DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 11:05
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
6.834
1,872
3,64
3,66
1,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Pa hvala čovjeku.Ja iz noćne danas- pa me je prevarilo -malo ubiješ oko, kad gle čuda ljudi ti trpaju lovu u džep.Molim lijepo sutra u 9, 00 stavljam naloge i spavam do 16,00.Unaprijed hvala dobrim ljudima.

peyo

Miriši na to da prodaja posustaje. A sad, živi bili pa vidjeli.

Priznajem, promašaj. [undecid]

trese taj već duže vrijeme,ali svemu dođe kraj

Neznam dali ste skužili, ali izlazi curatus, ovih dana je prodao oko 3000 komada. Ako ovo netko nepokupi slijedi nam oko godinu dana natezanja.

Neznam dali ste skužili, ali izlazi curatus, ovih dana je prodao oko 3000 komada. Ako ovo netko nepokupi slijedi nam oko godinu dana natezanja.

ima on togaaaaaaa
misliš da će i ovo iskipati po 275 kn?
sumnjam, ovaj put ERSTE je lud ako im plati više od 200 kn po dionici. [sealed]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica, samo izraženo mišljenje koje se može mijenjati

DAnas su amerikenjci završili tako što je Dow JJones u +, a Nasdaqi S&P u -.

du du du .. nema nam pomoći

dobra vijest je da erste plavi kupuje dalje +568
loša vijest je da curatus prodaje dalje -400
nije mi jasan taj curatus koji sad prodaje a mogao je prodati zajedno sa telegrom
jer je ctg i podjeljen da bi telegra prodala svoje
ovako sad ispada da curatus nije htio prodati erste plavom po 275
nego sada prodaje na burzi po 270 [kiss]
jedino logično objašnjenje je da žele rušiti cijenu [lol]

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

dobra vijest je da erste plavi kupuje dalje +568
loša vijest je da curatus prodaje dalje -400
nije mi jasan taj curatus koji sad prodaje a mogao je prodati zajedno sa telegrom
jer je ctg i podjeljen da bi telegra prodala svoje
jedino logično objašnjenje je da žele rušiti cijenu [lol]

prodaju zato što im treba malo novca, da su imali veći paket za prodati, sigurno bi ponudili + uvjeren sam da že prodaja trajati još malo i to je to..jer njima svakako nije u interesu rušiti cijenu, pogotovo ako se žele u dogledno vrijeme riješiti veće količine..

prodaju zato što im treba malo novca, da su imali veći paket za prodati, sigurno bi ponudili + uvjeren sam da že prodaja trajati još malo i to je to..jer njima svakako nije u interesu rušiti cijenu, pogotovo ako se žele u dogledno vrijeme riješiti veće količine..

nisam baš uvjeren u to obrazloženje….

nije mi jasan taj curatus koji sad prodaje a mogao je prodati zajedno sa telegromjer je ctg i podjeljen da bi telegra prodala svoje

na prvi pogled logično razmišljaš, ALI ….
1. ERSTE je već kupio 5,47%, a CURATUS D.O.O. ima još 10,24% što znači da ERSTE fond NE SMIJE otkupiti udio Curatusa jer bi prešao zakonske limite
2. ESTE neće kupiti niti neki veći udio od Curatusa zbog toga što bi time dosegao limit i time sebi vezao ruke za kasnije kupnje/branjenje cijene/dizanje cijene. Erste fonda sada će se koncentrirati na manje kupnje radi održavanja cijene dok to bude moguće s malo love, a jače će kupovati tek kod jačeg pada dionice DLKV od najmanje -10-15%

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

nije mi jasan taj curatus koji sad prodaje a mogao je prodati zajedno sa telegromjer je ctg i podjeljen da bi telegra prodala svoje

na prvi pogled logično razmišljaš, ALI ….
1. ERSTE je već kupio 5,47%, a CURATUS D.O.O. ima još 10,24% što znači da ERSTE fond NE SMIJE otkupiti udio Curatusa jer bi prešao zakonske limite
2. ESTE neće kupiti niti neki veći udio od Curatusa zbog toga što bi time dosegao limit i time sebi vezao ruke za kasnije kupnje/branjenje cijene/dizanje cijene. Erste fonda sada će se koncentrirati na manje kupnje radi održavanja cijene dok to bude moguće s malo love, a jače će kupovati tek kod jačeg pada dionice DLKV od najmanje -10-15%
[/quote]
i ta verzija mi izgleda moguća, a i pozitivna za imaoce [smiley]

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Jel se taj Curatus čita kuratus? [undecid]

New Report

Close