DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 12:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Sve neki žgoljavi nalozi. Samo mali za sad operiraju tuda. Ček kad dođe metla.

who dares, wins

Kolega idiot ****obrisano*** DLKV je kvalitetna firma koja i u ovim uvijetima krize kvalitetno posluje. Najveći plus je zastupljenost izvoza i činjenica da su za određene poslove praktički monopolist. Kad krenu kapitalne investicija (željeznice i hidrocentrale) bit će posala ko salate. Do tada vi vidite dal vam se ispalti ulagati od danas do sutra u INGRU ili se ukrcati ovdje i sačekati bolja vremena kada će se o ovim cijenama moći samo pričati.

A tek kad dođu vijesti za Kazahstan , Ukrainu , pa Libija , do kraja mjeseca bit če nekih objava.

A tek kad dođu vijesti za Kazahstan , Ukrainu , pa Libija , do kraja mjeseca bit če nekih objava.
[/quote]

ko ti je rekao?pobjeda? [lol]

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

@ PILAPILA
Kako se do sada stvar odvijala… mogu doć neznam kave vijesti…DLKV se ne miće preko 280.
Naravno žalostam sam !

du du du .. nema nam pomoći

Mene samo jedna stvar tu zanima a to je: da li mogu u jednom danu napraviti milju kn prometa a da ne prijeđe 300?

who dares, wins

Mene samo jedna stvar tu zanima a to je: da li mogu u jednom danu napraviti milju kn prometa a da ne prijeđe 300?

Ništa od toga do objave ugovora o dobivenim poslom-poslovima.Uskoro ćemo i to saznati.

Krajem ovog mjeseca počinje se raditi na poslovnom tornju u Lori -IGH;DLKV;KONS-reko Kerum
evo linka:

Vaš link

Davor Štern osniva energetski fond od sto milijuna eura

ZAGREB – Početkom iduće godine trebao bi biti formiran Central European Clean Energy Fund za obnovljive izvore energije koji osnivaju Davor Štern, bivši ministar gospodarstva, te Boris Petar Kaiser i Janko Gogolja. Ta se trojka nada prikupiti 50 do sto milijuna eura, potvrdio je Štern, a na osnivanje takvog fonda odlučili su se jer u Hrvatskoj ima projekata s područja tzv. čiste energije, a nema kapitala.

"Investitori ne vole male, rascjepkane projekte. Fond bi ih objedinio i lakše privukao investitore," rekao je Štern za Večernji list te dodao da su upravo završili s izradom prospekta projekata. Sva trojica partnera igrači su na području energetike ili financija, Štern je bivši šef Ine, Boris Petar Kaiser radio je za američki Westinghouse, a Gogolja je investicijski bankar.

Jedan od razloga osnivanja tog fonda jest i taj da se preduhitre strani investitori koji su potencijalno zainteresirani za financiranje projekata s obnovljivim izvorima energije. Osim u Hrvatsku fond bi ulagao i u Bosni i Hercegovini te u Albaniji.

Autor/izvor: SEEbiz/vecernji.hr
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/davor-stern-osniva-energetski-fond-od-sto-milijuna-eura,90919.html

Sve je to kolege lijepo, ali slaba nam vajda od toga. Ovo je odlična firma, ali zaleđena dionica. Tko igra na duži rok, ovo je najbolji HR građevinar.

moji postovi nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica!!

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5983211,00.html

Naša je namjera u iduća dva desetljeća ostvariti jednaku kvalitetu infrastrukture za plin i električnu energiju kao što to danas imamo na području autocesta, željezničke mreže i jedinstvenog zračnog prostora“, naglasio je povjerenik Oettinger i dodao da je pred Europom veliki posao.

Još uvijek je otvorena financijska konstrukcija projekata teških desetke milijardi eura.

Kao što vidite u nadolazećem periodu EU planira velika ulaganja u izgradnju dalekovoda. Vjerujem
da ulaskom HR u EU se ovdje otvaraju velike mogućnosti za Dalekovod, iz razloga što rade jednako
kvalitetno kao i poduzeća iz EU, a sa cijenom su povoljniji.

Ja nisam igrač na iduća dva destljeća !
Priznajem… pola mi se prašta.

du du du .. nema nam pomoći

New Report

Close