Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Sappy moraš češće pisati…… [proud]
A što pisati, sve se zna…, a dionica čmari i ne mrda, kupaca ima samo kad se pada…
Odoh ja na Ferragosto…., Biograd, Hotel Bolero, naravno Last minute….i to na Amex…, nema se više, tako mi i treba kad sam si neki dan priuštio novi bicikl…, naravno na Amex….
[bye] forumu i kolegama forumašima bar na 2 tjedna….
Pozdrav svima dobronamjernima i posebni pozdrav sashi koji se trudi iz petnih žila….
http://dubrovacki.hr/clanak/21750/trafostanica-na-srdu-vrijedna-140-milijuna-kuna-u-pripremnoj-fazi1
Inače izgradnja TS Srđ je u sklopu programa obnove i izgradnje TS Dubrovnik (Komolac, Srđ, Plat). TS Komolac je obnovljena (sudjelovao u obnovi i Dalekovod, što možete pročitati na stranicama HEP-a u njihovom vjesniku), a za izgradnju TS Plat Dalekovod i Končar imaju potpisan ugovor još od prije cca 2 godine. Zbog toga vjerujem da i ovaj posao neće proći bez Dalekovoda.
Znaci, bit se posla za koncar sklopna postrojenja, fino. samo mislim da najvise trlja ruke investitor u golf terene, dobiva infrastrukturu polako….a gradjani dbk ce pruzati lagani otpor…a sto ce politika odluciti na kraju…hm….
http://dubrovacki.hr/clanak/21750/trafostanica-na-srdu-vrijedna-140-milijuna-kuna-u-pripremnoj-fazi1
Inače izgradnja TS Srđ je u sklopu programa obnove i izgradnje TS Dubrovnik (Komolac, Srđ, Plat). TS Komolac je obnovljena (sudjelovao u obnovi i Dalekovod, što možete pročitati na stranicama HEP-a u njihovom vjesniku), a za izgradnju TS Plat Dalekovod i Končar imaju potpisan ugovor još od prije cca 2 godine. Zbog toga vjerujem da i ovaj posao neće proći bez Dalekovoda.
Pa taj Srđ natežu već bar godinu dana. Nekad su za to vrijeme Đerdap napravili. Jojjj šta je nama ovo trebalo.
Ma jok. Još dokupljivao i sve ispod 300 mi je mizerija. Tu se cijela država upela oko jedne trafostanice i kad to vidim dođe mi da sam podignem seljačku bunu.
A, kako komentirate da kod ove dionice se uvjek traži da ima konkretan ugovor, konkretan posao i vrijednost tog posla, a kod drugih dionica ; recimo VLDS (dionica u blokadi) neki lagani pozitivan ‘šum’; pozitivno mišljenje i ode cijena 5-6 % ?
282,50 1
280,28 57
280,27 20
280,18 144
280,17
Evo opet ovoga. Do penzije će se obogatiti. Ak ga prije vrag ne zeme pod svoje.
Izgleda da te dotični/a voli zezati. [lol]
Nego Verdi, što misliš, hoće li se i ovi drugi obogatiti ako kupe za lipu manje na troznamekastom iznosu? Npr. na 100 dionica (28.000 kn) uštede taman jednu (1) kunu.
Manevar i lukavstvo vrijedno pažnje W. Buffetta! [shocked]
Čuj ima ljudi koji su kupovali na 1500 i još to čuvaju tak da su ovi sadašnji kupci osjetno pametniji. Sad da li je to slučajno ili ni je procijenite sami.
Pa taj Srđ natežu već bar godinu dana. Nekad su za to vrijeme Đerdap napravili. Jojjj šta je nama ovo trebalo.
[/quote]
Cijeli projekt je planiran kroz tri godine i tezak je oko 400 mil kn, pa ne znam zasto se iznenadjujete sto se poteze godinu dana, vidim da se cudite, vjerojatno niste iz dubrovnika, pa niste dozivjeli nestanak struje od 20ak dana s prekidima u 21 stoljecu, pored onih ratnih dana (85 dana bez struje). Naime Dubrovnik je broj 1 turisticki brand Hrvatske i sigurno da struju treba rijesiti, ali pitanje je sto se usput valja i sto su ciji interesi i koliko ce profitirati gradjani a koliko oni koji dolaze izvana s kapitalom. Naime, ako se golf isplati i ako je sve u redu….zasto se ne osnuje dionicko drustvo "golf tereni dubrovnik", nek bude gradska firma, naci ce se investitora u dubrovniku, dubrovcani nisu bas na prosjackom stapu kad pogledate prihode od turizma, pomorstva itd….
Kolega ja nisam rekao da trafostanica ne treba već sam rekao da su ju trebali napraviti za par mjeseci sukladno stoljeću u kojemu živimo. Ako se može napraviti silaz za Dugobabe u Vučevici onda valjda ni jedna, dvije trafostanice nisu problem pogotovo što je struja tamo tako slaba da ni čovjeka ne može ubiti. Možda je to neki novi napon sa zaštitnim faktorom…
Kolega ja nisam rekao da trafostanica ne treba već sam rekao da su ju trebali napraviti za par mjeseci sukladno stoljeću u kojemu živimo. Ako se može napraviti silaz za Dugobabe u Vučevici onda valjda ni jedna, dvije trafostanice nisu problem pogotovo što je struja tamo tako slaba da ni čovjeka ne može ubiti. Možda je to neki novi napon sa zaštitnim faktorom…
Bogami Verdi, ti se profiliraš u vodećeg vicmahera na Poslovnom, bar po mom mišljenju.[thumbsup] [thumbsup]
U pozitivnom smislu…