DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 20.11.2024. u 01:36
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,69
12.496
3,382
3,68
3,70
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://www.jutarnji.hr/regija-mora-uloziti-3000-mlrd–dolara-u-energetiku/645173/

who dares, wins

a gospon alabama stavlja i sitne naloge, ne bi li potakao kupnju, hehe…

Kaj ste se sad svi dohvatili alabame? Ja sam mislio da je cilj burze i trejdanja zaraditi. Ako je, onda alabama ima pravo stavljat svoje limite na prodaji i kupnji tako da ne gubi. Ja isto titram između 340 i 360 trenutno jer je takva situacija. Dokle god sam u plusu ne mislim mijenjat strategiju. Stvar je u tome da čovjek veli na glas kaj radi, a vi ga svi na nož. Najjači su ovi koji podijele i hrpu kečeva, tek toliko da zaliječe frustracije. Ako im je ovo lječilište, neka je. Bolje to nego da doma tuku žene i djecu. Dlkv je super firma i ima perspektive, no ne vidim razloga da se i ne zaradi po svaku cijenu dok se čeka da tržište adekvatno vrednuje firmu. Vi koji samo čekate da se ponovno vrati na iznad 1500 kn gdje ste kupovali, slobodno prošećite po prirodi, lijep je dan, mislite na nešto drugo i no sikiriki! [proud] [cool] [thumbsup]
[/quote]
Hvala, kolega. 3 mj. sam na ovom topicu bio transparentan…..i kada je dlkv padao……i kada je bio bliži 300 neko 400 kn. Podijelio sam i neke informacije o poslovima dlkv, kada su pojedinci tvrdili da dlkv nema ništa i niš ne vrijedi (a usput ga kupovali)
Ovo je burza i nitko vam tu neće ništa dati (ali rado će uzeti). Nadam se da su možda poneki, mislim na manje iskusne forumaše nešto i naučili. Ima ovdje i dobrih ljudi. Na one koji su me pjuvali se ne ljutim..prestar sam za to.
Već sam rekao da vrh neću pogoditi, ali sam zadovoljan sa zaradom na ovoj dionici. Svima vama želim da zaradite na dlkv.
Za kolegu zokija: ni jedan nalog na bidu danas nisam stavio. Prodavao jesam……i po bidu i po asku.

[/quote]
izgleda da nas je kolega alabama napustio…
sretno s daljnjim trgovanjem!
[/quote]
Hvala, kolega, premda sam odlučio jedno vrijeme ne trgovati i odmoriti se od burze.
Obično, kada ja prodam, dionica ode gore, pa se nadam da će tako biti i na dlkv, a teško da će se netko sa vel. količinom opet iskipavati.
Kolega Sasha je naveo dosta pozitivnih stvari u budućnosti dlkv.
Još jednom, svima sretno u dlkv…….mirno spavajte jer imate dionice dobre firme. Budućnost će to pokazati.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

a gospon alabama stavlja i sitne naloge, ne bi li potakao kupnju, hehe…

Kaj ste se sad svi dohvatili alabame? Ja sam mislio da je cilj burze i trejdanja zaraditi. Ako je, onda alabama ima pravo stavljat svoje limite na prodaji i kupnji tako da ne gubi. Ja isto titram između 340 i 360 trenutno jer je takva situacija. Dokle god sam u plusu ne mislim mijenjat strategiju. Stvar je u tome da čovjek veli na glas kaj radi, a vi ga svi na nož. Najjači su ovi koji podijele i hrpu kečeva, tek toliko da zaliječe frustracije. Ako im je ovo lječilište, neka je. Bolje to nego da doma tuku žene i djecu. Dlkv je super firma i ima perspektive, no ne vidim razloga da se i ne zaradi po svaku cijenu dok se čeka da tržište adekvatno vrednuje firmu. Vi koji samo čekate da se ponovno vrati na iznad 1500 kn gdje ste kupovali, slobodno prošećite po prirodi, lijep je dan, mislite na nešto drugo i no sikiriki! [proud] [cool] [thumbsup]
[/quote]
Hvala, kolega. 3 mj. sam na ovom topicu bio transparentan…..i kada je dlkv padao……i kada je bio bliži 300 neko 400 kn. Podijelio sam i neke informacije o poslovima dlkv, kada su pojedinci tvrdili da dlkv nema ništa i niš ne vrijedi (a usput ga kupovali)
Ovo je burza i nitko vam tu neće ništa dati (ali rado će uzeti). Nadam se da su možda poneki, mislim na manje iskusne forumaše nešto i naučili. Ima ovdje i dobrih ljudi. Na one koji su me pjuvali se ne ljutim..prestar sam za to.
Već sam rekao da vrh neću pogoditi, ali sam zadovoljan sa zaradom na ovoj dionici. Svima vama želim da zaradite na dlkv.
Za kolegu zokija: ni jedan nalog na bidu danas nisam stavio. Prodavao jesam……i po bidu i po asku.

