Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 6.834 | 1,872 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
Poštovani kolega Faust 55, molim Vaše mišljenje jer do sad vidim da ste najkompetentniji ovdje -da li će po tome lupat kad bid pređe 270, ili će ići niže-jučer sam dokupio mislim i danas-unaprijed se zahvaljujem.
Poštovani kolega Faust 55, molim Vaše mišljenje jer do sad vidim da ste najkompetentniji ovdje -da li će po tome lupat kad bid pređe 270, ili će ići niže-jučer sam dokupio mislim i danas-unaprijed se zahvaljujem.
kolega, ja ne raspolažem inside informacijama niti sam zaposlenik fonda pa vam na to pitanje ne mogu dati siguran odgovor. moje razmišljanje i viđenje situacije opisao sam vam malo gore.
dok se neke stvari ovdje ne razbistre, ja osobno ne bih se žurio s kupnjom jer se vide indicije da će nam cijelo tržište opet dolje, pa tako i DLKV.
čuvajte keš jer u krizi keš je zakon. ne inatite se s tržištem jer ne možete okrenuti smjer, možete samo pretrpjeti gadne gubitke….
kolega, ja ne raspolažem inside informacijama niti sam zaposlenik fonda pa vam na to pitanje ne mogu dati siguran odgovor. moje razmišljanje i viđenje situacije opisao sam vam malo gore.
dok se neke stvari ovdje ne razbistre, ja osobno ne bih se žurio s kupnjom jer se vide indicije da će nam cijelo tržište opet dolje, pa tako i DLKV.
čuvajte keš jer u krizi keš je zakon. ne inatite se s tržištem jer ne možete okrenuti smjer, možete samo pretrpjeti gadne gubitke….
[/quote]
Dok se stvari razbistre DLKV će biti preko 500 kn. Tako stvari stoje.
Tko je ERSTE -u zadao te glupe LIMITE oko kupnje pojedinih dionica. Pa, još jučer ste govorili-
da su prodali sve dionice kojima je pala vrijednost, ISPOD NOMINALE? Čega ?
Isto tako ste rekli, da im je udio dionica u portfeljima smanjen, zašto ga ne povećaju-
boje se da će biti previše izloženi riziku ?
Šuki im ne da? Opet ON?
Pa , nisu u inozemstvu izloženi riziku više nego ovdje gdje kupuju dionice NA DNU???
Ima li tu normalnih u našim mirovinskim fondovima?
I napokon- zar imamo samo jedan mirovinski fond? A što čekaju ostali? LImune na vrbi?
Ove cijeni im nisu dobre za kupnju? Pa što bi još htjeli?
Tko je ERSTE -u zadao te glupe LIMITE oko kupnje pojedinih dionica. Pa, još jučer ste govorili-
da su prodali sve dionice kojima je pala vrijednost, ISPOD NOMINALE? Čega ?
Isto tako ste rekli, da im je udio dionica u portfeljima smanjen, zašto ga ne povećaju-
boje se da će biti previše izloženi riziku ?
Šuki im ne da? Opet ON?
Pa , nisu u inozemstvu izloženi riziku više nego ovdje gdje kupuju dionice NA DNU???
Ima li tu normalnih u našim mirovinskim fondovima?
I napokon- zar imamo samo jedan mirovinski fond? A što čekaju ostali? LImune na vrbi?
Ove cijeni im nisu dobre za kupnju? Pa što bi još htjeli?
Ovo je jedan sasvim drugi limit. Mislim da ne mogu imati u pojedinoj dionici više od 10% bez obzira na njenu trenutnu vrijednost tržišne kapitalizacije. Bez obzira na to ovdje su neke druge stvari u igri na koje bi lakše saznali odgovor kad bi nam netko rekao kako je taj Curatus u opće došao u posjed tih 15% ? Ovdje se je vlasništvo toliko isprevrtilo da se na kraju od šume ne vidi stablo. Na Esop-u su radnici imali 75%, a sad se više u opće ne zna ni tko pije ni ko plaća.
verdi @ [thumbsup]
Bilo bi i ovdije posla za USKOK.
Misliš da sam sumnjal u to? Jedino Boga molim da bi bilo šteta sad shebat ovakvu firmu zbog razloga koje bi našao ama baš u svakoj firmi u HR. Od prvog dana kradezeja sve je lopovluk čisti. Ja sam to vrijeme osobno doživio tak da mi nikakvo pojašnjenje u vezi toga ne treba npr. iz Sabora ili dr. kvazi institucija. Sad se samo nadam da su odgovorni u firmi na vrijeme prešli u tabor političkih pobjednika u klanovskim okršajima. Jerbo ako se krene bilo šta ozbiljnije istraživati… piši kući propalo je. Ak ih stisnu nek sve priznaju i traže oprosnicu. Hebi ga život je samo jedan, a nisu oni krivi kaj je Ivo od Vlade delal bedaka i zameril mu se. A ovaj je zlopamtilo.
Ovo je jedan sasvim drugi limit. Mislim da ne mogu imati u pojedinoj dionici više od 10% bez obzira na njenu trenutnu vrijednost tržišne kapitalizacije. Bez obzira na to ovdje su neke druge stvari u igri na koje bi lakše saznali odgovor kad bi nam netko rekao kako je taj Curatus u opće došao u posjed tih 15% ? Ovdje se je vlasništvo toliko isprevrtilo da se na kraju od šume ne vidi stablo. Na Esop-u su radnici imali 75%, a sad se više u opće ne zna ni tko pije ni ko plaća.
Sad je free float iznosi 75%, odnosno 1,613 mil dionica, odnosno 440mil kn je u free floatu.
A s druge strane dnevni promet nekad ne pređe ni 200tis kn.
Ima li neko objašnjenje za ovo?????
Sad je free float iznosi 75%, odnosno 1,613 mil dionica, odnosno 440mil kn je u free floatu.
A s druge strane dnevni promet nekad ne pređe ni 200tis kn.
Ima li neko objašnjenje za ovo?????
prenisko su je nagurali pa nema zainteresiranih za prodaju
prodaju samo koji baš moraju a to nije puno
dok se ne digne cijena neće biti ni volumena
[/quote]