DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koja tišina na forumu ? kaje ? ne stgnete zbrajat zaradu.pozdrav svima dobronamjernima.

šta je tako tiho na forumu mora da svi kupuju
jesam vam rekao da to jednom mora gore

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

Netko je rekao da smo na 380 do kraja miseca, nije mi tada izgledalo moguće….Svaka mu dala…

Šta je sad? Tko kupuje i zašto da mi je znati?

who dares, wins

mora da su je pustili sa lanca

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

Izgleda da je nešto procurilo, sve tiho a čisti se,

Alabama bi to mogao znati

Izgleda da je nešto procurilo, sve tiho a čisti se,

Alabama bi to mogao znati

kolega nije ništa procurilo nego se vraća tamo di joj mjesto na +400

Bumerang …

na 4300 sve prodajem...

Bumerang …

Privremeni……..vratiće se

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

kako su je odma zakoćili lupili preko 1000kom. na prodaju neće dugo izdržat

Prije onih piskaranja u jutarnjem bila je več blizu 500 kn gdje joj je i mjesto.U biti je KOEI lovila tj. bila slabija od DLKV-a.Mislim da su ta piskaranja bila namještaljka jer u tom trenutku nekima nije odgovarala takova cijena.Sad bi mogli na staro.Jer ako itko ima budučnost onda su to DLKV i KOEI.Infrastruktura željeznice i energetika.Pametnom dosta.

Prije onih piskaranja u jutarnjem bila je več blizu 500 kn gdje joj je i mjesto.U biti je KOEI lovila tj. bila slabija od DLKV-a.Mislim da su ta piskaranja bila namještaljka jer u tom trenutku nekima nije odgovarala takova cijena.Sad bi mogli na staro.Jer ako itko ima budučnost onda su to DLKV i KOEI.Infrastruktura željeznice i energetika.Pametnom dosta.

slažem se ko to dosad nije shvatio njemu nije mjesto na burzi

New Report

Close