DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 23:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

S obzirom da sva 4 velika igrača su mogli/mogu ući u ovu dionicu pretpostavljam da je netko od njih…

Najbolje tek slijedi-rano si otišao.

Ajde jedan razlog zašto bi "najbolje tek slijedilo"?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Dali netko zna točno što se događa ?

Izgleda da osim što je Telegra izletila, nitko sad i ne zna zašto kupuje, pa ni jutros nije nitko znao zašto tako jeftino prodaje…

Sad još ostaje onaj "stoper" sa cca 2000 komada koji se raspao na djeliće od 285 do 239,99 kn, pa se povremeno integrira ne bi li lakše "strašio"…

Evo u seknudi (14:36:14) skinuto 119.127 komada…

————–

Ja sam jučer morao prodati dio da namirim izlazak iz margin kredita koji me izuo, tako da sam goljo do jaja…, to je tako nevjerojatno kakvu ja "sreću" imam.., zašto nije npr. konjina izišla jučer pa da "omastim" brke…. strašno.., da je ispred mene veća pič…., i jeda kur.., uhvatio bi ga garantirano…

Želim Vas svu sreću i da zaradite na ovoj dionici…, i općenito u skorašnjem "oporavku" TK…, ja se ovim postom opraštam od "aktivne" trgovine na burzi.., snovi su ostali neispunjeni, nada je umrla s jučerašnjim danom…., skoro 5 godina potrošenih uzalud, ova škola je bila preskupa…
Sada ostaje pitanje kako dalje….
[/quote]

Izgleda da osim što je Telegra izletila, nitko sad i ne zna zašto kupuje, pa ni jutros nije nitko znao zašto tako jeftino prodaje…

Sad još ostaje onaj "stoper" sa cca 2000 komada koji se raspao na djeliće od 285 do 239,99 kn, pa se povremeno integrira ne bi li lakše "strašio"…

————–

Ja sam jučer morao prodati dio da namirim izlazak iz margin kredita koji me izuo, tako da sam goljo do jaja…, to je tako nevjerojatno kakvu ja "sreću" imam.., zašto nije npr. konjina izišla jučer pa da "omastim" brke…. strašno.., da je ispred mene veća pič…., i jeda kur.., uhvatio bi ga garantirano…

Želim Vas svu sreću i da zaradite na ovoj dionici…, i općenito u skorašnjem "oporavku" TK…, ja se ovim postom opraštam od "aktivne" trgovine na burzi.., snovi su ostali neispunjeni, nada je umrla s jučerašnjim danom…., skoro 5 godina potrošenih uzalud, ova škola je bila preskupa…
[/quote]
Hej! Preskupa škola ali ipak je škola.. ja sam krajem 2007 jako puno izgubio i NAUČIO tada!
I sam sam razmišljao kao ti, da sve pošaljem u PM ali se nisam predao, zadnje dvije godine surfam, hvatam valove i solidno zaradim…. Moj savjet… NEMOJ ODUSTATI.. nego hvataj dobre prilike! I NIKADA ne uzimaj bilo kakve kredite a posebno ne LOMBARDNE !

Plavi…, nema se više s čime…., ostalo mi je nešto PRFC i PIVK-a, ostalo je pojeo magin…, ah da i 40 dionica DLKV koje zapravo moram "vratiti" ženi…, bile su na posudbi da mogu lakše trgovati u marginu…

[cry]
[cry]
[cry]

Dakako pratiti ću ovo i dalje jer ovisnost je ipak prejaka…, a i radovati ću se vašim uspjesima…, ehhh, kad se samo sjetim početaka……..

nadam se da ćeš se predomislit, izlazi se uvijek na vrhu

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Najbolje tek slijedi-rano si otišao.

Ajde jedan razlog zašto bi "najbolje tek slijedilo"?
[/quote]

Stvarno mi nisi jasan, uzmi Weekly od bilo kojeg ozbiljnijeg analitičira i baci pogled na pokazatelje DLKV i na iste te pokazatelje od peer grupe. Ne mogu vjerovat kako neko izvali glupost i ostane živ..

Pa dionica se trguje ma 1.2 P/B, P/E je 7…među rijetkima koje u hrvata iz tog sektora ne spadaju u luzere (Ingra,IGH,Hdel),….

joj joj joj…gledaj malo šire :))

evo i mene malo k vama

ja vas vec napustio…cca 5 % je dosta za jedan dan
[/quote]

popij jednu u ime nas(nepopravljivih optimista) koji još ostajemo

[thumbsup]

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

TELEGRA D.O.O. izasla , kupac za sada nepoznat

obzirom na ubrzani protok, ne bi čudilo da su u trezoru [thumbsup]

Plavi…, nema se više s čime…., ostalo mi je nešto PRFC i PIVK-a, ostalo je pojeo magin…, ah da i 40 dionica DLKV koje zapravo moram "vratiti" ženi…, bile su na posudbi da mogu lakše trgovati u marginu…

[cry]
[cry]
[cry]

Dakako pratiti ću ovo i dalje jer ovisnost je ipak prejaka…, a i radovati ću se vašim uspjesima…, ehhh, kad se samo sjetim početaka……..

Da bilo je dobro, a i forum je bio drugačiji, zar ne? [smiley]
Žao mi je zbog gubitaka, nadam se da će ipak biti prilike vratiti se, ovo je ipak jedna velika škola i bilo bi šteta 5 godina truda i učenja baciti u zaborav.

Sretno!

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

@ConOBrien
A, je…te dok napišem ime …. komplicirano
Pa, ti sappy-a vrijeđaš !
‘Izlazi se na vrhu’ – pa što misliš da je on htio raditi obrnuto. Sad se praviš nešto pametan da se izlazi na vrhu.

du du du .. nema nam pomoći

Sad još ostaje onaj "stoper" sa cca 2000 komada koji se raspao na djeliće od 285 do 283 kn, pa se povremeno integrira ne bi li lakše "strašio"…

————–

[/quote]

možda jednog dana se nešto promjeni
sretno kolega
do tada [bye]

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

@ConOBrien

A, je…te dok napišem ime …. komplicirano
Pa, ti sappy-a vrijeđaš !
‘Izlazi se na vrhu’ – pa što misliš da je on htio raditi obrnuto. Sad se praviš nešto pametan da se izlazi na vrhu.

ne vrijeđam nikoga i suosjećam s čovjekom.

on sam je svjestan da je na "dnu" trenutno a dno nikad nije vrijeme za odustati.. osim toga puno investitora je u jednom trenutku bankrotiralo da bi kasnije stvorili bogatstvo (Livermore i Kostolanyi mi padaju odmah na pamet)

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

New Report

Close