DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 18:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,69
12.496
3,382
3,68
3,70
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dalekovod (ZSE:DLKV-R-A) su prodavali Branimir Alujević koji se riješio 19.463 dionice a istu je količini prodao i Gordan Mirošević čime su obojica ispala s liste deset najvećih dioničara. Obojica su menadžeri Dalekovoda.

http://www.seebiz.eu/hr/burze/raiffeisen-omf-najaktivniji%2c-menadzeri-prodaju-udjele-u-dalekovodu,72366.html

Menadžeri prodaju i rješavaju se svojih udjela u Dalekovodu?
A energetika? A poslovi? A ROE ? Što oni znaju a mi ne znamo? Ili mi možda znamo nešto što oni ne znaju?
[/quote]

Pa nema prvih jedanaest nego deset, a oba su tu na desetom.
Ovaj novinar je malo puko.
Ovako je bilo i prije mjesec dana na desetom mjestu isti broj.
Nitko ne prodaje.
[pray]

Dalekovod (ZSE:DLKV-R-A) su prodavali Branimir Alujević koji se riješio 19.463 dionice a istu je količini prodao i Gordan Mirošević čime su obojica ispala s liste deset najvećih dioničara. Obojica su menadžeri Dalekovoda.

Nešto mi tu neštima. Još do polovice prošlog tjedna Alujević i Mirošević su bili u TOP 10. Njihov ukupni zbroj dionica iznosi 38926 komada, pa ispada da ako su sve prodali, da su to učinili u roku 2 dana, što ne može biti jer znamo kolilko se protrgovalo u zadnjih par dana. Također umjesto njih sada je na broju 10.

10. Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira 19.463

sa istom količinom komada. Kako količina dionica na broju 10 odgovara indentičnom broju dionica
Alujevića i Miroševića prije bih rekao da se ovdje radi samo o prebacivanju istih sa pojedinačnog imena na grupni račun.

[/quote]

To su njih dvojica samo su sada na 10. i 11. mjestu jer je upao ERSTE.

A vidi jutros kako bacaju DLKV na ovu debilnu iterpretaciju TOP10 od strane SEBIZa.
Ti novinari nebi smjeli ništa raditi u poslovnom dijelu jer stvarno nemaju pojma.
[bye]

…obadva su prodali…jedan u komadu novom društvu(Grupa računa…) a jedan rascjepkao svima pomalo…nije li tako?…što se to događa , toliko se poslića vrti a mi padamo???…zašto oni prodaju???…mislim da ću i ja izaći sa svojim dijelom, barem pola…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

…obadva su prodali…jedan u komadu novom društvu(Grupa računa…) a jedan rascjepkao svima pomalo…nije li tako?…što se to događa , toliko se poslića vrti a mi padamo???…zašto oni prodaju???…mislim da ću i ja izaći sa svojim dijelom, barem pola…

Ajde lijepo ti nama napiši tko je sve vlasnik te "grupe računa" kad sve znaš i naravno izađi iz ove dionice…….nije ona za tebe.

Gordan Mirošević: Nisam prodao dionice Dalekovoda
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – Gordan Mirošević demantirao je informaciju kako je prodao dionice Dalekovoda.

Mirošević je jedan od nekolicine dioničara koji drže po 19.463 dionice Dalekovoda (ZSE:DLKV-R-A) i dijeli deseto mjesto na listi najvećih vlasnika. Ispričavamo se na pogrešno objavljenoj informaciji.
……vrli naši novinari….. [angry]

Krepat ma ne molat

Ajde lijepo ti nama napiši tko je sve vlasnik te "grupe računa" kad sve znaš i naravno izađi iz ove dionice…….nije ona za tebe.
[/quote]

Filija je kotraindikator, ja u zadnje vrijeme trgujem prema njemu. Radim samo suprotno o toga što on piše i nema greške.
E brokerčići da vas nema trebalo bi vas izmisliti!!! [wink]

ZAGREB – Gordan Mirošević demantirao je informaciju kako je prodao dionice Dalekovoda.

Mirošević je jedan od nekolicine dioničara koji drže po 19.463 dionice Dalekovoda (ZSE:DLKV-R-A) i dijeli deseto mjesto na listi najvećih vlasnika. Ispričavamo se na pogrešno objavljenoj informaciji.

Sad neka vrate dionice onom što je jutros istresao po 351 kn.
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

A odgovornost za pogrešnu informaciju, pa dlkv je odma bila pala preko 3% [angry]

[/quote]

Filija je kotraindikator, ja u zadnje vrijeme trgujem prema njemu. Radim samo suprotno o toga što on piše i nema greške.
[/quote]

…a kome više vjerovati???…moja prva rečenica je bila sa upitnikom ako niste primijetili…a zar nesmijem napisati da posle onakve vijesti razmišljam o prodaji???…a što da je bila istina???…a da li je i onaj drugi demantirao prodaju???…hvala na info o demantima…nađite i drugi demant…i ja se čudim da ova dionica nije skuplja, a nije jedina koja pada kad treba da raste…PS: nisam brokerčić, za razliku od vas nekih…

[/quote]

[/quote]

…a kome više vjerovati???…moja prva rečenica je bila sa upitnikom ako niste primijetili…a zar nesmijem napisati da posle onakve vijesti razmišljam o prodaji???…a što da je bila istina???…a da li je i onaj drugi demantirao prodaju???…hvala na info o demantima…nađite i drugi demant…i ja se čudim da ova dionica nije skuplja, a nije jedina koja pada kad treba da raste…PS: nisam brokerčić, za razliku od vas nekih…
[/quote]

Evo kolega, i drugi je demantirao.

http://www.seebiz.eu/hr/burze/mirosevic-i-alujevic-nismo-prodali-dionice-dalekovoda,72410.html

Međutim, što Vam je trabalo da izađu demanti pa da se uvjerite u netočnost informacije. Taj "novinar" je napisao da su oni sve prodali, a ljudi imaju skupa 38926 komada. Nisam siguran da je
toliki promet bio za cijeli ovaj mjesec. Samo malo logike i ništa više.

[/quote]

[/quote]

[/quote]

Evo kolega, i drugi je demantirao.

http://www.seebiz.eu/hr/burze/mirosevic-i-alujevic-nismo-prodali-dionice-dalekovoda,72410.html

Međutim, što Vam je trabalo da izađu demanti pa da se uvjerite u netočnost informacije. Taj "novinar" je napisao da su oni sve prodali, a ljudi imaju skupa 38926 komada. Nisam siguran da je
toliki promet bio za cijeli ovaj mjesec. Samo malo logike i ništa više.

[/quote]

…i kakvu odgovornost imaju takvi novinari???IZGLEDA NIKAKVU…koja je ovo banana…

mora da ćemo preko 400 dok su poćeli novinari drukat za dole,ja svoje ne prodajem prije 500 šta god pisali novinari

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

New Report

Close