DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 22:18
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,62
7.111
1,965
3,58
3,64
1,69%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Trebalo je prodati prije 2 tjedna na 390 i kupiti 10% jeftinije. Ja stajao na 395 u nadi da će ga napucati do 400 i na kraju radi hebenih 5 kn ne uzeh 30.
To je sva nauka na ovoj burzi. Sad čekaj novi krug kad mi nije bilo dosta 10% u pola mjeseca.

Nikad nije dosta, a meni se cini da ti ustvari to nisi ni mislio prodati [wink]
[/quote]
Bome htio sam i još sam se dvojio da se spustim niže al eto greška u koracima.

who dares, wins

Jel netko pronašao koji je udjel DLKV u Croalu odnosno TLM-u?

marcello

Auuu.., marcello pa što si to pitao.., vidi sad netko se izbljuvao sve do 345… [lol] [cry]

Auuu.., marcello pa što si to pitao.., vidi sad netko se izbljuvao sve do 345… [lol] [cry]

Za mene je ta info pozitivna a ovaj što bljuje…….to je sve od lošeg vina!
[bye]

marcello

Jel netko pronašao koji je udjel DLKV u Croalu odnosno TLM-u?

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/102427/Default.aspx

Inače, u Konzorciju Adrial su ostala samo četiri partnera nakon izlaska Konstruktora (Dalekovod, Zagreb-Montaža, Aluflexpack i Feal), a najveći “zalogaj” (Valjaonice) u vlasništvu je Aluflexpacka (odnosno Hypo banke) – čak 92 posto ukupno procijenjene vrijednosti TLM-a.

E, sad koliko je tu od DLKV.., nemoš naći ni za lijek….

u ponedjeljak išli smo do 370,a DAX je bio 5900. danas je DAX preko 6100,a DLKV na 360.znači imamo još puno prostora za rast.

[thumbsup]
a zamisli koliki nas prostor za rast očekuje sa razine od 310 [shocked]

Frankly my dear, I don't give a damn!

Po 20 posto
Članice konzorcija koje su osnovale posebno trgovačko društvo za upravljanje TLM-om – Adrial d.o.o. s direktorom Miličićem, po svemu sudeći, dijeli malo vremena od preuzimanja TLM-a koji je započeo aktivnosti na reorganizaciji u jedinstven subjekt. Sve tri TLM-ove tvrtke kćerke čeka statusna promjena pripajanja matici što je ključno za restrukturiranje i investiranje. U vlasničkoj strukturi Adriala svih pet članica konzorcija imaju po 20 posto udjela, no dobro obaviješteni izvori ukazuju da će 2008. biti u znaku poslovnih aktivnosti usmjerenih na podjelu TLM-a prema vrsti djelatnosti. U Valjaonici bi 75 posto imao Aluflexpack, a po 12,5 posto imali bi Dalekovod i Zagreb Montaža. Njihov ukupan iznos investicija u Valjaonicu iznosi 75 milijuna eura, a u njemu partneri sudjeluju razmjerno vlasničkom odjelu. U Prešaonici i finalizaciji aluminija kao drugoj proizvodnoj i investicijskoj cjelini vlasničke udjele od po 25 posto imat će četiri vlasnika, a to su sve članice Konzorcija osim Aluflexpacka. Visina pojedinačne investicijske obveze određena je na isti način, dakle, vlasničkim udjelom, a investirat će iznos od po 25 milijuna eura. Preostali dio tiče se ostalih djelatnosti (uslužne djelatnosti i slično) u kojem će sudjelovati svih pet članica s udjelom od po 20 posto, a tamo je potrebno izvršiti ulaganje od 7 milijuna eura u demontažu i sanaciju elektrolize te zbrinjavanje opasnog tehnološkog otpada.

Napomena, kod kupnje TLM-a, TLM je bio sekundarni ili bolje rečeno nužno zlo za kupovinu, ustvari cilj je bio kupnja Mostarskog Aluminija, a TLM je kupljen iz razloga što posjeduje 12% vlasništva u Aluminiju i svima je bilo jasno u to vrijeme kad se kupovao TLM da je to velika pušiona ako se ne ostvari krajnji cilj, tj. preuzimanje Aluminija…..

Po TA postoji GAP na 335kn, očekujem posljednji zaron do 320kn i okretanje smijera.
Na 320kn bit ću i ja!

26.11.2010 - Dan D

Po TA postoji GAP na 335kn, očekujem posljednji zaron do 320kn i okretanje smijera.
Na 320kn bit ću i ja!

Čuj to misliš na onaj gap iz januara mjeseca? Koliko po tebi ti gapovi imaju rok trajanja?

who dares, wins

Pa ako pogledate grafove koelga Verdi,na godišnjem nivou, onda na mnogim dionicama možete primjetiti popunjene GAP-ova starih i po 4-5 godina u ovom BEAR marketu. Da li je to slučajno?

26.11.2010 - Dan D

Pa ako pogledate grafove koelga Verdi,na godišnjem nivou, onda na mnogim dionicama možete primjetiti popunjene GAP-ova starih i po 4-5 godina u ovom BEAR marketu. Da li je to slučajno?

Ne znam ali ja se na to i nebi nešto pretjerano oslanjao. U zadnjih par mjeseci redovito pratim te pojave ali nikakav konkretan zaključak nisam izvukao. Na kraju krajeva važan je i volumen u svemu tome. Ovaj konkretan o kojem pričaš je po meni popunjen 2 dana kasnije.

who dares, wins

Jasno da je slučajno. Pa nisu valjda svi prodavali samo zato što je tamo ostao neki gap prije 4-5 godina. Što je s gapovima koji su nastali pri ATH vrijednostima mnogih dionica kad je sve počelo padati? Kad njih popunjavamo? Godina, dvije, …. nikad?
Ne znam za druge, ali ja računam samo na popunjenje kratkoročnih gapova koji su nastali nekim nekontroliranim padom ili rastom.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

New Report

Close