DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.12.2024. u 20:14
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,45
20.744
6,005
3,42
3,48
1,16%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Šangaj

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Šangaj

Ala, evo ga opet! [thumbsup]

Šangaj

Objasni što Šangaj ?
Ne možeš tako pročati ! Piši suvisle rečenice..

du du du .. nema nam pomoći

Šangaj

Ludo u Šangaju -5%

Šangaj

Ludo u Šangaju -5%
[/quote]
Ne, prijatelju. Prati ZSE i stranicu dlkv……….najveći posao do sada……i to potpisan. Pozdravi svoje…

Šangaj

Ludo u Šangaju -5%
[/quote]
Ne, prijatelju. Prati ZSE i stranicu dlkv……….najveći posao do sada……i to potpisan. Pozdravi svoje…
[/quote]

Ja mislio da potpisivanje ide tek u lipnju.
[pray]

Šangaj

Ludo u Šangaju -5%
[/quote]
[/quote]
može link?hvala.

Šangaj

Ludo u Šangaju -5%
[/quote]
[/quote]
može link?hvala.
[/quote]

Auuu.., mike1…, pa da ima link misliš li da bi cijena stajala u minusu i mamlazi se gurali na prodaji po 350 kn…

@mike1
Nema linka, to je tek info. u koji možeš vjerovati, ali i ne moraš.

@sappy

Neka se guraju. Ti znaš moju računicu…….uzeti 10%………….a uzeću……..opet

@mike1

Nema linka, to je tek info. u koji možeš vjerovati, ali i ne moraš.

@sappy

Neka se guraju. Ti znaš moju računicu…….uzeti 10%………….a uzeću……..opet

mislim,da će nam i zapadni indeksi biti u pomoć,upravo počeo odbijanac a veliku su šanse da je danas kraj korekcije.

Ej mike1 ! Ti tražiš link a linka ni za lijek.Normalno,kad je to toliko povjerljiva informacija da o tome čak ni u Dalekovodu nemaju pojma a kamoli oni kosooki u Šangaju.Ali koga briga i kak bi rekao gospon Galileo -ipak se okreće-(ili tak nekak ).Inače cjenim gospodu koja su izvela ovu akrobaciju (navlakušu) i hvala im-dobro su me nasmijali.Ako griješim,niko sretniji od mene.

Ej mike1 ! Ti tražiš link a linka ni za lijek.Normalno,kad je to toliko povjerljiva informacija da o tome čak ni u Dalekovodu nemaju pojma a kamoli oni kosooki u Šangaju.Ali koga briga i kak bi rekao gospon Galileo -ipak se okreće-(ili tak nekak ).Inače cjenim gospodu koja su izvela ovu akrobaciju (navlakušu) i hvala im-dobro su me nasmijali.Ako griješim,niko sretniji od mene.

Ako je Alabama namjeravao jučer malo izlaziti, danas će mu biti puno bolja prilika i bez
navlačenja. [proud]

New Report

Close