ………. kreće se……….

ovi oboje imaju municije, pravi rat, heheh

ovi oboje imaju municije, pravi rat, heheh

Teška artiljerija u igri i strateški bombarderi. Ako je istina ono sa Podravkom i mirovincima onda bi to i tu mogao biti slučaj. U glavnom tektonski potresi u Top 10. Torbari i džepari raus.

who dares, wins

Je, borba je. Obe strane u akciji, što dodatno govori u prilog neizvesnosti smera kamo će ova akcija na kraći, ali i dulji rok.

Recimo da mi se baš ne svidja što članovi NO i firme oko uprave beže van jer ko zna što je u pozadini celog slučaja, no to otvara neke nove opcije oko same kompanije. Ona je kao što sam već kazao sada u potpunosti vlasnički otvorena, pa ako vredi znatno više od trenutne cene, neko bi se mogao zaigrati… Videćemo.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/industrija/cinkarna-celje-neto-dobit-skoro-sedam-puta-veca-nego-lani,96384.html
Da nema Dalekovod možda kakvu cinčaonu ili samo susjedi znaju prodati svoju robu?
Pozdrav

Dušo draga, pocinčavanje je samo jedan dio poslovanja ove kompanije na koju se vest odnosi. Cinkarna je u suštini diverzifikovana hemijska industrija koja proizvodi celi niz hemijskih agenasa za industriju, cinkotit (titancink), farbe za industriju i tiskare, hemijska sredstva za zaštitu bilja, veštačka djubriva itd.

..šta je ovo,marenda.

Potpisali su primirje.

Je, borba je. Obe strane u akciji, što dodatno govori u prilog neizvesnosti smera kamo će ova akcija na kraći, ali i dulji rok.

Recimo da mi se baš ne svidja što članovi NO i firme oko uprave beže van jer ko zna što je u pozadini celog slučaja, no to otvara neke nove opcije oko same kompanije. Ona je kao što sam već kazao sada u potpunosti vlasnički otvorena, pa ako vredi znatno više od trenutne cene, neko bi se mogao zaigrati… Videćemo.

a pozadina kakvog slučaja????

http://www.portalanalitika.me/ekonomija/vijesti/13272-vujovi-valorizovaemo-energetski-potencijal.html
Potencijali za natječaj i prodaju cinčane robe u regiji?
Pozdrav

Zanimljivo ! Kad smo imali "slobodan pad" sve je vrvjelo od kvazi stručnih komentara,letjelo je perje a lešinari su zadovoljno graktali.Sad kada se situacija smirila – tišina -jesu li otišli na drugu strvinu ili su se pritajili na okolnim brdima ? Hvala kolegama ConOBrien,Verdiju i ostalima na trudu i korektnosti.Pozdrav !

A šta da se piše kad situacija nije razrešena? Čekamo rasplet, morat će okrenut gore ili dole… ja čestitam Juliji Roberts i Joaquin Phonixsu rodjendan. I hvala svima na svemu.

New Report

Close