Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 6.834 | 1,872 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
..čisto kad se gleda valuacija dionice,,ukazuje da treba skupljati, a s obzirom da je bila totalno izvan fokusa duže vrijeme moglo bi se dogoditi nagli porast jer sad je definitivno jasno da vidimo ovdje svjetlo na kraju tunela..koji je slažem se, prilično dugačak… [wink]
Sad da je bila izvan fokusa i neznam jer su ju dobro pritisnuli dole i skupljali jedino što bi se moglo postaviti pitanje da li bi više skupili da su ju mučili na 300 recimo. Ova trgovina koja je bila ispod 300 je jedna od glupljih koju sam do sad otpratio. Mislim da je jednostavno bilo prenisko da bi se skupile neke značajnije količine. Oni koji su to radili sigurno imaju bolji uvid u to od mene pa znaju rezultate.
ja sam kupovao nešto "malo" na razinama 270-277…. mislim da mi je to bila najbolja kupnja zadnjih dana, ne žuri mi se i izlazim s minimalno 50% plusa….
Ja sam se ponovio na oko 266-268 tu negdje. Isto mislim da nije loša kupnja, al neće ovdje biti lansiranja, ovo je za strpljive…
Sad da je bila izvan fokusa i neznam jer su ju dobro pritisnuli dole i skupljali jedino što bi se moglo postaviti pitanje da li bi više skupili da su ju mučili na 300 recimo. Ova trgovina koja je bila ispod 300 je jedna od glupljih koju sam do sad otpratio. Mislim da je jednostavno bilo prenisko da bi se skupile neke značajnije količine. Oni koji su to radili sigurno imaju bolji uvid u to od mene pa znaju rezultate.
pa zar se to jasno ne vidi iz prometa na razinama 400,350,300 i <300
..čisto kad se gleda valuacija dionice,,ukazuje da treba skupljati, a s obzirom da je bila totalno izvan fokusa duže vrijeme moglo bi se dogoditi nagli porast jer sad je definitivno jasno da vidimo ovdje svjetlo na kraju tunela..koji je slažem se, prilično dugačak… [wink]
izgleda da su to svjetla vlaka koji u punom naletu juri prema nama [bye]
ja kupovne naloge polako pomičem prema dolje, sad sam oko 260 kn, a čini mi se da ću se stavljati još niže [thumbsup]