DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 10:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,64
3.489
958
3,64
3,66
1,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ja se nisam iskrcao, nego sam još dokupio, ja nisam drukao niti ću to ikad radit… rekao sam da mi se ne žuri s prodajom a ovo mi je vrlo ok cijena, možda će i biti par kuna niže ali se tim ne zamaram…..

Kada drugi največi dioničar odluči u cijelosti izači iz dionice zasigurno ne djeluje stimulativno na ostale kupce i pritišče cijenu prema dolje, međutim, vrlo je vjerojatno da kada se nađe kupac za ponuđeni Telegrin paket, uzlet bi obzirom na poslovanje trebao biti trenutan i žestok.

I kupci koji gutaju ovu prodaju znaju to već duže vrijeme, baš kao i ekipa koja istovaruje i nada se dobrom trejdu…

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

Kada drugi največi dioničar odluči u cijelosti izači iz dionice zasigurno ne djeluje stimulativno na ostale kupce i pritišče cijenu prema dolje, međutim, vrlo je vjerojatno da kada se nađe kupac za ponuđeni Telegrin paket, uzlet bi obzirom na poslovanje trebao biti trenutan i žestok.

I kupci koji gutaju ovu prodaju znaju to već duže vrijeme, baš kao i ekipa koja istovaruje i nada se dobrom trejdu…

Koliko sam pratio DLKV, mislim da i dalje prodaje TOP 11 i 12 a ovaj 2 to je već hendikep za dioničare ako ne stane sa prodajom!

[bye]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Mislim da se nema tu što nadati "dobrom trejdu" (ako pod time misliš na trejd uđi nekoliko dana i van).Na ovakvom nelikvidnom tržištu je iluzorno pričati o dobrom trejdu..možemo samo nagađati što drugi dioničar misli i zašto želi prodati svoj dio,ali to nećemo saznati..Ajde neka mi netko kaže što je se to značajno promijenilo u DLKV od proljeća pa da se cijena toliko strmoglavila..??
Vidimo INGR-u i IGH kao i ostale građevinare, pa neće dobiti ozbiljan posao doma ne znam ni ja kada, a o vani i da ne pričam. Kod DLKV je tu situacija malo drukčija. Kakve god zakulisane igre da su u pitanju iza iskrcavanja drugog dioničara, mislim da ovakav pad nije realan (pa pogledajte pokazatelje) i da je ovo zapravo idealna prilika za ući u ovu dionicu i držati ju. Pusti trejd na nekoliko %..Ako je na proljeće bila 380 i kusur kuna, zašto se do kraja godine ne bi digla iznad 300??…

Još ako netko od ozbiljnih "igrača" kupi ovaj paket…E to bi bilo to…A ne vidim razlog zašto netko od njih ne bi kupio…

Strpljenja samo..

Je li ima negdje neki link na to da Telegra nešto prodaje?

who dares, wins

nisam pratio situaciju u top 10 ali koliko vidim nitko ne prodaje, telegra i danas ima koliko je stekla od CTG-a

o čemu se radi?

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

…promjene u zadnja tri tjedna…

Krepat ma ne molat

Kolega kad malo pomnije pročitate ovo i IGH shvatite da u opće profesionalci ništa ne trebaju drukati jer se pojavljuju takve famozne konstrukcije koje ovi ne mogu izmisliti ni poslije flaše tekile.

who dares, wins

Hvala MrRi

Curatus i Telegra su preuzeli dionice CTG-a i to je jedina promjena

Nema nikakve prodaje u top 10

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Hvala MrRi

Želiš reći da je za sada situacija odlična i da potop tek slijedi?

Frankly my dear, I don't give a damn!

Kolega kad malo pomnije pročitate ovo i IGH shvatite da u opće profesionalci ništa ne trebaju drukati jer se pojavljuju takve famozne konstrukcije koje ovi ne mogu izmisliti ni poslije flaše tekile.

Kad još malo pomnije pročitaš, onda skužiš da se nudi paket, a ne da se aktivno prodaje… [wink]

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

Hvala MrRi

pa tko se onda nemilice iskrcava iz DLKV već tjednima????

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

New Report

Close