DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 20:45
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,62
7.111
1,965
3,58
3,64
1,69%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

danas očekujem stagnaciju ili maleni porast zbog toga,jer je od juće u 16.00 do sada DAX porastao skoro 1 %.

u ponedjeljak išli smo do 370,a DAX je bio 5900. danas je DAX preko 6100,a DLKV na 360.znači imamo još puno prostora za rast.

u ponedjeljak išli smo do 370,a DAX je bio 5900. danas je DAX preko 6100,a DLKV na 360.znači imamo još puno prostora za rast.

DAX zatvorio na 6183,49 a dlkv sa 359,80 (prosjek 357,72), dali to znači da ako DAX bude još rastao da ćemo mi padati ??? [sad]

12. svibanj 2010.

Premijerka Kosor otvorila novi putnički terminal u dubrovačkoj Zračnoj luci

Predsjednica hrvatske Vlade Jadranka Kosor poslijepodne je u dubrovačkoj Zračnoj luci otvorila novi putnički Terminal, tzv. zgradu B.

Riječ je o investiciji koja je u nastavku rekonstrukcije dubrovačke Zračne luke poduzeta radi pripreme za prihvat dva milijuna putnika. "Ovo je jedan izuzetno važan i značajan trenutak ne samo za Dubrovačko-neretvansku županiju već za cijelu Hrvatsku", naglasila je premijerka Kosor, dodavši kako su ovo još jedna vrata Hrvatske gdje se svi oni koji dolaze, mogu po prvi puta susresti s našom zemljom.

Vrijednost radova na novoj zgradi dubrovačke Zračne luke, koja je namijenjena međunarodnim i domaćim odlascima i dolascima putnika, iznosi 160 milijuna kuna osiguranih iz vlastitih sredstava te kredita ostvarenih putem Erste banke.

Novoizgrađenom zgradom putničkog Terminala B površina zračne luke je povećana na 13.740 četvornih metara. Na novoj su zgradi implementirani "avio mostovi", čime je dubrovačka Zračna luka ujedno i prva hrvatska zračna luka koja putnicima omogućuje tzv. "suhi prijelaz" iz zgrade do zrakoplova.

Radove na novoj zgradi izvela je tvrtka Dalekovod dok je projektant Arhitektonski biro Ante Kuzmanića. Prigodnim riječima okupljenima su se obratili direktor dubrovačke Zračne luke Roko Tolić, načelnik općine Konavle Luka Korda i župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić.

Zračna luka Dubrovnik bila je potpuno uništena tijekom Domovinskog rata, a ponovno je stavljena u funkciju krajem 1992. godine. Godine 1993. u luci je bilo 1566 slijetanja i polijetanja zrakoplova, s ukupno 37.117 putnika.

Tijekom 1998. bilo je 5.994 letova sa 279.484 putnika a značajan porast ostvaren je 2003. godine kada je bilo 10.204 letova i 716.592 putnika. Sada preko Zračne luke Dubrovnik godišnje prijeđe oko milijun putnika, a kompletnim završetkom rekonstrukcije kapacitet će se od milijun putnika na godinu povećati na više od dva milijuna.

(Hina/pd)

Vidim da na svaku pozitivnu vijest Dalekovod curne nekoliko kunića nadolje ili se pak drži oko neke nule…, ovo je već tragikomično…
Gdje je Feđa pa da nam objasni stanje stvari jer više ni sam nisam siguran jel to opet Dinkec liječi frustracije na DLKV ili što…

Sada kako stvari stoje… stanje k/p se pokušava prikazati nezanimljivim tj. netko je okovao dionicu, zauzdao sa svih strana što je uzrokovalo da se kupnja povuka i čeka Godota…

Najbolji mi je ovaj prodavatelj po 370 kuna i to 1689 komada, a zna se s kojom je svrhom ovdje…, i zatim još očitiji koji prodaje 1 komad po 359,80 kn (ako ima fixnu najmanju proviziju po transakciji onda dionicu zapravo poklanja) i stvara privid da se dionica nudi jeftinije nego bi trebala….smiješno…

Dakle zaštopani smo na 370 kn i taj se nalog vjerojatno neće micati sve dok se cijena dovoljno ne spusti ili pak netko dovoljno ne nakupuje na ovim razinama…, a kad još dodamo stanje na ZSE onda stvarno ne vidim tu vijest koja bi mogla značajnije utjecati na povećanje cijene ove dionice…, prije će biti ona "kud svi tu i mali Mujo"…

