Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Izgleda da je prestala rasprodaja [thumbsup]
Prvih 10 računa s najvećom količinom vrijednosnog papira
Vrijednosni papir
* Važeći podaci za uredovni dan 08.03.2010 .
DALEKOVOD D.D./REDOVNA DLKV-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. CTG D.O.O. 352.474 15,37 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 44.071 1,92 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. DALEKOVOD D.D. (1/1) 43.934 1,92 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 36.288 1,58 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 26.471 1,15 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 26.348 1,15 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
7. MILIČIĆ LUKA 22.469 0,98 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. PBZ D.D. 21.341 0,93 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. ALUJEVIĆ BRANIMIR 19.463 0,85 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. MIROŠEVIĆ GORDAN 19.463 0,85 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 26,69
@nacvrcani,
kolega kad nađete bar jednoga iz topa 10 koji je prodavao dionice u zadnja 2 mjeseca osim Kraljevića koji je svoje prenio na sina ja ću vam naći odmah dva koji su još više kupovali.
9.ožujak 2010.
Vlada FBiH odobrila gradnju dviju termoelektrana i hidroelektrane
Vlada Federacije BiH odobrila je jučer na sjednici u Mostaru izgradnju dviju termoelektrana i jedne hidroelektrane čija se vrijednost procjenjuje na više milijardi maraka, priopćeno je iz vlade FBiH.
Evo perspektive za DLKV. [wink]
Pa di je zapelo? [huh]
na 345 kuna [bye]
Kakove smo mi žrtve čistih građevinara, nevjerojatno.Znam da bi i mi nešto ulovili u CG,ali zašto mi moramo padati zajedno sa IGH-a i Tehnikom.A sve mi se čini da CG neče ništa dogovoriti i sa Grcima.Živi bili pa vidjeli.
Gdje su nam raznorazne Vidre , Fedye, Kežmani, nacvrcani , Badmani da vide sto od gradjevinara vrijedi…
Bravo DLKV, jedini gradjevinar koji se moze pohvaliti finom profitabilnoscu..
Dalekovod nije građevinar nego energetika. Za eventualne građevinske projekte uzima podizvođaće (najćešće Tehniku), prefakturira i uzme maržu.
Djelatnost Dalekovoda je proizvodnja i ugradnja segmenata i sistema iz strujno-energetske mreže.
Dalekovod nije građevinar nego energetika. Za eventualne građevinske projekte uzima podizvođaće (najćešće Tehniku), prefakturira i uzme maržu.
Djelatnost Dalekovoda je proizvodnja i ugradnja segmenata i sistema iz strujno-energetske mreže.
[/quote]
….koji će mu tulac certifikat za izgradnju zgrada i sportskih dvorana ako nije građevinar……
Izgleda da netko i danas kipa?
Pa dokle će to tako, jbmu ljimunadu
Gdje su nam raznorazne Vidre , Fedye, Kežmani, nacvrcani , Badmani da vide sto od gradjevinara vrijedi…
[/quote]
Dlkv jedini vrijedi
Hdel
Thnk
Igh
svi skupa su precijenjeni debelo
na 345 kuna [bye]
[/quote]
E bratko, kakvih te 345 spopalo, ima da ga braniš na 335, a možda i mnogo niže [shocked]