Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
NAPOKON RAZRJŠENA MISTERIJA.
1. CURATUS D.O.O. 235.450 10,26 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 125.000 5,45 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA 3. PBZ D.D. 45.926 2,00 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 44.071 1,92 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. DALEKOVOD D.D. (1/1) 43.934 1,92 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 31.649 1,38 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 24.992 1,09 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 23.558 1,03 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. MILIČIĆ LUKA 22.469 0,98 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 20.906 0,91 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
Ukupno: 26,94
Ovaj ulazak ERSTE fonda na 2. mjesto u top 10 DLKV je odlična stvar, sad mirnije spavam, a ovaj tjedan ću u dokup [smiley]
Europa sva crvena, kosooki isto,ameri naznaka minus,a naš euro 0,44 porasao u odnosu na dolar.Loš dan za trgovinu.
Danas u dnevniku veliki natječaj najvećih SAD ,Rusija ,Švedskaina i kraju Njemačka za prodaju aviona hrvatskoj.Svi nude svašta ali Njemačka uza sve ostalo investiranje u hrvatske firme,ana prvom mjestu DALEKOVOD.Izgleda da švabe hoće Dalekovod za sebe a i ova milijunska transakcija prošli tjedan vuče na švabe.Mislim da nam predstoji jako zanimljiva i jako bliska budućnost.
nedavno su u posjetu hrvatskoj bili gospodarstenici iz njemačke
na prvom mjestu njihovih interesa (želja) bila je energetika odnosno alternativni izvori energije
vjetra u čemu je dalekovod prilično odmaknuo pa pretpostavljam da u tome leži i njihova
zinteresiranost za uluganje u dalekovod.
Sa švabama smo inače oduvijek u dobroj suradnji i prvi su priznali našu Hrvatsku,bilo bi zgodno ući sa njima u posao,ali tu su i ameri kojima se stalno uvlačimo u …..,a tu su i rusi kod kojih je neizcrpan izvor zarade na energentima čije tržište paše Dalekovodu.Mogao bi se vrlo lako dogoditi scenarij kao za vrijeme hladnog rata ,,što je provjerena taktika ,,da budemo tampon zona između dvije velesile i uzimamo lovu i od jednih i od drugih a za mukte.A što se tiče novaca za avione-pa u par dana su se javile sve jake države za,,,pomoć,,,pa čak i čuvanje zračnog prostora dok mi ne dobijemo svoje avione.—–MISLIM da smo jako zanimljivo područje svima a to nam svjedoči i daleka povijest pa sve do danas.Sad samo to treba dobro znati iskoristiti.Sretno svima.
dok čekamo godota na ovoj kilavoj burzi, imam 2 pitanja
1. kad bi moglo FI za 3Q (kakva je praksa bila do sada?)
2. kakvo FI možemo očekivati? (ipak je kriza, ali s druge strane vidimo da DLKV nema problema s dobivanje poslova na zapadnim tžištima)
thanks svima koji odgovore
Kako objasniti relaciju – dlkv 268 / erste na drugom mjestu [yawn]
Da li mirno spavate?
Hm, peyo, to je zadnji radio Tito i muzao veliku lovu od Zapada.Mislim da oni više ni u snu neće dozvoliti da se nešto takvo dogodi. Poslije je nešto probao Slobo, pa je dobio po glavi.
dok čekamo godota na ovoj kilavoj burzi, imam 2 pitanja
1. kad bi moglo FI za 3Q (kakva je praksa bila do sada?)
2. kakvo FI možemo očekivati? (ipak je kriza, ali s druge strane vidimo da DLKV nema problema s dobivanje poslova na zapadnim tžištima)
thanks svima koji odgovore
1,6 mlrd prihoda i dobit cca 60 mil kn do kraja godine.
U planu za ovu godinu je bilo 1,6 mlrd prihoda i nešto više od 80 mil dobiti ali čisto sumnjam u toliku dobit.
Problem je jedino u tome što se ove godine ugovorilo malo poslova pa je pitanje kakva će biti 2011g.
Sa švabama smo inače oduvijek u dobroj suradnji i prvi su priznali našu Hrvatsku,bilo bi zgodno ući sa njima u posao,ali tu su i ameri kojima se stalno uvlačimo u …..,a tu su i rusi kod kojih je neizcrpan izvor zarade na energentima čije tržište paše Dalekovodu.Mogao bi se vrlo lako dogoditi scenarij kao za vrijeme hladnog rata ,,što je provjerena taktika ,,da budemo tampon zona između dvije velesile i uzimamo lovu i od jednih i od drugih a za mukte.A što se tiče novaca za avione-pa u par dana su se javile sve jake države za,,,pomoć,,,pa čak i čuvanje zračnog prostora dok mi ne dobijemo svoje avione.—–MISLIM da smo jako zanimljivo područje svima a to nam svjedoči i daleka povijest pa sve do danas.Sad samo to treba dobro znati iskoristiti.Sretno svima.
Nisu nas Švabe prvi priznali. Imaš još dva pokušaja.
Sad ste me uvrijedili.Prva nas je priznala Slovenija a Njemačka skupa sa Islandom 19.01.1991.godine.To večer mi je jako dobro ostala u sjećanju jer sam prilikom slavlja dobio metak u glavu………..Službeno priznanje je došlo 19.01.1992. od strane Njemačke.Ali mislim da ova kvim pričama nije mjesto na ovom forumu.,jer Vam poštovani kolega mogu puno toga ispričati od 1989 do 05.08.1995 pa i poslije.
Ja sam po stažu najmlađi forumaš,ali čitam Vas sve par godina i dugo sam u ovome poslu.Zarađujem i gubim isto kao i svi.Na forum sam se prijavio iz revolta prema drukerima uIngri a vidio sam da se na Dalekovodu lijepo i pristojno može porazgovarati i razmijeniti mišljenja i informacije.Mislim da to i je
SMISAO FORUMA.Ne zanimaju me ocjene na forumu i kojekakve tračarije već želim normalno razgovarati o zajedničkim problemima i veselit se dobitku.Zato molim lijepo u mom radnom okruženju ja nemam sa kim razgovarati o Dalekovodu,, IGH,INGRI, Atlanskoj ……općenito o našem poslu,pa zato nemojte na nož dočekati svakog novog forumaša.Možda je to čovjek žrlja informacije sa puno novaca i puno Vas ga usmjerava na nekakav put.Kolega Verdi imate jako zanimljiva razmišljanja i u puno stvari se slažem sa Vama ali na dan kad nema prometa poprilično ste otrovni i nervozni.smirite se dolazi nam proljeće na burzu vjerujte…S poštovanjem i sretno svim forumašima i dioničarima.
Sad ste me uvrijedili.Prva nas je priznala Slovenija a Njemačka skupa sa Islandom 19.01.1991.godine.To večer mi je jako dobro ostala u sjećanju jer sam prilikom slavlja dobio metak u glavu………..Službeno priznanje je došlo 19.01.1992. od strane Njemačke.Ali mislim da ova kvim pričama nije mjesto na ovom forumu.,jer Vam poštovani kolega mogu puno toga ispričati od 1989 do 05.08.1995 pa i poslije.
Kolega ja tipujem na Island. Isto sam nešto prije toga završio u Traumi. Godine opasnog života…