Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
Sad ste me uvrijedili.Prva nas je priznala Slovenija a Njemačka skupa sa Islandom 19.01.1991.godine.To večer mi je jako dobro ostala u sjećanju jer sam prilikom slavlja dobio metak u glavu………..Službeno priznanje je došlo 19.01.1992. od strane Njemačke.Ali mislim da ova kvim pričama nije mjesto na ovom forumu.,jer Vam poštovani kolega mogu puno toga ispričati od 1989 do 05.08.1995 pa i poslije.
Kolega ja tipujem na Island. Isto sam nešto prije toga završio u Traumi. Godine opasnog života…
[/quote]
Slovenija, Litva, Ukrajina, Latvija, Island… Iako u jednu ruku je kolega Verdi u pravu – “…Od općepriznatih zemalja Hrvatsku je prvi priznao Island…”.
Skupa sa Njemačkom,ali službeno priznanje od strane Njemačke je došlo 19.01.1992. i taj datum se računa kao službeni dokument.Ali nama borcima dragovoljcima Domovinskog rata ostaje u vječitom sjećanju 19,12.1991.jer je to bila prva vele sila koja nas je priznala.U gore navedenom odgovoru sam napisao krivi datum19.01.1991. umjesto 19.12,1991. Vjerujte na glavi imam rez od 10 centimetara.ali to su tako i tako već svi zaboravili.Daleko smo otišli od teme……………….
NEZNAM MOZDA SAM LUD AL JA SAM KUPIO DLKVD I MISLIM GA DRZAT BAR IDUČIH 10–AKH G,,,,STA MISLITE,,,,,,,,,
Kolega Pero je jako dobro shvatio šta sam htio reći.Naša zemlja ima neograničene mogućnosti s obzirom na položaj gdje jesmo i na sve prirodne ljepote koje mi ne znamo iskoristiti,a od pamtivjeka svi oko nas baš to sve žele.Nisu nas kroz povijest ukrotili ali došlo je vrijeme kad su nas uzeli novcem..Banke više nemamo,kapital nam odlazi legalno van zemlje,kupuju naše more,na koje ne plaćaju poreze,te iste nekretnine iznajmljuju a zakon im ne može ništa jer nisu državljani naše Hrvatske.Mi jedino imamo vrijedne ljude koji znaju raditi i priznati smo svud u svijetu.Zto mislim da Dalekovod ima sjajnu budućnost ,samo treba biti strpljiv.A ako ppremijerka odigra istu igru kao i ratni zločinac tito ……………………….scenarij je poznat treba ga probati ponoviti i mislim da Jaca to i radi.
NEZNAM MOZDA SAM LUD AL JA SAM KUPIO DLKVD I MISLIM GA DRZAT BAR IDUČIH 10–AKH G,,,,STA MISLITE,,,,,,,,,
šta god da kupiš na toliko godina nećeš pogriješiti a posebno sa dlkv
ti i je osnovni problem danjašnje burze previše onih koji "nemogu" čekati ili misle da će prodajom ući na nižim razinama,neki će uspjeti ali večina po meni neće
kad se to promjeni evo nas u dlkv gore,jako gore….
idući rast za par godina predvodit će energetske dionice kojom smatram i dalekovod.zašto erste daje veliku prognozu za inu a kupuje dalekovod,pa zato što se nafti polako kazuje zbogom i priprema se teren za automobile na električnu energiju,zašto amerika i eu planiraju u idućih par godina uložiti u infrastrukturu i u proizvodnju električne energije,ova dionica ima ogromni potencijal,a trenutna cijena na burzi nije jeftina nego je smiješna,ja samo žalim zbog toga što nemam više casha,da imam sve bi utukao u dlkv na ovim razinama-živi bili pa vidjeli..erste prodaje inu i kupuje dalekovod,pošto hep još nije na burzi,mada će i on biti zlatna koka…kad izađe na burzu…
U ovom ili slijedećem mjesecu ide potpisivanje ugovora za Ukrajinu. Potsjetnik tko je u igri:
Kad smo već kod Ukrajine Dalekovod prošao predkvalifikaciju na još jednom natječaju:
Graf sa strane još vibrira na mjestu…… hoći li napokon krivulja – nakon toliko mjeseci čekanja
krenuti u pravom smjeru?
pelješki most mora biti gotov do ulaska u eu radi šengenske granice,to je jasno,a i izbori su brzo he he,da budemo na čisto-hrvatska ne može ostvariti rast bdp-a bez građevinara,industrija je slaba a turizam ne može pokriti grijehe vladajućih,dakle bez građevinara hrvatska je u minusu,i tu nema dileme…samo je problem ko će dati lovu za projekte,krivulja će prema gore kad dođe neka konkretna vijest,do tada su investitori suzdržani,uglavnom 270,00 kn je razina potpore očita…
Zasada se odlično držimo kao šta veli kolega alt 333,ali sad me trenutno muči Sanader, jer sam onaj dan kad je dao ostavku izgubio debelu lovu.Ta prokleta politika ima prste u svemu.Ako ne daj bože padne vlada zbog prevara ,krađe ,INE,…………opet ćemo zubima za zrak.Danas je atlantska pala prvi put uovoj godini ispod 800,IGH uskoro ispod 1500-ma da ne nabrajam znate sve isami.Dalekovod ima jako obećavajuće vijesti ,a da li će preuzeti vodstvo vodećeg u energo građevini i u građevini ispred IGH koji nas sve štopa -vidjet ćemo.Po meni Dalekovod bi trebao biti na 1500 ,a IGH na270-mada imam i IGH.Pišem ovo zbog velikog raskola u HDZ I još žeščeg napada SDP-a u borbi za vlast.Molim prokomentirajte poštovani kolege ,ali bez sarkazama i ismijavanja.SRETNO SVIMA.