Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,62 | 7.111 | 1,965 | 3,58 | 3,64 | 1,69% |
sve je već uračunato u cijenu tako da ne brineš,čak i ako sanadera udari auto,cijena dionice više neće padati hahahahhahaaaa……treba biti oprezan ali ne i previše oprezan…
idući rast za par godina predvodit će energetske dionice kojom smatram i dalekovod.zašto erste daje veliku prognozu za inu a kupuje dalekovod,pa zato što se nafti polako kazuje zbogom i priprema se teren za automobile na električnu energiju,zašto amerika i eu planiraju u idućih par godina uložiti u infrastrukturu i u proizvodnju električne energije,ova dionica ima ogromni potencijal,a trenutna cijena na burzi nije jeftina nego je smiješna,ja samo žalim zbog toga što nemam više casha,da imam sve bi utukao u dlkv na ovim razinama-živi bili pa vidjeli..erste prodaje inu i kupuje dalekovod,pošto hep još nije na burzi,mada će i on biti zlatna koka…kad izađe na burzu…
Mislim da bi morao biti sretan što nemaš love. Utući sve u DLKV znaći čekati… čekati… možda i više nego što očekuješ. Više bi se isplatilo utući lovu u neki npr. novčani fond. Više bi dobio na kraju nego od DLKV. Nažalost, to moram reći imam DLKV.
pa dobro imaju dvije poslovice:tko čeka taj se načeka..i tko čeka taj dočeka…i jedna i druga su istinite,prvo jedna pa onda druga,rekao je kostolany:prvo bol,a onda dobitak,ja sam spreman na bol,nema zime…
U ovom ili slijedećem mjesecu ide potpisivanje ugovora za Ukrajinu. Potsjetnik tko je u igri:
Kad smo već kod Ukrajine Dalekovod prošao predkvalifikaciju na još jednom natječaju:
Isprika zbog ovoga. Drugi copy/paste koji mežete pronaći na stranicama UKRENERGA je trebao biti ovo:
Otvaranje ponuda za ugovor, "Proširenje 330 kV" Bar " listopad 2010
29. rujan 2010 u Ukrenergo ponude otvorene su na međunarodnim javnim natječajima za produženje ugovora o AC 330 kV Bar ", koji je trening u zajednički projekt s IBRD-om prijenos snage.
: ABB Ag + LLC EYAM » Njemačka-Ukrajina), "Ukrenerhomontazh" + "Elektropivdenzahidmontazh-6 (Ukrajina) i «Dalekovod» (Hrvatska).
Sada je ocjene ponuda.
Mislim poštovani kolege da je došlo vrijeme da se Dalekovod izbori za mjesto alfa mužjaka u čoporu i da ostali bauštelci krenu za njim a ne za IGH.Polako ali sigurno osvaja svoje mjesto pod suncem u cijelom svijetu za razliku od ostalih i šta veli kolega strpljen spašen.To ne ide na ruku onima koji hoće lovu preko noći ali………..na ovoj dionici sve je moguće.Ovako- pada IGH- padaju svi bauštelci ,pa to graniči sa zdravim razumom.Sretno svima i kratkoprugašima i maratoncima.
hmmmm malo maste–JEDNOG DANA DLKVD–3000,00KN,,,,,JEL BI MOGLO———-
Malo si rekao. Kad se obistini ovo što peyo kaže …
Možda ne baš 3000 ali 1500 do 2000 kao u stara dobra vremena,ali to čak i ne mora biti mašta več bliska budućnost ja na to i pucam,ako može plavi mogu i ja.