[/quote]
izgleda da nas je kolega alabama napustio…
sretno s daljnjim trgovanjem!
[/quote]
Hvala, kolega, premda sam odlučio jedno vrijeme ne trgovati i odmoriti se od burze.
Obično, kada ja prodam, dionica ode gore, pa se nadam da će tako biti i na dlkv, a teško da će se netko sa vel. količinom opet iskipavati.
Kolega Sasha je naveo dosta pozitivnih stvari u budućnosti dlkv.
Još jednom, svima sretno u dlkv…….mirno spavajte jer imate dionice dobre firme. Budućnost će to pokazati.
[/quote]
Hvala Alabama,samo je stvarno prava šteta što si prodao po mom mišljenju zlatnu koku! [thumbsup]

Alabama…, eto ti prodao, a dionica roni…, jel te već počelo svrbjeti za ponovni ulazak…!??, kad već ima raposloženih da ti prodaju jeftinije od onoga što te "klepilo"….

Dobra firma, perspektiva brutalna – čudnovata dionica…, uvijek žrtva lokalnog crvenila, u suprotnom gotovo nikad dobitnik…, trgovina prepuna povodljivih prodavatelja, tako malo vjere, tako puno straha i drhtavih ručica.., dokle god je tako teško će tržište realno vrednovati ovu zlatnu koku….

Dionica idelana za unovčavanje gubitaka… [thumbsup]

Eto ovi na "investa.hr" kažu da imamo potporu na 350 i 347 kn i nakon toga jer dionica ima izrazito pozitivan sentiment (kao recimo zadnja 2 trg. dana) idemo samo up… , no opet možda i procuri koji 10 kn niže, ali to je to, kupujte ljudi dok ima raspoloženih prodavatelja…

Ovaj post uopće nije drukanje po bilo kojoj osnovi već samo laganoprisutna ironija i nemogućnost trejdanja…

P.S. Kunem se ništa nisam boldao, već je takva cijela stranica…, čudo jedno…

…toliko poslova, toliko pozitive a crvenimo se kao i drugi koji nemaju toliku perspektivu, pa i više od njih…ni promet nije mali…nešto se dešava, samo što…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

…toliko poslova, toliko pozitive a crvenimo se kao i drugi koji nemaju toliku perspektivu, pa i više od njih…ni promet nije mali…nešto se dešava, samo što…

Filija molim te prebaci se na neki drugi topic. Gdje ti dođeš tu ni trava više ne raste.
Još samo fali Bigboss i Neimar i ja prodajem.

Transakcije
Cijena Količina Vrijeme
354,00 43 15:56:22
354,00 57 15:55:09
354,79 30 15:53:19
354,00 1000 15:51:18
354,00 100 15:51:18
353,99 43 15:51:18
353,70 2 15:46:50
353,70

who dares, wins

Ogromna kupnja se utaborila oko 350..

Ja osobno ocekujem da cemo vrlo brzo biti blizu 4 glave…Jer dlkv vrijedi barem 20 % vise od ove cijene

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

u četvrtak najviša razina bila je 372,a američki indeksi su bili na istom nivou kao i danas-znači imamo još puno prostora za rast i još očekujem značajniji rast zapadnih burzi.

dali ste primjetili,da se kupnja jako povečala?normalno je bilo oko 2000 komada,a sada preko 4000.

Šutnja je zlato.
Dok se na forumu puno ne piše kupnja jača.
Kad se piše svašta prodaja ubija. [tongue]

New Report

Close