Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
Verdi, tvoja tablica pokazuje da su je fond Erste PLAVI- trgovao u petak 01.10.2010. sa gotovo
svim dionicama osim CO ?…pa baš sa svim osim CO.. šta su radili – kupovali- prodavali ???
Kaj se toliko pjenite sa ATGR-om , udio u mirovinskom im je sitan.
To znači da je dio forumaša ipak iz fondova..i ovdje navlače privatne investitore..što misliš?
Verdi, tvoja tablica pokazuje da su je fond Erste PLAVI- trgovao u petak 01.10.2010. sa gotovo
svim dionicama osim CO ?…pa baš sa svim osim CO.. šta su radili – kupovali- prodavali ???
Kaj se toliko pjenite sa ATGR-om , udio u mirovinskom im je sitan.
To znači da je dio forumaša ipak iz fondova..i ovdje navlače privatne investitore..što misliš?
Baš obratno. U 9. mj. je kupio samo DLKV i CO 69 kom. Kad otvoriš tablicu klikni na pojedinu dionicu i vidjet ćeš promjene u topu 10 za svaku. Isto tako možeš napraviti i sa pojedininim investitorom te vidjeti gdje je sve on u top 10. A kad nešto doplatiš onda može taj alat i puno dublje da prekopa bazu podataka.
Da li ste primjetili da je i TOP1 CURATUS prodao 1.200 komada?!?
I pozicija 10. je nešto prodavala ali sve skupa na kraju top 10 ima više nego prije jer su ovi iz Erste sve to pokupili pa i više.
Iako za DLKV bi bilo puno bolje da je Erste Plavi dao 35-50 mil kuna kredita sa 4% kamate nego preuzimao dionice od Telegre.
Kreditirati Dalekovod može i Telegra od prodatih dionica.
Vremena se mijenjaju – nije lako do kredita.
Vidim da ni u Buzinu ne kreće gradnja – stoji ni vrit ni mimo.
Telegra vam je u top 10 od Cebe (7. pozicija) pa valjda tamo može lakše do nekih kn.
Oprostite ali mirovinski fondovi jedini svaki mjesec dobivaju debelu lovu.Meni osobno a radim u INI- i imamo dobre plaće oduvijek-uzimaju sa liste pozamašnu svotu u prvi i drugi stup i još si sam uplaćujem treći stup.To je iznos prosječne penzije u Hrvatskoj i sad pomnožite to sa 16000 ljudi koji rade uINI.A toje samo INA.ako imamo cca 2000000 zaposlenih u našoj zemlji vidite i sami kolika lova se okreće.Normalno da se svaki mjesec isplaćuju penzije i da imamo puno penzića ali i svaki mjesec puno novaca za okretati kako na svim burzama svijeta,tako i nadam se uskoro ili je krenulo i kod nas.Sa pštovanjem i Sretno svima.
A to mogu samo ovi iz 2.stupa,, da investiraju u ZSE,, al ovi iz prvog, ???? ne kužim koji novac da ulažu,, pa nemaju već godinama dovoljno sredstava za isplatu redovitih mirovina iz tog prikupljenog novca, a ne da ga ulažu,, al to nisu ni prošlih godina mogli ka je sve raslo,, tu su banke glavni carevi, jedino oni imaju popriličan keš koji mogu upcati u dionice, al to rade na ovakav način lagano skupljajući,,,
tako je,banke sada neprimjetno skupljaju dionice,njima se ne žuri i skupljaju ih na najnižim razinama,kad dlkv bude opet na 1000 kuna onda će opet biti interesantan širim masama,a sad na 270,00 je interesantan pametnim investitorima koji misle unaprijed,eto to je kvaka koja uvijek pali njima,zahvaljujući psihologiji mase,a masa ne zna….
Telegra vam je u top 10 od Cebe (7. pozicija) pa valjda tamo može lakše do nekih kn.
Nisi me shvatio – ja rekoh da Telegra MOŽDA kreditira Dalekovod?
Danas u dnevniku veliki natječaj najvećih SAD ,Rusija ,Švedskaina i kraju Njemačka za prodaju aviona hrvatskoj.Svi nude svašta ali Njemačka uza sve ostalo investiranje u hrvatske firme,ana prvom mjestu DALEKOVOD.Izgleda da švabe hoće Dalekovod za sebe a i ova milijunska transakcija prošli tjedan vuče na švabe.Mislim da nam predstoji jako zanimljiva i jako bliska budućnost.Ja sutra dokup………I moram se nadovezati na kolegu koji ne vjeruje u mirovinske fondove,da li iko od nas zna za neki hrvatski mirovinski fond.Sve ih drže stranci i lova se vrti vani.Probajte si izračunati koliko novca je mjesečno u igri a od 1. do 1. idućeg mjeseca je puno vremena za dobru igru- zlatom, dionicama, naftom, obveznicama ,kamatarenjem………milijarde su u pitanju.Sretno poštovani kolege.
Kolega za dlkv je Gripen zakon što se toga tiče. Za porezne obveznike Mig- 29. Pošto se Jaca motala po Rusiji… vidjet ćemo uskoro šta je tamo tražila. Šta god da bude dlkv je uvijek u kombinaciji.
TO DUGOROČNO MIROVINCI,,,ZNACI DA VALJAAAAA
oh, man, nema ti tu kruha, kupovali su razno razni fondovi na visokim cijenama. Slaba je to zvijezda vodilja.
Kolega za dlkv je Gripen zakon što se toga tiče. Za porezne obveznike Mig- 29. Pošto se Jaca motala po Rusiji… vidjet ćemo uskoro šta je tamo tražila. Šta god da bude dlkv je uvijek u kombinaciji.
Ako pogledaš PRORAČUNE DO 2013. – NEMA aviona! Nigdje nema te milijarde eura!
Kao što reče Tus – Fantomi su besplatni.