DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 09:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Od jada kume. U ovakvim trenutcima je najbolji izlaz u humoru. Pare nam mogu pokušati uzeti ali moral bome nikako. Meni je zapravo cijela ova Vlada teška parodija i u opće si ne mogu zamisliti da njih netko uzima za ozbiljno. Ček sad dok se Jaca raspriča o rebalansu, a žena pojma s pojmom o tome nema već sluša onog Šukija koji je i Ivu doveo u zabludu sa svojim genijalnim procijenama rasta BDP-ja. Ministar financija promaši jedno 5-7%… pa kaj je to sića par postotaka simo tamo.

who dares, wins

Svojedobno sam bio u hidroelektrani Zakučac na Cetini i čuo podatak da se cijela napravila 60-tih u par godina. A bogami se imalo što bužati kroz kamen. I sala za postrojenje, tunel za dovod vode, okomiti tunel za pad vode na turbine, tunel za pristup postrojenju…
Sad diskutiramo jel se može trafostanica u po godine ili dvi godine.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Crobex je pao, ali Dalekovod još više. Zašto?

Svojedobno sam bio u hidroelektrani Zakučac na Cetini i čuo podatak da se cijela napravila 60-tih u par godina. A bogami se imalo što bužati kroz kamen. I sala za postrojenje, tunel za dovod vode, okomiti tunel za pad vode na turbine, tunel za pristup postrojenju…
Sad diskutiramo jel se može trafostanica u po godine ili dvi godine.

Kolega ljudi su kratke pameti i brzo zaborave kako se je nekad radilo u trulom socijalizmu. Pogled si malo koliko hidrocentrala ima na Dravi. Došli komunjare nesposobne pa puf jednu, puf drugu, puf treću. Šta oni znaju kaj je centrala pa puf 4.,5., 6., i udri tako jedno 12 komada mislim si da ih sad ne brojim. Cijela rijeka do Austrije je jedna velika centrala. To je bilo nekad, a šta danas Kinezi i drugi izvode ovi ni na filmu nisu gledali. Dodik radi nekoliko komada, Srbija isto, čak i Federacija i svi su oni blesavi samo smo mi pametni. Kad Kosovo napravi par komada onda će i nama sinuti.

who dares, wins

Crobex je pao, ali Dalekovod još više. Zašto?

zato što su hrvatski građani toliko oguljeni da ih se ne može više guliti, tj. nema više novaca za megaprojekte i od pojedinaca sponzorirana poduzeća….
ako ne netko sjedio na grbači naroda punih 7 godina, onda jednom mora doći kraj….

barem je to moje mišljenje u vezi građevinskog sektora…

Kolega ja nisam rekao da trafostanica ne treba već sam rekao da su ju trebali napraviti za par mjeseci sukladno stoljeću u kojemu živimo. Ako se može napraviti silaz za Dugobabe u Vučevici onda valjda ni jedna, dvije trafostanice nisu problem pogotovo što je struja tamo tako slaba da ni čovjeka ne može ubiti. Možda je to neki novi napon sa zaštitnim faktorom…

http://www.dubrovacki.hr/clanak/14895/u-obnovu-stare-trafostanice-u-komolcu-hep-ce-odmah-uloziti-6-milijuna-kuna

A jel mozda stvar u novcima, 400 mil kn nije malo u ovoj krizi. Mozda nije upitna brzina rada, nego to netko treba isfinancirati…..

Kolega ja nisam rekao da trafostanica ne treba već sam rekao da su ju trebali napraviti za par mjeseci sukladno stoljeću u kojemu živimo. Ako se može napraviti silaz za Dugobabe u Vučevici onda valjda ni jedna, dvije trafostanice nisu problem pogotovo što je struja tamo tako slaba da ni čovjeka ne može ubiti. Možda je to neki novi napon sa zaštitnim faktorom…

http://www.dubrovacki.hr/clanak/14895/u-obnovu-stare-trafostanice-u-komolcu-hep-ce-odmah-uloziti-6-milijuna-kuna

A jel mozda stvar u novcima, 400 mil kn nije malo u ovoj krizi. Mozda nije upitna brzina rada, nego to netko treba isfinancirati…..
[/quote]
To nije izgradnja Potemkinovih sela već nešto što brzo vraća uloženo a Jaca se je neki dan hvalila da je HEP u dobiti od milijardu kn.

who dares, wins

[/quote]
To nije izgradnja Potemkinovih sela već nešto što brzo vraća uloženo a Jaca se je neki dan hvalila da je HEP u dobiti od milijardu kn.
[/quote]
Kod ovog velikog iskrcavanja iz dionica građevinara , Tehnike,Ingre, Hidroelektre,Viadukta, Industrogradnje itd. primjetio sam da se Dalekovod dobro drži i ne pada kao ostali. Možda je to stoga što Dalekovod nije čisti građevinar ili će njega tek zahvatiti pad cijene dionice.

[/quote]
[/quote]
Kod ovog velikog iskrcavanja iz dionica građevinara , Tehnike,Ingre, Hidroelektre,Viadukta, Industrogradnje itd. primjetio sam da se Dalekovod dobro drži i ne pada kao ostali. Možda je to stoga što Dalekovod nije čisti građevinar ili će njega tek zahvatiti pad cijene dionice.
[/quote]

pretpostavljam da se nadaš ovom drugom,mislim daje ovo prvo
vrijeme će uskoro pokazati

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

http://www.jutarnji.hr/najveci-gradevinski-poduhvati-u-zagrebu/882533/?artId=882527&foto=3

who dares, wins

http://www.jutarnji.hr/najveci-gradevinski-poduhvati-u-zagrebu/882533/?artId=882527&foto=3

Ova dionica je u banani iako firma dobro radi.
Netko izlazi ka da mu treba za kruh.
Čak je i INGRA krenula iako je navodno u velikoj krizi.
[pray] [bye]

Da je Upravu briga za cijenu dionice kupovali bi oni za trezor par tisuća komada, kao što rade neki drugi, a ne djelili kojekakve donacije i sponzorstva. [undecid]

New Report

Close