Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 7.233 | 1,981 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
2600 komada na prodaji na 275 kn!! ili nekome gori pod petama ili su odlučili zatuć DLKV na 200 kn [cry]
zatuć i to ljubitelji industrije fosilnih goriva… [thumbsup],,,,,,, prodajte ljudi jer uvijek ima netko tko će to objeručke kupiti…
Biti će plakanja i hvatanja cijene preko 300. Nećete dugo čekati do tada.
PS: Pogledajte vezane članke za sa desne strane. Jedan podatak je naročito bitan s obzirom na ovo što pišem.
ha ha siguran sam, pa ako se već riskira bolje je ući u igru ili igh oni su puno više pali, meni je sigurnije u banci, a baš me interesira kad će dlkv poslovati da pare idu u dividendu, a ne u sponzorstva i održavanje poslovanja pa makar i sa minusom, važno da se radi
http://www.poslovni.hr/vijesti/ingra-zagolicala-mastu-investitora-158622.aspx
A na ovo se kao svi prave blesavi. Taj sa 2600 kom stoji da bi strašio dok prikuplja ispod te cijene koja mu itekako odgovara.
Čovječe, ovi na prodaji rasturaju kao da Dalekovod nije ni sjena PUNT-R-A. [yawn]
Evo preko 3000 komada na prodaji na 275 kn.
Sory krivi link. Ovo je pravi: http://www.poslovni.hr/vijesti/tvrtke-curatus-i-telegra-stekle-352474-dionice-dalekovoda-153351.aspx
Cijena Količina
273,50 186
273,53 5
273,77 9
274,77 43
274,89 50
275,00 110
276,00 21
277,00 2400
277,66 48
277,99 50
279,79 22
279,97 5
280,00 32
281,48
problem ove dionice je što nema većinskog gazdu i što nema svog mirovinca koji bi branio i pumpao cijenu kao na ATGR, PTKM, ERNT… ovako je DLKV prepušten sam sebi i džaba mu i da objavi 100 novih poslova kad će Peri ili Ani zatrebat 100.000 kn za novi auto pa će oplest svojim dionicama po bidu, bez obzira koja cijena treutno bila
odlična firma, sranje od dionice
evo i taj nalog od 2400 komada na prodaji sam je težak koliko ukupna kupnja na DLKV… [embarass]
Problem ove dionice je što je ovo građevinar a građevinari se trže u prosjeku na pola booka.
S obzirom na ostale pokazatelje ovo je fer cijena, ali ove godine se ugovorila tek neka sića od poslova pa je za ulaz bolje pričekati sljedeću godinu da se vidi kakva će biti situacija u građevini.
Dugoročno je ovo ok cijena ali još je puno nepoznanica vezanih uz budućnost građevine.
P.S
Ako će biti daljnjeg pada ova dionica bi se po TA trebala još jednom se vratiti do 312 kn.
ne znam zasto ali situacija me uzasno podsjeća na situaciju sa atlantic grupom od prije nekoliko dana, konkretnije od razdoblja kad je tek počela rasti
ne znam zasto ali situacija me uzasno podsjeća na situaciju sa atlantic grupom od prije nekoliko dana, konkretnije od razdoblja kad je tek počela rasti
Razlika DLKV i ATGR je drastična i tu je muharko u pravu: ATGR ima svoje mirovince koji ga brane i pumpaju, a DLKV nema nikoga s takvim kapitalom koji bi održavao i branio njegovu cijenu na burzi. Zato je iluzija očekivati neki veći skok DLKV sve do oporavka cijele burze.