DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 07:25
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ovo se zove čišćenje [cool]

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]

33 milje kn…… [shocked]

Jel neka greška?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

i sad ovo kao nije bilo dogovoreno… 33000000 prometa… ja kupio jeftino i zadovoljan sam…

33 milje kn…… [shocked]

Jel neka greška?

Nije frende nije!

LEAVE THE WORLD BEHINED

Telegra doo prodala [bye]

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

Uh sto ovo volim…usat vremena vec u plusu 4 %

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Evo odgovora zašto netko već mjesecima štopa cijenu.
Možda ide preuzimanje. Prosjek zadnjih mjeseci je vrlo nizak. [lol]

33 milje kn…… [shocked]

Jel neka greška?

evo i telegra je rješila svoj problemčić
jel ima još neko da ga rješimo muka [lol]

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

telegra je vani

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

i ja sam skoro na 4% plusa …. kako bi kolegica Ivana rekla:" I love this game "…. [thumbsup]

telegra je vani

Meni ovo prije izgleda ko Curatus…
No, ajde bar neš zanimljivo na ovoj burzi…

Daklem, ova transakcija pokazuje da interesa za građevinske firme ima i da za to ima novca.

New Report

Close