DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 20.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,69
12.496
3,382
3,68
3,70
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Prije onih piskaranja u jutarnjem bila je več blizu 500 kn gdje joj je i mjesto.U biti je KOEI lovila tj. bila slabija od DLKV-a.Mislim da su ta piskaranja bila namještaljka jer u tom trenutku nekima nije odgovarala takova cijena.Sad bi mogli na staro.Jer ako itko ima budučnost onda su to DLKV i KOEI.Infrastruktura željeznice i energetika.Pametnom dosta.

Da, velika perspektiva- zato je DLKV sa 1950 kn pao na ovu današnju cijenu. Super perspektiva!

...biti najbrži čovijek na svijetu...

Prije onih piskaranja u jutarnjem bila je več blizu 500 kn gdje joj je i mjesto.U biti je KOEI lovila tj. bila slabija od DLKV-a.Mislim da su ta piskaranja bila namještaljka jer u tom trenutku nekima nije odgovarala takova cijena.Sad bi mogli na staro.Jer ako itko ima budučnost onda su to DLKV i KOEI.Infrastruktura željeznice i energetika.Pametnom dosta.

Da, velika perspektiva- zato je DLKV sa 1950 kn pao na ovu današnju cijenu. Super perspektiva!
[/quote]
ajde šefe ćujemo se za 6mj. pa ćemo vidjet di je dlkv i mislim da je dosta drukanja,šta još nisi stigao kupit niže neće neboj se uleti dok još možeš

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

[/quote]
Kolega, nije on pao na ovu današnju cijenu, nego ispod 300 kn. A koje to dionice nisu pale i drže cijenu iz 2007. god. na koju se ti pozivaš? Svijet je u recesiji, a mi smo pred bankrotom…..Ne živi u prošlosti, pravila igre su se promijenila. Razmišljaj unaprijed……šta će od dionica vrijediti, a šta ne (selekcija) A evo ti i formula z zaradu: -5% RiB (reži i bježi) + 10-15% prodaj i budi sretan s tim. Naravno uvijek postoji USA pa se i tamo možeš oprobati…….zarade su do 300% dnevno…….a i gubici, pa kak pogodiš. Samo ne bih ti to preporučio……bez apaurina.
Dalekovod je dobra i stabilna firma sa dobrim fundaentima i dobro pliva u ovom očaju od Hrvatske, jer nalazi poslove vani.
Naravno, ovo nije nagovor na kupnju dlkv, da se razumijemo, ja sam ga kupovao po prosječnoj cijeni od 333 kn. pa sada guštam…….kao što sam već prije 2 mj. napisao…….odoh do Tomića po novog bmw-a …..a onda sve ispočetka…….odaberem dionicu za koju mislim da ima perspektivu rasta, kupujem……i držim se gore navedene formule.
Sretno

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

[/quote]
Kolega, nije on pao na ovu današnju cijenu, nego ispod 300 kn. A koje to dionice nisu pale i drže cijenu iz 2007. god. na koju se ti pozivaš? Svijet je u recesiji, a mi smo pred bankrotom…..Ne živi u prošlosti, pravila igre su se promijenila. Razmišljaj unaprijed……šta će od dionica vrijediti, a šta ne (selekcija) A evo ti i formula z zaradu: -5% RiB (reži i bježi) + 10-15% prodaj i budi sretan s tim. Naravno uvijek postoji USA pa se i tamo možeš oprobati…….zarade su do 300% dnevno…….a i gubici, pa kak pogodiš. Samo ne bih ti to preporučio……bez apaurina.
Dalekovod je dobra i stabilna firma sa dobrim fundaentima i dobro pliva u ovom očaju od Hrvatske, jer nalazi poslove vani.
Naravno, ovo nije nagovor na kupnju dlkv, da se razumijemo, ja sam ga kupovao po prosječnoj cijeni od 333 kn. pa sada guštam…….kao što sam već prije 2 mj. napisao…….odoh do Tomića po novog bmw-a …..a onda sve ispočetka…….odaberem dionicu za koju mislim da ima perspektivu rasta, kupujem……i držim se gore navedene formule.
Sretno
[/quote]
Prijatelju Alabama, onda si u fazi + 10-15%, znači ide prodaja.

@šanto
jesam, ja to ne skrivam

@šanto
jesam, ja to ne skrivam

nije ti još vrijeme za prodaju DLKV-a, pomalo

kada gospon alabama, insider i geronimo pomalo izlaze, nisam baš uvjeren da je vrijeme za kupnju. a kada uskok pročešlja ona dva penzića koji i ne znaju da je na njihovoj adresi prijavljen najjači dioničar dalekovoda, istraga bi mogla daleko voditi, pardon odvesti.

Kolega zosprajac čini mi se da imate problema.Samo toliko,to više nitko ne puši.

@šanto
jesam, ja to ne skrivam

nije ti još vrijeme za prodaju DLKV-a, pomalo
[/quote]
Pomalo i prodajem. Sa nalozima manjim od 200 kom. kao što sam prije 2 mj. i napisao. Vrh neću pogoditi, to znam, ali neću ni 2 puta napraviti istu grešku. Kada je dlkv ušao u 1. kotaciju došao je do 367, a ja ni komada nisam prodao. E sada jesam….dobar dio. Još je ostalo…ali i sutra je dan. A i rekao sam da ću izlaziti kada će se dlkv zeleniti……e pa zeleni se.

Kolega zosprajac čini mi se da imate problema.Samo toliko,to više nitko ne puši.

Evo upravo ispod Vas oglasio se gospon alabama. On je izišao, čini mi se, s više od 50% ("dobar dio"). Izgleda da gospon alabama ipak puši: ne na burzi, nego ono što sam napisao.

RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D.
24.871 1,08 Ovaj još prodaje ali mi se čini da je kupnja jača

who dares, wins

kada gospon alabama, insider i geronimo pomalo izlaze, nisam baš uvjeren da je vrijeme za kupnju. a kada uskok pročešlja ona dva penzića koji i ne znaju da je na njihovoj adresi prijavljen najjači dioničar dalekovoda, istraga bi mogla daleko voditi, pardon odvesti.

zoki jel ti nisi čuo za termin kapitaliziranje dobiti…, ne prodaju dotični jer firma ne valja ili jer ne vjeruju u nju…

Ko ti kriv što ti nisi u njihovoj koži…., sad bi malo rušio nebuloznim glupostima (Feđin recept) pa da se i ti malo omrsiš aaaa……., zoki.., zoki….

New Report

Close