Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 7.233 | 1,981 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
Tko je ERSTE -u zadao te glupe LIMITE oko kupnje pojedinih dionica. Pa, još jučer ste govorili-
da su prodali sve dionice kojima je pala vrijednost, ISPOD NOMINALE? Čega ?
Isto tako ste rekli, da im je udio dionica u portfeljima smanjen, zašto ga ne povećaju-
boje se da će biti previše izloženi riziku ?
Šuki im ne da? Opet ON?
Pa , nisu u inozemstvu izloženi riziku više nego ovdje gdje kupuju dionice NA DNU???
Ima li tu normalnih u našim mirovinskim fondovima?
I napokon- zar imamo samo jedan mirovinski fond? A što čekaju ostali? LImune na vrbi?
Ove cijeni im nisu dobre za kupnju? Pa što bi još htjeli?
nije im dosta golub u ruci više im paše vrabac na grani[lol]
bit će jednog dana u budućnosti interesantno postavit to pitanje
kada će kupovat po puno većim cijenama
Dalekovod največi gubitnik od najlikvidijih dionica u četvrtak-pa ljudi moji dokle ovako ili su tu nekakve zakulsne igre.A sljedeći zjedan -šta na 200.Sprdačina od trgovine.
Dionica nam je od prvog petog pala 45 posto.A na konto čega molim Vas lijepo novi poslovi i to vani za razliku od naših ostalih građevinara.Na to sam mislio i u predhodnom postu.Stvarno se ljutim kad gledam kako se Dalekovod obezvrijeđuje a veliki samo čekaju.Plavi erste je bio prvi,a ostali hoće još jeftinije.Kolega Verdi uključite se molim ,pojasnite ako ste šta doznali,sad smo guske u magli.
Čini mi se da ovdje još nije prokomentirana (a na burzi nije bila takva obavijest) obavijest iz NN 114/2010 od 6.10.2010.:
http://narodne-novine.nn.hr/clanci/oglasi/2074048.html
OBAVJEŠTAVA
da je 29. 9. 2010. podnijela sudskom registru Trgovačkog suda u Zagrebu prijavu Ugovora o podjeli i preuzimanju društva Curatus, d.o.o. za poslovno savjetovanje, i to prijenosom dijela imovine navedenog Društva koje se dijeli i koje pritom ne prestaje, na društvo Sinergija, d.o.o. za poslovne usluge, Zagreb, Kraljevićeva 6.
U sjedištu Društva omogućit će se uvid u nacrt Ugovora o podjeli i preuzimanju te u cjelokupnu dokumentaciju koja istome prileži.
CURATUS d.o.o.
Zagreb
Ergo: presvlačenje gusjenice se i dalje nastavlja. Na istoj adresi (Kraljevićeva 6), naravno [huh]
Svašta.
nešto se sprema. za neke će to biti dobro a za neke loše!!
dalekovod će se podjeliti na više firmi kao i končar samo neznam hoče li svi biti u holdingu i hoče li uopće djelovati zajedno——–to je moj pogled na ovu situaciju
@zubo69
– Nemože za neke biti dobro, a za neke loše ?!
– Ako dođe do podjele na više firmi, imaocima DLKV može biti ili dobro ili loše.
– Oni koji ne posjeduju DLKV; oni će vidjeti kako se razvila situacija i onda će reagirati na tržištu.
Meni tu u opće ni je jasno da se nitka ali baš nitko ni je oglasio povodom promjene u vlasničkoj strukturi većoj od 5%? Pa Profumo je radi slične stvari dao ostavku! Ovo je ipak neka prva kotacija ili mi se samo čini da bi to trebalo biti. Na kraju krajeva ima tu i neki zakon o TK…no kad se je neki ozbiljan zakon primjenjivao kod nas. Bilo je to davno ako je u opće ikad i bilo.
IMHO, mislim da se ne dijeli DLKV, nego se vlasnici dijele.
Zato i cijena ne raste jer će ići valjda još jedan veliki paket.
A poslije….
Meni tu u opće ni je jasno da se nitka ali baš nitko ni je oglasio povodom promjene u vlasničkoj strukturi većoj od 5%? Pa Profumo je radi slične stvari dao ostavku! Ovo je ipak neka prva kotacija ili mi se samo čini da bi to trebalo biti. Na kraju krajeva ima tu i neki zakon o TK…no kad se je neki ozbiljan zakon primjenjivao kod nas. Bilo je to davno ako je u opće ikad i bilo.
A tko će se ovdje oglasiti? Vlasnička struktura užasno je raspršena i svatko radi što hoće, čudno da nemamo još veće padove jer nikoga nije briga za cijenu dionice [angry]
A tko će se ovdje oglasiti? Vlasnička struktura užasno je raspršena i svatko radi što hoće, čudno da nemamo još veće padove jer nikoga nije briga za cijenu dionice [angry]
[/quote]
Pa jel ima tamo uprava, nadzorni odbor, kafe kuharica, čistačica, portir…? Čija je to nadležnost? Prije su se oglašavali za svaku novo postavljenu banderu u Dalmatinskoj Zagori.
Pa jel ima tamo uprava, nadzorni odbor, kafe kuharica, čistačica, portir…? Čija je to nadležnost? Prije su se oglašavali za svaku novo postavljenu banderu u Dalmatinskoj Zagori.
Imaju upravu,a NO itd. iako sve skupa izgleda kao da nikoga nije briga. Najveće sranje je što nema pravog gazde, prvih 10 nema ni 27% od ukupnog broja dionica. Upravi je valjda idealno da nemaju većinskog gazde pa svatko može raditi što hoće i nitk ih ništa ne pita [angry]
1. CURATUS D.O.O. 234.837 10,24 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 125.568 5,47 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
3. PBZ D.D. 45.926 2,00 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 44.071 1,92 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. DALEKOVOD D.D. (1/1) 43.934 1,92 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 31.649 1,38 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 24.992 1,09 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 23.558 1,03 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. MILIČIĆ LUKA 22.469 0,98 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 20.906 0,91 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
Ukupno: 26,94
sad nek se još curatus raspadne na 2-3 dijela i sve do vraga [angry]
Ni su oni jedini gdje anarhija vlada. Ovaj Erste se je isto tako trebao oglasiti da je prešao 5%. Možda ni oni nemaju većinskog vlasnika? Ne će se valjda ZSE i Hanfa sad o tome očitovati. Tko to još u opće od njih očekuje? Oni ne žive na Zemlji već na imaginarnoj Planeti majmuna. To je isto kao ono sa HEP-m i onom cestom i akumulacijom. Pa kaj bi oni trebali označiti da cesta vodi u jezero? Moš si misliti… njihovo je da puste vodu, a vozači nek sami paze kud se voze jer to čine na vlastitu odgovornost. Tak i mali dioničari.