DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 12:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ej mike1 ! Ti tražiš link a linka ni za lijek.Normalno,kad je to toliko povjerljiva informacija da o tome čak ni u Dalekovodu nemaju pojma a kamoli oni kosooki u Šangaju.Ali koga briga i kak bi rekao gospon Galileo -ipak se okreće-(ili tak nekak ).Inače cjenim gospodu koja su izvela ovu akrobaciju (navlakušu) i hvala im-dobro su me nasmijali.Ako griješim,niko sretniji od mene.

Novi (stari) kolega
Gle, mene ili cijene ili mrze. Ti si očigledno od ovih drugih. Navlakuša? Pa po kojoj sam ja to cijeni mogao kupovati da bih jučer zaradio navlačenjem?
Neznam koga si ti to u dalekovodu pitao, možda nekog šljakera?
Vrijeme će pokazati tko je u pravu……..a i ne da mi se prepucavati…….dosta mi je lješnjaka.
[/quote]

Je su li to vijesti kao i za Ingru,kad ste navlačili ljude na 43000 kn da se objavljuju novi poslovi za koje ste Vi samo znali pa znamo gdje je dionica otišla u roku 5dana….toliko o Vama
P.S.neznam da li će ovaj post biti pušten ali samo da se zna tko šta piše
[/quote]
Sappy vidim da jako braniš Alabamu,pa evo mali potsjetnik za one koji nisu u toku-kako je tekla akcija šangajac-jadno i bijedno-to sam odmah i napisao-i naravno bio popljuvan

Potsjetnik na što…!??, na nešto što ni sam nisi siguran da li je "patka" ili realnost koja još nije izišla na vidjelo…

Uostalom DLKV u ovom slučaju nije iznimka, sve osjetno pada osim HT-a i nekolicine trvdoglavih koji će pasti jedino zbog neke veće apokalipse…, dakle DLKV je obična kolateralna žrtva prevelikog straha….

Nisam ni ja mislio da će ispod 300, nedavno nisam mislio da će ispod 400, ali eto svi znamo što je sve snašlo DLKV i kakva hajka se vodila…, a taj strah je još uvijek prisutan bez obrira koliko bezrazložan bio…

Mene zapravo najviše brine da li ćemo ikada više imati tržište kapitala koje neće reagirati kao preplašena kokoš i koje će biti dovoljno snažno i likvidno da ga ne mogu bez ikakvog povoda par naloga urušiti i izazvati tobogan i stampedo, zapravo da li će se ikada više vratiti povjerenje u isto….

Do tada ovaj DLKV će uvijek biti žrtva koja se ruši ko od šale, a mukotrpno diže na prethodno nezasluženo niske pozicije….

lijepo je kupovati jeftino i kvalitetno!

ti si sigurno kupac od danas,
jer da si jučer kupovao, ne bi tako pisao [lol]
čujemo se sutra [thumbsup]
[/quote]

halo,halo

Nikakvih novih vijesti iz Dalekovoda.
Ali klizi……. [sealed]

http://www.dalekovod.hr/EasyEdit/UserFiles/u-medijima/sruseni-rekordi-prema-prometu-i-dobiti.pdf

]"… a u idućih nekoliko mjeseci očekuju se i novi poslovi u Libiji, Gruziji, Ukrajini, Kazahstanu, Finskoj, Švedskoj, Norveškoj i Nigeriji."[/u]
"… Dalekovod je prepoznao i važnost sudjelovanja u fondovima Europske unije, zato priprema
projekte koji bi se prijavili za financiranje iz fondova u 2011."

