DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 12:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
6.834
1,872
3,64
3,66
1,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

too lopove u zatvor,,A MENI–NAMA MALIM-DUGOROČNIM JEEEEEEEFTIN DOKUP,,,,,,

Krenuo jaki druk -pričekajte dečki sad će dalekovod na 21-21 ko ingra,a nas pustite da radimo u miru

peyo

Zar ovo ni je trebalo danas iz 20h biti provedeno u SKDD? Sutra petak, kuda koji mili moji…. onda kaj tek ponedeljak? Hebeš Hanfu i prvu kotaciju.

Nije, onaj veliki promet bio je 28.09.2010. pa sad računaj T+3 = rok za upis u SKDD je danas. Znači danas oko 20.00 sati saznat ćemo ime sretnog kupca [wink]

p.s. ako je kupac mirovinac ili neki strani fond dolaze definitivno bolja vremena

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Moje skromno mišljene je da ova cijena Dlkv ima veze sa ovim zadnjim događajima u Hr Ima ih puno koji hoće sa lovom van jer može biti kasno za par dana Malo razmislite firma dobro radi a svi veliki prodaju a zna se u kojim je sve aferama umješan Dlkv i njegovi menadžeri

Nema to veze s time, danas je cijeli svijet povezan tako da ako netko misli da može uzeti par milja EUR i samo tako nestati, vara se. Mislim može, ali živjet će negdje u kanalizaciji s miševima ili u nekoj južnoameričkoj zemlji gdje će te ubiti za 50 dolara, a kamo li za toliku lovu

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Kupac je Uprava, a novac je osiguran iz prihoda na stranim tržištima./ vidjet ćemo/
To je definitivno najbolja varijanta.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Mislim da cu opet u Dalekovod postu sam ga utopio prije ljeta na 360 vrijeme je za kupnju dok je povoljno .

Malo razmislite firma dobro radi a svi veliki prodaju a zna se u kojim je sve aferama umješan Dlkv i njegovi menadžeri

Daj nas prosvijetli…
Osim hajke koju je dirigirano provodio Jutarnji i bacao kosti strvinarima…, ništa od toga nije provjerena informacija, a kamoli dakazana ili procesuirana…

Zar bi takva tvrtka "ukaljanog imena", "puna afera" itd…, dobivala poslove u inozemstvu i to na tržištima gdje ti vade crno ispod noktiju…

Onda.., u koje je to afere umiješan Dalekovod !??

vidit ćemo danas tko je veliki kupac od neki dan. idući tjedan mogao bi biti vatromet i rast prema 300 kn [thumbsup]

Malo razmislite firma dobro radi a svi veliki prodaju a zna se u kojim je sve aferama umješan Dlkv i njegovi menadžeri

Daj nas prosvijetli…
Osim hajke koju je dirigirano provodio Jutarnji i bacao kosti strvinarima…, ništa od toga nije provjerena informacija, a kamoli dakazana ili procesuirana…

Zar bi takva tvrtka "ukaljanog imena", "puna afera" itd…, dobivala poslove u inozemstvu i to na tržištima gdje ti vade crno ispod noktiju…

Onda.., u koje je to afere umiješan Dalekovod !??
[/quote]

Svaka cast 100% ocjena zasluzena

sve je to dobro, prodaje baš i nema- sve je to sitno kokošarenje
al kad krene lupat će se ovi koji nisu ušli a mnogli su

UOSTALOM VI NON-STOP GURATE DALEKOVOD u građevinsku dionicu,
a za mene je više energetska. [thumbsup]

sve je to dobro, prodaje baš i nema- sve je to sitno kokošarenje
al kad krene lupat će se ovi koji nisu ušli a mnogli su

UOSTALOM VI NON-STOP GURATE DALEKOVOD u građevinsku dionicu,
a za mene je više energetska. [thumbsup]

Pa vjerojatno ima nekih koji zele da je smjeste medju gradjevinare jer su gradjevinari u banani i tako ce biti jos neko vrijeme

Kupac je Uprava, a novac je osiguran iz prihoda na stranim tržištima./ vidjet ćemo/
To je definitivno najbolja varijanta.

ako je tako kako bi se u to reflektiralo na daljni razvoj situacije?
baš sam se nedavno pitao s obzirom da je dalekovod kupovao prije 1,5g po 400kn
kako to da ne kupuju na ovim razinama?
možda baš zato jer su znali već neko vrijeme da će kupiti ovaj paket.
većeras ćemo dobiti potvrdu ove špekulacije.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

New Report

Close