Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,69 | 12.496 | 3,382 | 3,68 | 3,70 | 0,00% |
…negdje oko pola tri, a bio sam u upravnoj zgradi i u restoranu na ručku! Moj dojam je da je tamo sve u redu!Jedino mi se ne sviđa to što svi nešto rade pa nemaš s kim ni na dvije dobivene… [angry]
kada gospon alabama, insider i geronimo pomalo izlaze, nisam baš uvjeren da je vrijeme za kupnju. a kada uskok pročešlja ona dva penzića koji i ne znaju da je na njihovoj adresi prijavljen najjači dioničar dalekovoda, istraga bi mogla daleko voditi, pardon odvesti.
zoki jel ti nisi čuo za termin kapitaliziranje dobiti…, ne prodaju dotični jer firma ne valja ili jer ne vjeruju u nju…
Ko ti kriv što ti nisi u njihovoj koži…., sad bi malo rušio nebuloznim glupostima (Feđin recept) pa da se i ti malo omrsiš aaaa……., zoki.., zoki….
[/quote]
gospon alabama je davno rekao da mu je target značajno iznad 400 čuna. mislio je da će svi novi poslovi (za koje je znao-prolistajte unatrag) pokrenuti cijenu dionice. no, to se ZA SADA nije desilo i on kupi 5-10%, jer nije uvjeren da će cijena dionice visoko odlepršati.
a kada k njemu pribrojimo geronima (koji se hvalio kupnjom na 38x, pa 37x, pa 35x) i dizelaša(kneleta,alexandera,insajda,deluxa…), koji bi htjeli zaraditi, ali ne žele ni izgubiti, mnogi bi se mogli naći u škarama ove nekolicine višemilijunaca.
Zoki i najbolji griješe…, svako ima svoju računicu zašto prodaje ili kupuje…, očigledno je da danas nije nedostajalo kupaca i sve ponuđeno ispod 370 je glatko kupljeno….
Kupci danas očigledno ne kupuju zato što misle da će dionica padati, prodavatelji prodaju zato jer su "zadovoljni" sa dobiti i pokušavaju zarotirati ulaganje…
Sa tvojim plasiranjem pljesnive i upitne činjenice o penzićima.., bla…, bla…, za zaključiti je da si ili danas prodao i/ili želiš kupiti jeftinije…
Zoki i najbolji griješe…, svako ima svoju računicu zašto prodaje ili kupuje…, očigledno je da danas nije nedostajalo kupaca i sve ponuđeno ispod 370 je glatko kupljeno….
Kupci danas očigledno ne kupuju zato što misle da će dionica padati, prodavatelji prodaju zato jer su "zadovoljni" sa dobiti i pokušavaju zarotirati ulaganje…
Sa tvojim plasiranjem pljesnive i upitne činjenice o penzićima.., bla…, bla…, za zaključiti je da si ili danas prodao i/ili želiš kupiti jeftinije…
O penzićima ćete tek ćuti, to će biti feniks iz plijesni, ne iz pepela.
samo poglejte kak to gospon alabama dela: riskira na bidu s jakim nalozima, kojima vas tjera da se postavite iznad njega(ako želite kupiti). a onda čeka na asku na razinama +5 do +15% (za sada) iznad svoje razine ulaza.
Ja bi isto izašao iz ovoga samo kad bi znao šta drugo kupiti za te novce. Osim HT ništa mi trenutno ne miriši. Imam neka dva pika ali su u usporedbi sa ovim rulet totalni.
Ja bi isto izašao iz ovoga samo kad bi znao šta drugo kupiti za te novce. Osim HT ništa mi trenutno ne miriši. Imam neka dva pika ali su u usporedbi sa ovim rulet totalni.
A zašto bi uopće bilo šta kupovao? Žuljaju te novci? Mene ne. Neka stoje. Odmori malo….uživaj u životu [thumbsup]
Znam……proljeće je……a u tebi nemir…….
Je, tak si i ja mislim. Pogledam graf od prošle godine i mirno spavam. Kako sa ovim tako i sa svime drugim. Rekao bi da sam dosta dobro pozicioniran. Pokušavam dokučiti da li će i ljeto biti preslika prošlogodišnjeg? Za proljeće sam skoro pa siguran.
Trokut………..