Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
280,02 229 12:15:15
Evo najveći nalog danas prodan po skoro pa najnižoj cijeni. Nakon one vijesti to je jako logičan potez. Sad si čovjek može misliti da je vijest plasirana da bi se netko lakše iskrcao na 280 i dočekivao niže ili ovaj prodaje bez uma i razuma ?! Uvijek se može postaviti pitanje da li će se svi stići vratiti na nižim ili istim cijenama ?
Verdi… [thumbsup], slažem se…..
Na ovakvu vijest istovar !!!, pa imao je prilike izlaziti s puuuuuno većim količinama kad je cijena rasla sa 312 na gotovo 390, a cijena nije padala već je samo rasla…, nego sad debelo ispod cijene pokušava srozati dionicu ispod 280 kn…
Baš čudno da se mali dašak optimizma dočekuje kao okidač za "rasprodaju" tj. brzinsko unovčavanje dok cijena još nije previše roknula…ehhh…..
Ej mike1 ! Ti tražiš link a linka ni za lijek.Normalno,kad je to toliko povjerljiva informacija da o tome čak ni u Dalekovodu nemaju pojma a kamoli oni kosooki u Šangaju.Ali koga briga i kak bi rekao gospon Galileo -ipak se okreće-(ili tak nekak ).Inače cjenim gospodu koja su izvela ovu akrobaciju (navlakušu) i hvala im-dobro su me nasmijali.Ako griješim,niko sretniji od mene.
Novi (stari) kolega
Gle, mene ili cijene ili mrze. Ti si očigledno od ovih drugih. Navlakuša? Pa po kojoj sam ja to cijeni mogao kupovati da bih jučer zaradio navlačenjem?
Neznam koga si ti to u dalekovodu pitao, možda nekog šljakera?
Vrijeme će pokazati tko je u pravu……..a i ne da mi se prepucavati…….dosta mi je lješnjaka.
[/quote]
Je su li to vijesti kao i za Ingru,kad ste navlačili ljude na 43000 kn da se objavljuju novi poslovi za koje ste Vi samo znali pa znamo gdje je dionica otišla u roku 5dana….toliko o Vama
P.S.neznam da li će ovaj post biti pušten ali samo da se zna tko šta piše
[/quote]
Sappy vidim da jako braniš Alabamu,pa evo mali potsjetnik za one koji nisu u toku-kako je tekla akcija šangajac-jadno i bijedno-to sam odmah i napisao-i naravno bio popljuvan
[/quote]
Kolega Dramur, čemu ovo? Nije me bilo neko vrijeme, ali vidim, blatite me turbo. Gdje sam ja to pogrešio, da sam to zaslužio? Izgleda da ja imam veću moć od Obame pa rušim svjetsko (posljedično tome i naše) gospodarstvo kada god zaželim.
Koliko sam pročitao, imate postano na ovoj temi više-manje sve poslove dlkv u budućnosti.
Akcija "šangajac"? majko mila, pa ovo je kao u filmu…….
Krešo Kraljević (član uprave) boravio je u Šangaju (sa ostalim gospodarstvenicima iz HR.) ta informacija je provjerljiva i ugovorio poslove, ne vidim razloga da od toga pravite triler.
I na kraju, kada sam imao dlkv, pisao sam po koliko sam kupovao i po koliko prodao (ima dokaznih postova)
I dalje tvrdim da je dlkv jedna od naših najboljih tvrtki, ali na crobex i cijenu dlkv ne utječem ja.
Sa štovanjem…….opet ću pisati kada budem bio dioničar dlkv
Ludo u Šangaju -5%
[/quote]
Ne, prijatelju. Prati ZSE i stranicu dlkv……….najveći posao do sada……i to potpisan. Pozdravi svoje…
[/quote]
može link?hvala.
[/quote]
Gospodine Alabama,nikoga ja ne blatim,samo iznosim činjenice.I zar nije čudno da tu povjerljivu informaciju velikodušno objavljujete nama a vi sami nakon toga(…najveći posao do sada…i to potpisan..) ne ulazite u Dalekovod,stvarno ste neizrecivo dobri…ili.. Inače pratimo stranice dlkv..to je bilo 17.5 i oni još uvjek čuvaju potpisan ugovor u ladici..ne žele ga objaviti..možda je to i dobro jer znamo da nakon svakog ob.posla skliznemo koji postotak.Ljudi brinu o nama..lijep je to osjećaj !
