Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.12.2024. u 20:14
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,45 | 20.744 | 6,005 | 3,42 | 3,48 | 1,16% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
Šangaj
Ala, evo ga opet! [thumbsup]
du du du .. nema nam pomoći
Šangaj
Ludo u Šangaju -5%
Ludo u Šangaju -5%
[/quote]
Ne, prijatelju. Prati ZSE i stranicu dlkv……….najveći posao do sada……i to potpisan. Pozdravi svoje…
[/quote]
može link?hvala.
[/quote]
Auuu.., mike1…, pa da ima link misliš li da bi cijena stajala u minusu i mamlazi se gurali na prodaji po 350 kn…
Ej mike1 ! Ti tražiš link a linka ni za lijek.Normalno,kad je to toliko povjerljiva informacija da o tome čak ni u Dalekovodu nemaju pojma a kamoli oni kosooki u Šangaju.Ali koga briga i kak bi rekao gospon Galileo -ipak se okreće-(ili tak nekak ).Inače cjenim gospodu koja su izvela ovu akrobaciju (navlakušu) i hvala im-dobro su me nasmijali.Ako griješim,niko sretniji od mene.
Ej mike1 ! Ti tražiš link a linka ni za lijek.Normalno,kad je to toliko povjerljiva informacija da o tome čak ni u Dalekovodu nemaju pojma a kamoli oni kosooki u Šangaju.Ali koga briga i kak bi rekao gospon Galileo -ipak se okreće-(ili tak nekak ).Inače cjenim gospodu koja su izvela ovu akrobaciju (navlakušu) i hvala im-dobro su me nasmijali.Ako griješim,niko sretniji od mene.
Ako je Alabama namjeravao jučer malo izlaziti, danas će mu biti puno bolja prilika i bez
navlačenja. [proud]