DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 15:22
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
7.233
1,981
3,64
3,66
1,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Tko je ERSTE -u zadao te glupe LIMITE oko kupnje pojedinih dionica. Pa, još jučer ste govorili-
da su prodali sve dionice kojima je pala vrijednost, ISPOD NOMINALE? Čega ?
Isto tako ste rekli, da im je udio dionica u portfeljima smanjen, zašto ga ne povećaju-
boje se da će biti previše izloženi riziku ?
Šuki im ne da? Opet ON?

Pa , nisu u inozemstvu izloženi riziku više nego ovdje gdje kupuju dionice NA DNU???
Ima li tu normalnih u našim mirovinskim fondovima?
I napokon- zar imamo samo jedan mirovinski fond? A što čekaju ostali? LImune na vrbi?
Ove cijeni im nisu dobre za kupnju? Pa što bi još htjeli?

nije im dosta golub u ruci više im paše vrabac na grani[lol]
bit će jednog dana u budućnosti interesantno postavit to pitanje
kada će kupovat po puno većim cijenama

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Dalekovod največi gubitnik od najlikvidijih dionica u četvrtak-pa ljudi moji dokle ovako ili su tu nekakve zakulsne igre.A sljedeći zjedan -šta na 200.Sprdačina od trgovine.

peyo

Dionica nam je od prvog petog pala 45 posto.A na konto čega molim Vas lijepo novi poslovi i to vani za razliku od naših ostalih građevinara.Na to sam mislio i u predhodnom postu.Stvarno se ljutim kad gledam kako se Dalekovod obezvrijeđuje a veliki samo čekaju.Plavi erste je bio prvi,a ostali hoće još jeftinije.Kolega Verdi uključite se molim ,pojasnite ako ste šta doznali,sad smo guske u magli.

peyo

Čini mi se da ovdje još nije prokomentirana (a na burzi nije bila takva obavijest) obavijest iz NN 114/2010 od 6.10.2010.:

http://narodne-novine.nn.hr/clanci/oglasi/2074048.html

shefsale, 11.10.2010. u 09:25
Uprava trgovačkog društva CURATUS, d.o.o. za poslovno savjetovanje, Zagreb, Kraljevićeva 6

OBAVJEŠTAVA

da je 29. 9. 2010. podnijela sudskom registru Trgovačkog suda u Zagrebu prijavu Ugovora o podjeli i preuzimanju društva Curatus, d.o.o. za poslovno savjetovanje, i to prijenosom dijela imovine navedenog Društva koje se dijeli i koje pritom ne prestaje, na društvo Sinergija, d.o.o. za poslovne usluge, Zagreb, Kraljevićeva 6.

U sjedištu Društva omogućit će se uvid u nacrt Ugovora o podjeli i preuzimanju te u cjelokupnu dokumentaciju koja istome prileži.

CURATUS d.o.o.
Zagreb

Ergo: presvlačenje gusjenice se i dalje nastavlja. Na istoj adresi (Kraljevićeva 6), naravno [huh]
Svašta.

nešto se sprema. za neke će to biti dobro a za neke loše!!
dalekovod će se podjeliti na više firmi kao i končar samo neznam hoče li svi biti u holdingu i hoče li uopće djelovati zajedno——–to je moj pogled na ovu situaciju

@zubo69
– Nemože za neke biti dobro, a za neke loše ?!
– Ako dođe do podjele na više firmi, imaocima DLKV može biti ili dobro ili loše.
– Oni koji ne posjeduju DLKV; oni će vidjeti kako se razvila situacija i onda će reagirati na tržištu.

du du du .. nema nam pomoći

Meni tu u opće ni je jasno da se nitka ali baš nitko ni je oglasio povodom promjene u vlasničkoj strukturi većoj od 5%? Pa Profumo je radi slične stvari dao ostavku! Ovo je ipak neka prva kotacija ili mi se samo čini da bi to trebalo biti. Na kraju krajeva ima tu i neki zakon o TK…no kad se je neki ozbiljan zakon primjenjivao kod nas. Bilo je to davno ako je u opće ikad i bilo.

who dares, wins

IMHO, mislim da se ne dijeli DLKV, nego se vlasnici dijele.
Zato i cijena ne raste jer će ići valjda još jedan veliki paket.
A poslije….

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Meni tu u opće ni je jasno da se nitka ali baš nitko ni je oglasio povodom promjene u vlasničkoj strukturi većoj od 5%? Pa Profumo je radi slične stvari dao ostavku! Ovo je ipak neka prva kotacija ili mi se samo čini da bi to trebalo biti. Na kraju krajeva ima tu i neki zakon o TK…no kad se je neki ozbiljan zakon primjenjivao kod nas. Bilo je to davno ako je u opće ikad i bilo.

A tko će se ovdje oglasiti? Vlasnička struktura užasno je raspršena i svatko radi što hoće, čudno da nemamo još veće padove jer nikoga nije briga za cijenu dionice [angry]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

A tko će se ovdje oglasiti? Vlasnička struktura užasno je raspršena i svatko radi što hoće, čudno da nemamo još veće padove jer nikoga nije briga za cijenu dionice [angry]
[/quote]
Pa jel ima tamo uprava, nadzorni odbor, kafe kuharica, čistačica, portir…? Čija je to nadležnost? Prije su se oglašavali za svaku novo postavljenu banderu u Dalmatinskoj Zagori.

who dares, wins

Pa jel ima tamo uprava, nadzorni odbor, kafe kuharica, čistačica, portir…? Čija je to nadležnost? Prije su se oglašavali za svaku novo postavljenu banderu u Dalmatinskoj Zagori.

Imaju upravu,a NO itd. iako sve skupa izgleda kao da nikoga nije briga. Najveće sranje je što nema pravog gazde, prvih 10 nema ni 27% od ukupnog broja dionica. Upravi je valjda idealno da nemaju većinskog gazde pa svatko može raditi što hoće i nitk ih ništa ne pita [angry]

1. CURATUS D.O.O. 234.837 10,24 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 125.568 5,47 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
3. PBZ D.D. 45.926 2,00 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 44.071 1,92 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. DALEKOVOD D.D. (1/1) 43.934 1,92 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 31.649 1,38 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 24.992 1,09 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 23.558 1,03 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. MILIČIĆ LUKA 22.469 0,98 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 20.906 0,91 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
Ukupno: 26,94

sad nek se još curatus raspadne na 2-3 dijela i sve do vraga [angry]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Ni su oni jedini gdje anarhija vlada. Ovaj Erste se je isto tako trebao oglasiti da je prešao 5%. Možda ni oni nemaju većinskog vlasnika? Ne će se valjda ZSE i Hanfa sad o tome očitovati. Tko to još u opće od njih očekuje? Oni ne žive na Zemlji već na imaginarnoj Planeti majmuna. To je isto kao ono sa HEP-m i onom cestom i akumulacijom. Pa kaj bi oni trebali označiti da cesta vodi u jezero? Moš si misliti… njihovo je da puste vodu, a vozači nek sami paze kud se voze jer to čine na vlastitu odgovornost. Tak i mali dioničari.

who dares, wins

New Report

Close