Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,62 | 7.111 | 1,965 | 3,58 | 3,64 | 1,69% |
Di su komentari analitičara kratko…Vidim da je pad dobiti na 7.8 milja..
– što će nam analize kad dinko prodaje
http://mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=DLKV-R-A
I love this game!
http://www.poslovni.hr/146587.aspx
U prvom kvartalu 2010. godine Dalekovod Grupa je postigla ukupne prihode u iznosu od 287,85 milijuna kuna što čini smanjenje za 47 posto u odnosu na isti period prethodne godine, dok je neto dobit za 30 posto manja.
http://www.business.hr/hr/Kompanije/Rezultati-poslovanja/Dobit-Dalekovoda-pala-na-7-78-milijuna-kuna
Prihodi Dalekovoda više su nego prepolovljeni — pali su 53,50 posto, sa 622,32 na 289,37 milijuna kuna.
Meni se ovo, uzevši u obzir globalnu krizu u građevini, čini solidno. Povećanje aktive na uštrb danih predujmova u pasivi. Politika tvrtke sa smanjenjem troškova je ok. Još uvijek ostaje niska profitabilnost s obzirom na prihode. Amortizacija je još uvijek na visokom nivou dok je pad dobiti u granicama očekivanja.
vjerujem,da idemo sutra ponovo gore,jer na američkim burzama još uvijek vrijedi pravilo kupuj padove.
Kao što Ameri imaju svog proroka iz Omahe " BUFFETA", tako smo i mi na temi dalekovod imali tzv. proroka " Alabamu".
Svaka čast nekadašnjem njegovu poštenju, ali izgleda da je svoje pravilo ponašanja značajno korigirao i prilagodio ovoj našoj kockarnici "Burzi".
Tzv. insajd provjerene informacje fino je plasirao i izašao iz dionice ( kako je sam rekao).
Na njegove napise o putovanjima uprave po Kazanima, Skandinaviji i belosvijetskim metropolama nasjeo sam i sam i umjesto da ostadoh u dionicama u kojima bijah, a u zadnjih 1mj. te iste odradiše i po 300 kn. rasta po dionici, ja prebirem po grašaku, dnevno dionica kunu gore, kunu dolje i tako već poprilično vremena .
Iako jako cijenim ovu dionicu, ipak vrijeme ulaza i nije bilo baš mudar potez. Budućnost dalekovoda je svakako besprijekorna .
Neka mi oproste svi oni koji cijenu dotičnog kolegu ili ga osobno poznaju , ali s obzirom na dotično iskustvo i ja imam pravo na vlastito mišljenje.
Hvala.
….nasjeo sam i sam…
And the prosecution rests it’s case!
Mislim, zar si ti stvarno, ali STVARNO ulagao na osnovi nečijeg napisa na forumu?
Ma, jasno da nisam " ISKLJUČIVO" na osnovu nečijeg pisanja donio odluku o ulaganju.
Konkretnu dionicu sam svakako želio uzeti jer je duže vrijeme pratim, a zašto, mislim da ne treba uopće trošiti vrijeme na objašnjavanje , jer je budućnot zaista svijetla, a uz to je, još za naše burzovne uvijete i jako likvidna .
Međutim okidač za ulazak u istu dionicu u to vrijeme, je bila, konkretna informacija.
Kao što Ameri imaju svog proroka iz Omahe " BUFFETA", tako smo i mi na temi dalekovod imali tzv. proroka " Alabamu".
Svaka čast nekadašnjem njegovu poštenju, ali izgleda da je svoje pravilo ponašanja značajno korigirao i prilagodio ovoj našoj kockarnici "Burzi".
Tzv. insajd provjerene informacje fino je plasirao i izašao iz dionice ( kako je sam rekao).
Na njegove napise o putovanjima uprave po Kazanima, Skandinaviji i belosvijetskim metropolama nasjeo sam i sam i umjesto da ostadoh u dionicama u kojima bijah, a u zadnjih 1mj. te iste odradiše i po 300 kn. rasta po dionici, ja prebirem po grašaku, dnevno dionica kunu gore, kunu dolje i tako već poprilično vremena .
Iako jako cijenim ovu dionicu, ipak vrijeme ulaza i nije bilo baš mudar potez. Budućnost dalekovoda je svakako besprijekorna .
Neka mi oproste svi oni koji cijenu dotičnog kolegu ili ga osobno poznaju , ali s obzirom na dotično iskustvo i ja imam pravo na vlastito mišljenje.
Hvala.
Kolko se ja sjećam Alabama je izašao oko 350-360 kn, čovjeku je bilo dosta 10%.
Dalekovod je od počeka godine narastao 15%, za razliku od ostatka građevine, pa nije to baš kunu gore kunu dolje. Meni baš paše kako se ova dionica ponaša ove godine.
Kazahstan, Skandinaviju i ostale bajke možete slobodno zaboraviti nije Miličić sposoban za takve poduhvate. Dalekovodova budućnost je hrvatska građevina.
Pogledajte malo kako sposobni manageri ugovaraju poslove u 2010g:
Hvala.
Kolko se ja sjećam Alabama je izašao oko 350-360 kn, čovjeku je bilo dosta 10%.
Dalekovod je od počeka godine narastao 15%, za razliku od ostatka građevine, pa nije to baš kunu gore kunu dolje. Meni baš paše kako se ova dionica ponaša ove godine.
Kazahstan, Skandinaviju i ostale bajke možete slobodno zaboraviti nije Miličić sposoban za takve poduhvate. Dalekovodova budućnost je hrvatska građevina.
Pogledajte malo kako sposobni manageri ugovaraju poslove u 2010g:
http://www.belex.rs/trgovanje/vesti/hartija/ENHL
[/quote]
Ajj kuku lele pa gdje ih sve nađoše? Peru, Nigerija, Gana, Kazahstan, Katar.
Ja svakako vjerujem da dalekovod može kvalitetno sudjelovati i dobivati poslove na javnim natječajima u tzv. razvijenim zemljama itd……….
U prilog tom ide dobivanje poslova na međunarodnim natječajima EBRD-a, što nije zanemarivo.
Nebi me čudilo da je dalekovod u inozemstvu već dobio poslova ,ali da se to još uvijek ne želi staviti pred javnost iz njima znanih razloga, a mi možemo samo nagađati.
Ja vjerujem da Dalekovod može dobivati poslove u Albaniji, Makedoniji, BiH, Crnoj Gori i neke mrvice u Skandinaviji. U razvijenim zemljama nema šanse za ubost nešto konkretno, prejaka je konkurencija.
Imam dionice Dalekovoda, da ne ispane da drukam ali kad vidim šta susjedi rade pada mi mrak na oči.
Ne želim vjerovati da smo mi hrvati tako nesposobni!
– jako volim komentare indijanca i deluxa.
– preporučivali su još davno kupnju na 380.
– pa na 370.
– i najavili konstantni dokup zbog fundamentalnog gapa.
– i zato jer je indijanac strašan tehničar i vidi rast.
– i to toliko strašan da je prestrašio svih, pa dalekovod nikako preko 400 kn.
I love this game!