———————————————

Vidim da gosp. Skansi kaže da je Dalekovod dobio da gradi i novi proizvodni pogon Div-a iz
Knina. Malo sam pretraživao i naišao sam na podatak da će to biti veliki objekat koji će se
sastojati od pet proizvodnih hala. Nije mi jasno zašto se takve stvari moraju saznati iz medija?
Nije li to trebao Dalekovod objavit i na ZSE? Iste su se stvari događale i u prethodnom periodu.
Kada odete na stranicu Dalekovoda i pogledate reference za prethodni period vidite da barem 80%
tih radova obavljenih u Hrvatskoj nikada nigdje nije bilo prezentirano javnosti. Isto tako gore u te-
kstu kada se nabrajaju države u kojima su ugovoreni novi poslovi gos. Skansi spominje i Albaniju.
Gdje je to objavljeno za nove poslove u Albaniji? Ipak ono što je najbitnije je to da se dobiju ovi
gore novi poslovi koji se očekuju unutar par mjeseci. Ogromne su brojke u igri. Iskreno se nadam da
kada dobiju te poslove da će ih i objaviti.

Zemlja: Nigerija
Projekt: Termoelektrana i dalekovod 92 km
Investitor: Supertek (Nigerija)
Tvrtke s kojima surađjuje na projektu: Worley Parsons (SAD), Dalekovod (Hrvatska)

Google prevoditelj:

http://translate.google.hr/translate?hl=hr&sl=en&u=http://superteknigeria.com/index.php%3Foption%3Dcom_content%26view%3Darticle%26id%3D51%26Itemid%3D55&ei=hrQxTMSWCYzqOL_-4JEC&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=6&ved=0CCEQ7gEwBQ&prev=/search%3Fq%3Dnigeria%2Bdalekovod%26hl%3Dhr

očekujem dobar posao na svemirskoj stanici da izađemo iz ovoga

Evo Norveška 20 mil eur.
Ovo je tek početak. Do kraja mjeseca se očekuje jo 4-5 velikih ugovora. [thumbsup]

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/dalekovod-novi-posao-u-norveskoj-vrijedan-vise-od-20-milijuna-eura,84255.html

Evo Norveška 20 mil eur.
Ovo je tek početak. Do kraja mjeseca se očekuje jo 4-5 velikih ugovora. [thumbsup]

super, sa svakim velikim ugovorom, DLKV na burzi dodatno potone za 20-30 kn….znači da ćemo ga kupovati uskoro po 200 kn [thumbsup]

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

Kolege postaju linkove za poslove DLKV, a netko lijepi komade.., zašto???…, ono…. stvarno ne mogu dokučiti tajne bolesnih umova…., umjesto da im je drago da bar neka HR tvrtka ima što raditi i perspektivu…, čudo…

Još čudnije je što smo ispod 300 kn i ne mrdamo ni makac…, DLKV je zapravo žrtva ZSE i presmiješnog nam indexa.., na svakoj normalnoj burzi bio bi jedna od trgovanijih, cijena bi svakim danom rasla….

Sada i na ovoj razini mnogi se boje kupovati ovu dionicu……, [lol]
….pa samo da stignemo KOEI nam treba bar 55% rasta…., a da isti miruje…. [cry]

Kolega Dlkv je žrtva svog velikog FF i rasporeda snage institucionalnih investitora isprepletenih sa privatnom inicijativom tih istih. Na to se jednostavno morate naviknuti tako dugo dok se jednog lijepog dana regulator ozbiljnije ne pozabavi time. Ova nelikvidnost je odličan izgovor da oni koji upravljaju tuđim novcem ostvaruju gubitke i ne moraju to pretjerano nikome objašnjavati. Pravi dobitnici iz ove gužve će se vidjeti tek za koju godinu jer kako je pretjerano padalo tako će opet nepotrebno rasti. Tko je pozorno pratio trgovinu zadnjih dana mogao je primjetiti da kupaca na bidu u opće nije nedostajalo no kako je poslovao onaj koji je to prodavao nebi vam znao reći. A ako i izgubi uvijek može reći da je krivo procijenio. Jedino što bi za svoje bio puno ozbiljniji u procijeni.
Zar Vam nije čudno da HT i INA ne mrdaju, a sve ostalo -20% ?

who dares, wins

New Report

Close