Ljudi moji pa što se ovdje, osim ovoga što sam nadrobio, događa…

Trebalo je prodati prije 2 tjedna na 390 i kupiti 10% jeftinije. Ja stajao na 395 u nadi da će ga napucati do 400 i na kraju radi hebenih 5 kn ne uzeh 30.
To je sva nauka na ovoj burzi. Sad čekaj novi krug kad mi nije bilo dosta 10% u pola mjeseca.

who dares, wins

Tako ti je to…., nakon bitke svi su generali…, tko nije prodao opet će se izgleda načekati…, samo mi je žao onih koji su se natovarili na nedavnom vrhuncu, oni mogu samo čekati da se vrate na pozitivnu nulu…
Ja sam svjetski prvak u promašivanju vrhunaca i dna…. [cry]

13.05.2010. | 11:59

Građevinski lobi za 1 kunu dobio zemljište od 186 milijuna eura!
Vlasnici TLM-a , građevinski konzorcij na čelu sa šefom Konstruktora Željkom Žderićem, prije nekoliko mjeseci tražili su od gradskih vlasti Šibenika da se zemljište TLM-a prenamijeni iz čisto industrijskog u poslovno-ugostiteljsko-turistički.

Na taj način vrijednost zemljišta, koje su dobili za jednu kunu, narasla bi na fantastičnih 186 milijuna eura.

Otkrivamo da su za jednu kunu uz ogroman prostor na kojem se prostire Tvornica lakih metala u Ražinama dobili i veliko zemljište u šibenskoj poduzetničkoj zoni Podi. To razotkriva stvarnu pozadinu operacije Damira Polančeca i novih vlasnika šibenskog TLM-a: pod krinkom interesa za održavanje proizvodnje u nekoć najvećoj hrvatskoj tvornici jeftino se dokopati iznimno atraktivnog zemljišta.

Zato se morala odbiti ponuda litavskog UBIG-a, vlasnika tvornice glinice u BiH: iako im je ponuda bila jača za čitavih 68 milijuna eura, Litavce je prije svega zanimao nastavak proizvodnje aluminija, a ne mešetarenje skupim zemljištem nedaleko od mora.

Suvlasnici TLM-a (Dalekovod, Konstruktor Inženjering, Zagreb-Montaža, Aluflexpack i Feal) ipak neće do bogatstva samo za jednu kunu: najmanje sedam milijuna eura moraju uložiti u demontiranje i sanaciju terena nekadašnje elektrolize koja se prostire na oko 10.000 kvadrata….
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/102404/Default.aspx

AZ opet izlazi a Erste ulazi.

Trebalo je prodati prije 2 tjedna na 390 i kupiti 10% jeftinije. Ja stajao na 395 u nadi da će ga napucati do 400 i na kraju radi hebenih 5 kn ne uzeh 30.
To je sva nauka na ovoj burzi. Sad čekaj novi krug kad mi nije bilo dosta 10% u pola mjeseca.

Nikad nije dosta, a meni se cini da ti ustvari to nisi ni mislio prodati [wink]

WWW.THEVENUSPROJECT.COM

Tako ti je to…., nakon bitke svi su generali…, tko nije prodao opet će se izgleda načekati…, samo mi je žao onih koji su se natovarili na nedavnom vrhuncu, oni mogu samo čekati da se vrate na pozitivnu nulu…
Ja sam svjetski prvak u promašivanju vrhunaca i dna…. [cry]

svi smo [bye] [cry]

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

http://www.seebiz.eu/hr/analize/duro-popijac-hrvatska-ce-biti-najpozeljnija-zemlja-za-ulaganje!,77685.html

‘U sljedećem investicijskom ciklusu koji dolazi nakon krize, Hrvatska će biti jedna od najatraktivnijih destinacija za ulaganje”, siguran je Popijač, a naročito se nada greenfield investicijama u sektoru novih tehnologija i energetike.

Koncetrirat ćemo se, obećao je, stvaranju prilika i okvira jer je ‘Hrvatska bila i opet će biti industrijska zemlja’. Među ključne sektore smjestio je infrastrukturu i energetiku uz poljoprivredu i turizam. Istaknuo je da će nekoliko kapitalnih projekata u elektroenergetskom sektoru biti u fokusu državnih ulaganja. Riječ je, pojasnio je ministar, o gradnji nekoliko novih elektrana te završavanju niz projekata iz sektora koji su započeti.

‘Do 2020. godine uložit ćemo 15 milijardi eura, a pri tome nećemo zaboraviti na potencijal koji nam se otvara u području obnovljivih izvora energije”, jasan je Popijač pa otvorio prostor za razgovore o unaprijeđivanju energetske učinkovitosti s naglaskom na primjenu na stanogradnju.

New Report

Close