280,02 229 12:15:15
Evo najveći nalog danas prodan po skoro pa najnižoj cijeni. Nakon one vijesti to je jako logičan potez. Sad si čovjek može misliti da je vijest plasirana da bi se netko lakše iskrcao na 280 i dočekivao niže ili ovaj prodaje bez uma i razuma ?! Uvijek se može postaviti pitanje da li će se svi stići vratiti na nižim ili istim cijenama ?
Gospon Verdi, zahvaljujem da ste si dali truda napisati one dvije poruke–nama koji nismo tako dugo na burzi niti baš tako vješti toj kvaroj igri dobro dođu ovakvi pokušaji racionalnog objašnjenja velike iracionalnosti koja izgleda dominira na ZSE.
Bilo bi mi drago kad biste što češće napisali neka vlastita razmišljanja o DLKV.
Luka Miličić, predsjednik Uprave Dalekovoda
Unatoč svim problemima sektora prošla je godina bila dosad najbolja za Dalekovod. S domaćeg tržišta ostvareno je oko 1,6 milijardi kuna prihoda, ponajprije od naših velikih partnera Hrvatskih autocesta, Hrvatskih cesta, Hrvatskih željeznica, Hrvatske elektroprivede i Autoceste Zagreb-Rijeka. Posebno smo ponosni što smo ostvarili rast prihoda iz inozemstva koji iznosi 650 milijuna kuna te što je pola našega profita ostvareno u inozemstvu. Dalekovod je kroz projekte i prodaju robe bio prisutan na tržištima od Švedske i Norveške do Albanije i Kazahstana i dobivao je poslove na međunarodnim natječajima u konkurenciji s uglednim inozemnim tvrtkama. Ove godine planiramo iz inozemstva ostvariti oko 900 milijuna kuna zarade i uz već postojeća inozemna tržišta sudjelujemo na natječajima i na novima – Ukrajini, Libiji, Nigeriji i Arapskom poluotoku. Kroz poslove u inozemstvu planiramo kompenzirati velik pad prihoda na domaćem tržištu, ali ove godine ukupni će rezultati ipak biti slabiji jer su investicije, pa čak i one za koje imamo potpisane ugovore, odgođene. Kao odgovor na krizu, uz mjere štednje koje uključuju i smanjenje plaća i troškova od 10 posto, ali bez znatnog smanjenja broja zaposlenih, Dalekovod je ušao i u novu nišu poslova. Gradnja cjevovoda za Plinacro, gradnja proizvodnih hala za privatne naručitelje i trgovačkih centara također je dio strategije kojom se zadržavaju postojeći kapaciteti i osigurava prihod kada je došlo do pada javnih investicija. Zadovoljni smo što su ove godine javna poduzeća znatno popravila svoju likvidnost, problem koji je lani bio iznimno izražen.
Luka Miličić, predsjednik Uprave Dalekovoda
"…i uz već postojeća inozemna tržišta sudjelujemo na natječajima i na novima – Ukrajini, Libiji, Nigeriji i Arapskom poluotoku."
Mislim da je ovo prvi put da su objavili da sudjeluju na natječajima i na Arapskom poluotoku.
Koliko mi je poznato, do sada je Dalekovod otvarao predstavništva samo tamo gdje već rade, ili su uvjereni da će sigurno raditi.
Zašto DLKV-R-A pada !!??
Joj pa ova išćuđavanja i traženje neke logike su već totalno smiješna. Očito je opet vrijedila ona "sell in May and go away".
E pa jbg, kad već nisam prodao, bar ću se odmaknut i neću zurit u monitor cijele dane, ne znam otkud vam više živci za stalno zapitkivanje, čuđenje, …
Kolega Tribal1.., vidim da ste "novi" na forumu…,…IYKWIM
A živce više nemam…, sve mi je ravno…
Ne shvaćam opasku "novi" na forumu, što želiš time reć? Da, nisam novi, pa..?
Ma nije ti ravno,ne.. opusti se, ugasi komp, popij pivu i ne prati svaki dan crobex..