DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 03.11.2024. u 12:23
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,67
92.179
25,100
3,64
3,74
-2,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Moram priznat:Velicanstveno skidanje [thumbsup]

….još veličanstvenije je ispa smiješan onaj sa tisućicom stavljanjem i micanjem sa aska……samo je malo bio spor kod zadnjeg pojavljivanja…… [lol] [lol] [lol]
[/quote]
Pa ti jedini znaš 100% po koliki mi je prosjek………pozdravi dicu [thumbsup]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Moram priznat:Velicanstveno skidanje [thumbsup]

….još veličanstvenije je ispa smiješan onaj sa tisućicom stavljanjem i micanjem sa aska……samo je malo bio spor kod zadnjeg pojavljivanja…… [lol] [lol] [lol]
[/quote]
Pa ti jedini znaš 100% po koliki mi je prosjek………pozdravi dicu [thumbsup]
[/quote]

….nisam čita postove prije , ali nisam ni očekiva da je tvoj nalog…….a tvoj prosjek ulaska….nizak boli glava…….hvala na pozdravima pozdravi i ti svoje……
[thumbsup]

Alabama,

Ajde sad na bid s istom kolicinom pa poteraj malo prema gore da vidimo dokle to more ici, A mozda te i poklope pa nesto vratis.

Nije bolest sve što boli

Alabama,

Ajde sad na bid s istom kolicinom pa poteraj malo prema gore da vidimo dokle to more ici, A mozda te i poklope pa nesto vratis.

Ajde……ak ti veliš……

@bob1391

Zadovoljan?

idemo svi na bid sa po 1000 komada pa da vidimo kako ćemo doć do blokade dosadilo mi je ovo štopanje

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

@bob1391

Zadovoljan?

Jesam, cijena ne mrda

Nije bolest sve što boli

@bob1391

Zadovoljan?

Jesam, cijena ne mrda
[/quote]
Evo, bid pun ko šipak, nitko ne štopa na asku……svi preduvjeti za rast su tu.

@bob1391

Zadovoljan?

Jesam, cijena ne mrda
[/quote]
Evo, bid pun ko šipak, nitko ne štopa na asku……svi preduvjeti za rast su tu.
[/quote]

Vani crveno, jos ces ti danas to kupit nazad

Nije bolest sve što boli

evo ekipa da vam ja pomognem zasto dlkv neraste.
jednostavo dionica IGh treba da bude 2800,a DLKV na ovoj razini od 350 kn da bi se kasnije isdodobno dizale cijene.

Morate sacekat da se igh vrati na 2800 i onda tek oćikivajte rast.

lp

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Alabama, ja mislio da Feđa štopa, a ono ti za njega odrađuješ prljavi posao…, "sram te bilo"…, ako si i danas trejdao uhvatio si za perecu, a ne za burek !!!

Čučao si na 348.., [img]http://www.zwatla.com/emo/2007/gros-emoticones-002/334.gif[/img]i čekao da ti uleti…, aaa….., s obzirom da je to DLKV za nadati je da će ti i uletjeti.., vragolan jedan…(upps nestao golemi na 348)….

evo ekipa da vam ja pomognem zasto dlkv neraste.
jednostavo dionica IGh treba da bude 2800,a DLKV na ovoj razini od 350 kn da bi se kasnije isdodobno dizale cijene.

Morate sacekat da se igh vrati na 2800 i onda tek oćikivajte rast.

lp

Dugo nisam procitao gluplji post..

O kakvom ti dizanju cijene govoriš
Misliš da netko "diže i spušta " cijene dionca..?
Ako je takookani se burze…

A daj nam molim te objasni zasto misliš da cijena dlkv na 350 odgovara igh na 2800?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

New Report

Close