Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,60 | 14.512 | 4,036 | 3,60 | 3,64 | -1,10% |
Moram priznat da mi zubi vode rade kada vidim kako se skida sa aska.
PA ŠTA ČEKAŠ? [proud]
…a koliko li rade zubi onima što prodaše danas po 350-352, a nije ih malo… [undecid]…
evo, jesam vam lijepo rekao…….a vi dajte ispod 360
Alabama…, jel onako kao jučer ti…!!!!!
Spušiš u danu onoliko koliko lješnjak ima ukupno kapitala… [cry], da sam bar ja koju jučer kupio od tebe.., no nema se….
Evo, daš savjet, pa te zakolče ovi kaj su dali ispod 360. Pa i mene su prekjuče klepili na 352 i to 1000 kom. pa se ne ljutim…….sreća imam još dlkv…….podosta.
A sada pitanje………a zašto se lupalo po asku danas? Šta će se desiti?
Alabama…, jel onako kao jučer ti…!!!!!
Spušiš u danu onoliko koliko lješnjak ima ukupno kapitala… [cry], da sam bar ja koju jučer kupio od tebe.., no nema se….
[/quote]
Kak spušim, ak sam po 333 kupil? Moja je greška kaj ja tako haklam, pa je hoću zakočiti, a drugi me hoće zaskočiti……..ipak sam zaradil i na tih soma komada, jel tak?
skida se već tri dana, bez pardona.
hebote,pa to bi trebao biti hebački posao – jer ovaj što skida se ne šali, mamicu mu poljubim – ljubi ga deda
Evo, daš savjet, pa te zakolče ovi kaj su dali ispod 360. Pa i mene su prekjuče klepili na 352 i to 1000 kom. pa se ne ljutim…….sreća imam još dlkv…….podosta.
A sada pitanje………a zašto se lupalo po asku danas? Šta će se desiti?
Ma ne mora se ništa desiti. Jednostavno toliko se pozitivnih vijesti ovdje dogodilo u zadnjih cca
6 mjeseci a da dionica uopće nije na to pozitivno odreagirala, nego naprotiv. Dobili su posao plinifikacije 60 mil. eura i ništa, pa objave povećanje dobiti za treći kvartala od preko 70%-ništa,
pa uđu na službeno tržište-ništa, pa dobiju poslove u Makedoniji i Skandinaviji-ništa, pa jedni od rijetkih objave da su u 2009. imali povećanje neto dobiti-ništa, dobiju posao gradnje tržnog centa
80 mil. eura-ništa. Valjda je dosta bilo ovdje u ništa, ajmo sada malo i u sridu.
PA ŠTA ČEKAŠ? [proud]
[/quote]
nema se municije.
Srećom pa sam daleko bio. Skoro me pomelo. Ova puna dubina je zakon za ovu burzu. Uvijek si korak ispred.
Srećom pa sam daleko bio. Skoro me pomelo. Ova puna dubina je zakon za ovu burzu. Uvijek si korak ispred.
Samo ti skitaj po lijepom vremenu…………dosadno ti na dlkv? Pa taktika je 2 sata nema transakcije, pa metla……nisi primijetio?