DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 22:13
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,62
7.111
1,965
3,58
3,64
1,69%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

sve je već uračunato u cijenu tako da ne brineš,čak i ako sanadera udari auto,cijena dionice više neće padati hahahahhahaaaa……treba biti oprezan ali ne i previše oprezan…

Bravo majstore -to su prave riječi.Ajmo ekipa komentari………

peyo

idući rast za par godina predvodit će energetske dionice kojom smatram i dalekovod.zašto erste daje veliku prognozu za inu a kupuje dalekovod,pa zato što se nafti polako kazuje zbogom i priprema se teren za automobile na električnu energiju,zašto amerika i eu planiraju u idućih par godina uložiti u infrastrukturu i u proizvodnju električne energije,ova dionica ima ogromni potencijal,a trenutna cijena na burzi nije jeftina nego je smiješna,ja samo žalim zbog toga što nemam više casha,da imam sve bi utukao u dlkv na ovim razinama-živi bili pa vidjeli..erste prodaje inu i kupuje dalekovod,pošto hep još nije na burzi,mada će i on biti zlatna koka…kad izađe na burzu…

Mislim da bi morao biti sretan što nemaš love. Utući sve u DLKV znaći čekati… čekati… možda i više nego što očekuješ. Više bi se isplatilo utući lovu u neki npr. novčani fond. Više bi dobio na kraju nego od DLKV. Nažalost, to moram reći imam DLKV.

du du du .. nema nam pomoći

pa dobro imaju dvije poslovice:tko čeka taj se načeka..i tko čeka taj dočeka…i jedna i druga su istinite,prvo jedna pa onda druga,rekao je kostolany:prvo bol,a onda dobitak,ja sam spreman na bol,nema zime…

U ovom ili slijedećem mjesecu ide potpisivanje ugovora za Ukrajinu. Potsjetnik tko je u igri:

http://translate.google.hr/translate?hl=hr&sl=uk&u=http://www.ukrenergo.energy.gov.ua/ukrenergo/control/uk/publish/article%3Fart_id%3D81179%26cat_id%3D13987&ei=fSWrTObHH4jBswbpvM2TBw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CBYQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dukrenergo%2Bdalekovod%26hl%3Dhr%26biw%3D1148%26bih%3D663

Kad smo već kod Ukrajine Dalekovod prošao predkvalifikaciju na još jednom natječaju:

http://translate.google.hr/translate?hl=hr&sl=uk&u=http://www.ukrenergo.energy.gov.ua/ukrenergo/control/uk/publish/article%3Fart_id%3D81179%26cat_id%3D13987&ei=fSWrTObHH4jBswbpvM2TBw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CBYQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dukrenergo%2Bdalekovod%26hl%3Dhr%26biw%3D1148%26bih%3D663

Isprika zbog ovoga. Drugi copy/paste koji mežete pronaći na stranicama UKRENERGA je trebao biti ovo:

Otvaranje ponuda za ugovor, "Proširenje 330 kV" Bar " listopad 2010
29. rujan 2010 u Ukrenergo ponude otvorene su na međunarodnim javnim natječajima za produženje ugovora o AC 330 kV Bar ", koji je trening u zajednički projekt s IBRD-om prijenos snage.
: ABB Ag + LLC EYAM » Njemačka-Ukrajina), "Ukrenerhomontazh" + "Elektropivdenzahidmontazh-6 (Ukrajina) i «Dalekovod» (Hrvatska).

Sada je ocjene ponuda.

Mislim poštovani kolege da je došlo vrijeme da se Dalekovod izbori za mjesto alfa mužjaka u čoporu i da ostali bauštelci krenu za njim a ne za IGH.Polako ali sigurno osvaja svoje mjesto pod suncem u cijelom svijetu za razliku od ostalih i šta veli kolega strpljen spašen.To ne ide na ruku onima koji hoće lovu preko noći ali………..na ovoj dionici sve je moguće.Ovako- pada IGH- padaju svi bauštelci ,pa to graniči sa zdravim razumom.Sretno svima i kratkoprugašima i maratoncima.

peyo

hmmmm malo maste–JEDNOG DANA DLKVD–3000,00KN,,,,,JEL BI MOGLO———-

hmmmm malo maste–JEDNOG DANA DLKVD–3000,00KN,,,,,JEL BI MOGLO———-

Malo si rekao. Kad se obistini ovo što peyo kaže …

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Možda ne baš 3000 ali 1500 do 2000 kao u stara dobra vremena,ali to čak i ne mora biti mašta več bliska budućnost ja na to i pucam,ako može plavi mogu i ja.

peyo

TO LJUDI ,,,,,,,DLKVD JE ZAKON—–

Miriši na to da prodaja posustaje. A sad, živi bili pa vidjeli.

Pa jel to moguce? Lojtra je napisal pozitivan komentar.

Nije bolest sve što boli

New Report

Close