DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 11:09
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,66
3.660
1,000
3,66
3,68
-1,08%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Mislim da je sveukupni iznos tog posla upravo onoliko koliko je i iznosila prekonoćna pozajmica za što sam i stavio link za usporedbu, a to je cca 33 000 000kn. Kamata, provizija, dionice kojih je kao što se vidjelo u tom čišćenju u 14:36:14 bilo je pometeno 119127kom. po prosjećnoj cijeni cca 275kn.Ukupno jučer 125000 kom.

Najbolja fora je što je AZ rušio cijenu sa 400 kn i srušio je sad sve do 270 kn, valjda se nadajući da će se onda dobro nakrcati na dnu. Pri tome je rasprodao brdo dionica, a na kraju je najveći paket uspio pokupiti konkurentni fond ERSTE. Sad mu ERSTE samo treba reći: hvala DInko! [lol]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Necu biti zlocest ali zamislite ovu konstrukciju:

1.Telegra duguje Erste banci kredit koji nemoze vratiti
2. Otpisivanjem tog kredita banka ima 35 mil kuna gubitka i lete pojedini clanovi uprave
3. Ideja, ajmo to utrapiti Mirovinskom fondu, onda to nije nas problem vise.
4. Erst Plavi kupuje, guzice u banci na mjestu, koga briga za DLKV

Udio DLKV u Erste Plavome je 1,29%.

Daklem, ako cijena i ode na 100 kn DLKV oni ce izgubiti na prinosu 3 mjeseca kamate na depozitu.

Ovo je samo zlocesta konstrukcija, kazem nemora biti tako i nadam se da nije jer je to onda krivicno djelo.

Iako za DLKV bi bilo puno bolje da je Erste Plavi dao 35-50 mil kuna kredita sa 4% kamate nego preuzimao dionice od Telegre.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Najbolja fora je što je AZ rušio cijenu sa 400 kn i srušio je sad sve do 270 kn, valjda se nadajući da će se onda dobro nakrcati na dnu. Pri tome je rasprodao brdo dionica, a na kraju je najveći paket uspio pokupiti konkurentni fond ERSTE. Sad mu ERSTE samo treba reći: hvala DInko! [lol]

AZ nema drugog posla nego se bakćat sa rušenjem Dalekovoda kojeg je imao u vrijednosti milijun i pol eura. Neš ti bitne stavke u portfelju od skoro 2 miljarde eura.

Oduševljavaju me ovi X-files scenariji [lol]

“A man's got to do what a man's got to do”

Ako neki fond ima samo neku tisućicu, to je onda veoma slabo, jer ako ja kao neki sitni dioničar imam koju tisućicu što sam onda ja ??

Par kratkih detalja iz zadnjeg fin. izvj. telegre…Cijeli izvještaj je na stranicama FINE.
Firma radi skoro bolje od samog dalekovoda…

"these fat arrogant overpaid overfed overpriviliged overindulged white-collar business-criminal asshole c..ksuckers"

a Dinko nek trguje u USA i bilježi sebi minuse, meni više neće

http://www.hrportfolio.com/hr/fondovi/fondovi_2_0_0_2/|Mirovinski_fondovi|Pro-shirena_te-ccajnica_mirovinskih_fondova||

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Necu biti zlocest ali zamislite ovu konstrukciju:

1.Telegra duguje Erste banci kredit koji nemoze vratiti
2. Otpisivanjem tog kredita banka ima 35 mil kuna gubitka i lete pojedini clanovi uprave
3. Ideja, ajmo to utrapiti Mirovinskom fondu, onda to nije nas problem vise.
4. Erst Plavi kupuje, guzice u banci na mjestu, koga briga za DLKV

Udio DLKV u Erste Plavome je 1,29%.

Daklem, ako cijena i ode na 100 kn DLKV oni ce izgubiti na prinosu 3 mjeseca kamate na depozitu.

Ovo je samo zlocesta konstrukcija, kazem nemora biti tako i nadam se da nije jer je to onda krivicno djelo.

Iako za DLKV bi bilo puno bolje da je Erste Plavi dao 35-50 mil kuna kredita sa 4% kamate nego preuzimao dionice od Telegre.

To je skoro pa nemoguće bez obzira što smo u HR. Banka i fond bez obzira što su oboje Erste nisu jedan pravni subjekt pa to prebijanje i ne ide baš tako lako. Ako je npr. kredit u pitanju onda prvo dolaze rate koje se reprogramiraju i svaki kredit ima i neki zalog a kako je Telegra građevinska firma ima tu i nekih nekretnina u zalogu. Zamisli ratu od 35 milja pa i sa zaostatcima !? Zguglajte malo Telegru i njihovog direktora ( reko bi da se preziva Glad) pa će te vidjeti da se je tu kupovalo svakakvo zemljište od Zaprešića na dalje pa sve do izgradnje stanova na Bundeku. Da su dionice bile hipoteka bile bi na skrbničkom i td. i td.

who dares, wins

Pa zar nitko od Vas dragi kolege ne misli da smo dotakli dno i da fondovi napokon kreću.Da li je moje mišljenje točno vidjet će mo i na ostalim dionicama u idućih par tjadana.Sretno svima.

peyo

Pa zar nitko od Vas dragi kolege ne misli da smo dotakli dno i da fondovi napokon kreću.Da li je moje mišljenje točno vidjet će mo i na ostalim dionicama u idućih par tjadana.Sretno svima.

kad pocnete uplacivati lovu u fondove….bit ce ….ovako nis od toga…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Oprostite ali mirovinski fondovi jedini svaki mjesec dobivaju debelu lovu.Meni osobno a radim u INI- i imamo dobre plaće oduvijek-uzimaju sa liste pozamašnu svotu u prvi i drugi stup i još si sam uplaćujem treći stup.To je iznos prosječne penzije u Hrvatskoj i sad pomnožite to sa 16000 ljudi koji rade uINI.A toje samo INA.ako imamo cca 2000000 zaposlenih u našoj zemlji vidite i sami kolika lova se okreće.Normalno da se svaki mjesec isplaćuju penzije i da imamo puno penzića ali i svaki mjesec puno novaca za okretati kako na svim burzama svijeta,tako i nadam se uskoro ili je krenulo i kod nas.Sa pštovanjem i Sretno svima.

peyo

Da li ste primjetili da je i TOP1 CURATUS prodao 1.200 komada?!?

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

New Report

Close