DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I 4. se je podebljala u zadnjih 15 dana za cca 4000 kom. prvo je šatro prodavao a onda dočekao niže.

who dares, wins

………….288,13…………!!??

[img]http://www.smilchat.net/smileys/moyens3d1/3dapplaudir.gif[/img]

Eto najgora smo i najbesperspektivnija firma na ZSE….

Kako je krenulo izgleda će uskoro DLKV biti duplo jeftiniji od KOEI…….., jao…, jao….

[img]http://www.smilchat.net/smileys/moyens3d2/3dapplause.gif[/img]

Kako je krenulo izgleda će uskoro DLKV biti duplo jeftiniji od KOEI…….., jao…, jao….

[img]http://www.smilchat.net/smileys/moyens3d2/3dapplause.gif[/img]

A samo prije godinu dana bio brži i veća cijena od Koei

ja samo podebljavam, do kud će me to odvesti, vjerovatno daleko

ja samo podebljavam, do kud će me to odvesti, vjerovatno daleko

do 200 kn vrijednosti DLKV na burzi i prepolovljenog portfelja? [lol]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

I 4. se je podebljala u zadnjih 15 dana za cca 4000 kom. prvo je šatro prodavao a onda dočekao niže.

Kaj bi šatro prodavao? Prodavao je za stvarno jer i slijepac vidi da posla nema.
Nego gdje su sad oni što se hvalili da je sve ispod 430 kuna poklon…….. [lol]

Uglavnom čvrsti asseti.........i nešto kartušine za razbibrigu

Ako Miličić ne krene sa kupnjom za trezor, kako je krenulo, možda stvarno završi na 200 kn . [tongue]

pa koji je vrag sa ovom dionicom?

Kaj bi šatro prodavao? Prodavao je za stvarno jer i slijepac vidi da posla nema.
Nego gdje su sad oni što se hvalili da je sve ispod 430 kuna poklon…….. [lol]
[/quote]
4. PBZ D.D. 39.676 1,73%
4. PBZ D.D. 38.676 1,69%
4.
PBZ D.D.
42.176 1,84 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Je li sad šatro prodavao ili šatro kupovao?
Meni ovo ispod 300 liči na poklon ali sam juče probao pa vidim da se može i niže. Imam još municije.
Tko ne zna proba. I 201 je ispod 300.

who dares, wins

Ajde dečki ne plačite !Bili smo već i na 268 ,kad je croby bio jaći nego danas,pa smo se popeli preko 500.Najveći problem je u velikoj masi dionica koje su dobili radnici Dalekovoda(neznam po kojoj cijeni)i sad ih u panici zbog opće klime u društvu prodaju (daj što daš)Gledam na gledalici,tip prodaje 856 kom po 286,99,taj ih sigurno nije kupio na burzi.Nažalost nema nam neke perspektive dok se ne promjeni vlasnička struktura.Žao mi je što sam ostao u toj žabokrećini.Drago mi je da Sappy proziva gos.Alabamu.Čovjek se pojavio ko zvijezda repatica..i iza sebe ostavio pustoš.Jedan dan nakon njegove akrobacije ,Dalekovod je porastao(neznam koliko) i imao promet oko 4.mil kn.Ostalo je povjest !Nadam se da je to i Alabama.Strpljen spašen ,ja ću ipak kupovati nešto danas,sutra,ako sve propadne bar ćemo se imat ćemu smijat a pućke kuhinje i nisu tako loše !

Ne prozivam ja nikoga.., samo me zanimalo zašto čovjek više ne sudjeluje na forumu…, vidim ponekad njegov avatar desno među prijateljima i to je to….
Stvarno je suvišno njegov nick povlačiti bezrazložno u postovima…, čovjek je bio transparentan do bola i svim rekao da izlazi pri cijenama od 360-370 kn…, nakon toga cijena je otišla i preko 380 kn……, meni je samo žao što se nisam poveo za njim i ja utopio tu šaku jada koja mi je ostala…, no činilom mi se da se DLKV može vratiti na zaslužene razine debelo iznad 400 kn…, pri tome zaboravljajući koja bagra je sve to spremna rasturiti…

Zato… Alabama…[thumbsup], ma gdje bio……respect…

Sada je cijena za gotovo 30% niža…, nekima dovoljno pa bjesomučno prodaju, misle si gdje će to završiti kad pada s takom lakoćom…

Srokajte to već jednom pa da mi jedina zabava u životu bude bingo….

Joj miline gledati ovo, a keš ti u ruci svakom minutom sve više raste… [cry], ako ga imaš….

New Report

Close